Ja se ne $ećam meča kojeg je Jovetić dobro odigrao za reprezentaciju, on je najveći krivac za ovaj rezultat.
Prvo poluvrijeme dosta dobro i da nije bilo spontane greške Savića mogli smo lagano da riješimo utakmicu ali u drugo od kad su izašli na teren mi nismo imali odbranu što nam je došlo glave ... Pavićević odigrao fenomenalnu utakmicu ali vjerovatno se iznervirao što svaku loptu on mora da skine + što je u svaki duel dobio udarac pa krenuo da dijeli pravdu i dobio crveni ali je pravda ubrzo bila zadovoljena sa kontra crvenim tako da ga nemamo za šta krivit... najspremniji je bio u odbranu i jedini nije imao grešku a nečesto je išao na stranu Savića da ga pokrije kad ovaj ispane ... Jovetić i selektor da se zamisle jesu li nedje pogriješili pa da pokušaju da se iskupe a Baša da kaže kako nije spreman ako je povrijedjen i svi zadovoljni a ne selektor počeo sa pričom kako je Poljska jača od Ukrajine ... po čemu on to zaključi ???
deuscroix
Ja se ne $ećam meča kojeg je Jovetić dobro odigrao za reprezentaciju, on je najveći krivac za ovaj rezultat.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Kako sam nervozan nakon vecerasnje utakmice, kao da smo izgubili 3:0, cini mi se. Ovi Poljaci su tako mrzna ekipa, ja garantujem da ne postoji prljavija ekipa od njih, na celu sa Levandovskim koji je obican smecar po ponasanju (izvinjavam se komunalnim radnicima). Toliko foliranja, prenemaganja... pih. I sudija nas je dobro zakinuo, ruku na srce, jer izgleda da je Simonov gol zaista bio regularan, iako se to mozda nije cinilo u prvi mah. Pa onda ono guranje Levandovskog Base na Bozovica, i tu zamalo primismo gol. Takodje slobodan udarac kod drugog gola Poljaka je vrlo sporan, ali sto to vrijedi. Savic mora mnogo da popravi igru, veceras svaki put kad je imao loptu ili s nekim ostajao 1 na 1 prakticno sam drhtao, toliko je nesiguran djelovao. Ne znam sto kritikujete Basu kad je i veceras izvadio sve sto je mogao, a nije ni on Supermen pa da hvata svaku loptu glavom, jbg. Pavicevic je bio dobar do one gluposti, ali ono da se desi igracu od 32. godine - za svaku osudu. Drincic dobar, mozda i odlican osim par akcija na pocetku, Zverotic je samo petljao, nije svezao dva pasa. Mirku svaka cast, igra i trud za sve pohvale. Jovetic totalno los veceras, nije licio na sebe. Citavu utakmicu je bio u kontra ritmu. Simon je bio odlican prvo poluvrijeme, za koje je jedino i imao snage, jer je fizicki potpuno autm a Volkov je po meni odradio posao koji je trebao, plus je imao par dobrih centarsuteva. Ne znam zbog cega je bas odabrao Kasalicu izabrao da ubaci prije Beciraja, Damjanovica ili pak Djordjevica, jer osim one glume nije odradio nista vrijedno pomena, iako mu se mora priznati da se trudio.
Ja se nadam da se ne varas. Nego se nadam porazu od San Marina samo iz razloga da posle tog poraza vise NE SMIJE imati mjesta za Brnovica kao trenera. Tako su pocerali Kranjcara, tako se jedino mozemo otarasiti Brne kao trenera. Brnopvic jednostavno ne moze da vodi prvi tim reprezentacije, jer nije autoritet, ne moze on da naredjuje Vucinicu i ostalima sto da rade. On moze biti trener mladoj reprezentaciji i mozda postici nesto. A onda posle poraza od San Marina da se i preispita da li Savicevic zasluzuje mjestona kojem je, nego to su sve prazne price, nece Savi nikad otic sa svoga mjesta.
Smarate tu za Brnovića, a pojma nemate što pričate.
