Odma' u prvom kolu EL Zvezda-Jug.
Sastavi grupa:
http://www.redstarbelgrade.info/sd-c...rotivnike.html
Vasas i Sturm otkazali...dan pred zrijeb. Kakvo rasulo u vaterpolu...
Last edited by cattaro; 07-09-12 at 17:10.
P r i m o r a c
bio povrijedjen zimus... u svakom slucaju mogao je makar da osjeti atmosferu. da zna da se racuna na njega. ionako svi u novi znaju da je sta je vaso i sta bi se moglo desit... ali nedostaje malo pameti. uostalom, svi su bolje rijesenje od draskovica. ne sekulic, ali kad vec trazis ljevaka, onda bolje i danilovic.
Pa bio je povrijedjen zimus, nije igrao uopste za Jadran skoro pola godine. Onda je bio sa reprezentacijom i 'osjetio atmosferu'. Onda zbog povrede otpao sa sireg spiska.
Sve mi vise djeluje da ti je cilj samo da po svaku cijenu i na silu dokazes nesto, a ni sam ne znas sta