Izgleda vam nije dovoljno ''zvučan'', da bi se nekom komšiji pofalili kako vam je trener reprezentacije. Pretpostavljam da bi vi tu htjeli neku prevaru tipa Lotar Mateus, pa da pričate kako će ih doves u red. Ovu reprezentaciju više nema ko dovodit u red. Ovo nam je to što imamo, bolje od ovoga ne možemo...
Čovjek apsolutno ništa nije kriv. Odbrana je isključivi krivac za prvi (penal) i drugi (amaterski) gol.
Ne mogu da vjerujem da Jovetića osporavate, stručnjaci. Ku*ac moj bi vam Drinčić, sa svojom ''okretnošću'' i ''brzinom'' ikad moga šutnut da mu nije onako loptu petom ostavio. Kakva klasa...
A ovo prizivanje poraza od San Marina... to tek ne znam kako bih iskomentarisao. Ne bih da vrijeđam ljude.
Ne mozemo izgubiti od San Marina pa da igraju na jednoj nozi nasi. Oni su u rangu neke nase prvoligaske ekipe a svi znamo kakve su nam ekipe...
Ja mislim da mu je Mirko ostavio onu loptu petom Vlado.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Vlado kazes li ti to da je jovetic ostavio loptu petom?
to je bio DR. MIRKO.... jovetic je prelose odigrao, kao i savic..
Onda nisam dobro vidio, učinjelo mi se da je on. Praštajte.
Svakako, osporavat Jovetića, pogotovo u ovom momentu... -_-
Ne mislim da iko odje osporava Jovetica, svi dobro znamo kakav je majstor, ali treba rec i sto jeste a to je da je veceras bio los. Ne samo zbog onog promasaja, vec nije ni pravio visak kako umije niti davao upotrebljive lopte. Tacno je da su Poljaci isli dosta grubo na njega, da nisu svirali neke ocigledne prekrsaje, ali realno igrac njegovog kvaliteta je morao vise veceras. Eto i je Mirko povrijedjen pa kako je odigrao, majstorski.
Brnović: Razočaran sam rezultatom!
07. septembar 2012. Share
Selektor Crn Gore Branko Brnović nakon meča je kazao da je razočaran reultatom.
''Malo sam, iskreno da kažem razočaran rezultatom. Čestitam momcima na borbenosti, zalaganju. Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, u drugom smo pali. Počelo je povredama, traženjem zamjena, crveni karton Pavićevića. Na kraju imali smo šansu preko Stevana, ali smo zadovoljni jer smo na kraju mogli i da izgubimo.''
''Uspjeli smo da brzo preokrenemo, uz podršku publike. Drugo poluvrijeme smo krenuli loše iako smo se drugačije dogovorili u svlačionici. Kad se sve sabere razočaran sam rezultatom.''
''Pojedinci su i na treninge pokazivali umor, Jovanović, Drinčić koji je na poluvremenu tražio izmjenu. Zverotića je boljela noga, Mirko je povrijeđen ali je odigrao kapitenski. Iskreno sam očekivao tri boda, ali nije smak svijeta. Idemo da osvojimo devet bodova iz naredna tri meča, uključujući i Ukrajinu đe idemo na pobjedu. Sve golove primimo mnogo naivno, ali se nadam da ovo neće biti isti scenario kao onda protiv Bugarske.''
''Navijači su odradili posao sjajno, ali im nije trebalo ovo sa petardama i stolicama.''
''Kad igramo kući, protiv bilo koga, kada igramo neriješeno, onda to znači da smo izgubili dva boda.''
A sad pljujete Jovetića seljaci jer nije jednu utakmicu dobro odigrao,a valjao vam je cijele prošle kvalifikacije! Stevan je i dalje najbolji igrač u ovoj reprezentaciji!
Znas kako, neko moze da se zadovolji sa necim malim. Autoritet je cudo, isto kao i kod kosarkasa, dok im je Radonjic bio trener prijatno sa timom, svi su bili pita, do juce igrali zajedno i sad on treba da bude trener, onda dosao Pavicevic, i momci se promijenili i niko ih ne moze prepoznati.
E tako je i ovdje, jbt pa jedino slijepi covjek ne vidi razliku, Kranjcar te dovede do 16 tima na listi, promijeni se trener i sad smo 50+.
Da bi ovi momci pokazali sto znaju treba komplteni savez da se promijeni A posebno onaj glavonja od Savicevica.
Eto, to je neko moje misljnje i znam da sam u pravu. Jbg.
Manager Career Played Won Draw Lost GF GA Win % Zoran Filipović
2007–2009 23 8 8 7 28 31 34.78% Zlatko Kranjčar
2010–2011 13 6 2 5 14 11 46.15% Branko Brnović
2011– 6 1 2 3 6 10 17%
Last edited by Sh0ne; 07-09-12 at 23:21.
E ovako, prvo SUDIJA NAPUSIS MI SE....
Stevan, hm mislio sam da ce ovo biti njegova utakmica ali... OCAJNO je odigrao.
Sudija haos, onaj prekid iz kojeg primismo gol, STO POSTO NIJE BIO FAUL. Faula jednog nocas nije htio da nam svira smecar gadni pokvareni.
UF BAS SAM NERVOZAN POSLE UTAKMICE, IMALI SMO JE LJUDI IMALI !!!!
Dusmanima, koji zele poraz protiv San Marina ZELIM SVE NAJGORE !
EDIT: Mislim da je ovo prvi put da cu ja pohvalit Mirka za njegovo zalaganje. On je igrac klasa, al zalaganje mu do sad nije bilo nesto, mislim trudi se on al nije to to. Danas je trcao, borio se kao LAV, vracao se u odbranu, al ruke na kukovima i dalje su tu. To iritira, al je stvarno odigrao veceras sjajno. Malcice je vise forsirao nego sto treba, al dobro je odigrao.
Last edited by Chili Willie; 07-09-12 at 23:23.
Para vrti dje burgija neće.
Pljuvanje bilo koga je besmisleno. Pogotovo Jovetića.
Da je pogodio onaj zicer sad bi svi pisali kakav je majstor.
Ali treba shvatit, ima ovdje i maloljetnih lica...
Takođe, ja prvi nisam sretan sa Brnom, i nikad neću preboljet Kranjčara,
ali večeras je tok utakmice bio tako bolesan da mu se ne može ništa zamjerit.
Zapravo je u pravi trenutak ubacio Džudovića i sačuvao bod. Ako ništa drugo.
Savu Pavićeviću samo zamjeram, kad je već krenuo u štetu, što nije pregazio ono smeće od Lewandovskog da ga iznesu sa terena.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Joveti je noćas najteze i pogledajte sta kaze
Jovetić: Preuzimam odgovornost za remi!
Mirko stvarno kapitenski i svaka cast za noćasnju igru i zalaganje a i za podrsku Jovetiću
Vučinić: Stevan nema razloga nikome da se izvinjava
Koliko smo mi neskromni, pa to je nevjerovatno.
Očekujete neke nenormalne domete i uspjehe od generalno gledano prosječne evropske fudbalske reprezentacije izvučene iz jedva 600.000 dušá.
To ne razumijem. Svaka ekipa ima svoje limite,dokle može i koliko može, ako se što desi preko toga to je ravno čudu,iznenađenju.
Zapitajte se jesmo li možda već dosegli svoje limite sa dosadašnjim učinkom ?
Prvo poluvrijeme,odlično i mudato prije svega su odigrali,napadali bez respekta,raznovrsnost i dosta ideja u napadu,sve se nagradilo golom na kraj prvog... I onda u drugom šta očekivati posle Brnovićevih ''iskusnih'' riječi,taktika povlačenja i naravno primili smo go,mogli smo i do pobjede golom Jovetića a i oni su mogli preko Levandovskog isto velika šansa. Jovetiću ne zamjeram ni trunku za loše odigran meč,momak se trudio,al kad ne ide,ne može se. Izdvojio bih i Pavićevića,najprijatnije iznenadjenje,sjajno odigrano prvo poluvrijeme.
Sve mogu razumjet, i da Joveta promasi zicer, Bozovic promasi loptu tri puta i da Savo napravi glupost, ali ne mogu razumjet da momci onako lose odigraju zadnjih 10 minuta, bukvalno su se vukli po terenu, kao da su jedva cekali da se utakmica zavrsi, crkli su bili svi do jednoga. Uzas... ali valjda bude bolje, nocas nam se stvarno nije dalo, penal u 5-ti minut, ponisen cist gol i to je to.
Jovetić nije igrao prve 4 utakmice dje smo uzeli 10 bodova dok na 2 preostala boda nije učestvovao sa golovima nego je dao jedan protiv Welsa koliko me pamćenje služi a vjerovatno sam pomatufio ... niko ne spori njegovu klasu ali neće ga u dres reprezentacije čim se igra tvrda utakmica dje nema prostora da se namjesti ... izbačili ste tabelu sa rezultatima Kranjčara i kad bi skinuli rezultate na utakmice koje nisu tekmičarske ima tri pobjede, jedan poraz od Welsa i remi sa Bugarskom dok Brnović na četri utamice ima dva poraza i dva remija ... to su neke činjenice ali ima šansu da dodje do pobjede protiv San Marina koju NE SMIJE propuštit ... da ne govorimo o igri nego samo o rezultatima![]()
deuscroix
nek mi neko objasni ulazak kasalice, za pocetak...
izpizdio sam samo tako.
ne toliko zbog rezultata, koliko zbog spleta okolnosti koje su dovele do njega.
potpisujem da bi ova rutinska pobjeda bila za nas samo da imamo nekog krstenog selektora...
ne pamtim cudniju i nervozniju utakmicu nase reprezentacije.
sta se desilo sa momcima u drugo poluvrijeme nikad mi nece bit jasno...
odkud onolika nervoza koja se nekako prenosila sa publike na igrace. crveni kartoni, nepotrebni startovi...
publika???
bacanje stolica u drugom poluvremenu!
sta bi se desilo da su oni irvasi pogodili golmana?
joveta koji promasuje onakav zicer za 3-2! kako???
no, idemo dalje...
ponavljam, nije strasan ovaj remi. mi ove poljake mozem pobijediti i tamo.
plasi me ovakva igra i odnos prema istoj.
E pa strahota! Bilo ko da je bio pa aj..No Joveta ono da promasi..I dalje ne vjerujem..Ovo nikad on promasit vise nece.Haos.
pročitajte što su mirko i stevan rekli poslije utakmice pa nastavite sa pljuvanjem
http://www.vijesti.me/sport/jovetic-...e-clanak-90808
Skalajte malo sa očekivanjima, a isto bi trebalo preporučiti Brnoviću. Već priča o 3 boda u Ukrajini? Kao da ne znamo naš mentalitet, čim se nešto očekuje i čim pomislimo da smo favoriti - piši propalo. Istina da Poljska nije vrhusnska klasa, ali nismo to ni mi. U takvim utakmicama je klackalica, ili go razlike ili neriješeno. Nabrij igrače i javnost time da nam je potrebna fanatična borbenost i frenetično navijanje da bi napravili nekakvu razliku u našu korist, jer nismo dotle prispjeli, a nećemo i nikad, da budemo sa stavom lako ćemo mi to, neka oni misle o nama. Što se tiče publike ne znam šta se uopšte zamlaćuju oko nekakvog kluba navijača i organizovanja kad se jebeni boks sa hordama zla čuo jače i duže nego obije naše tribine noćas. Dođu idioti što bombarduju golmana, prave frku sa policijom bez ikakve potrebe. Kad primimo go glume pozorište. Što se igre tiče falio nam je jedino raspoloženi Jovetić za 3 boda. Odbrana nesigurna. Pavićevića valjda neki virus bjesnila uhvatio, malo mu bi što trojicu iskomata za žuti nego je morao da nokautira nekog. Neozbiljno za prijateljski meč a ne za kvalifikacioni. Nije mi jasno da nam je Kasalica prva zamjena bio noćas, muva bez glave. Sve u svemu, ništa strašno, moglo je bolje a moglo je i gore. Za nauk, no sve se bojim da Brnović nema kapaciteta da ga izvuče.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks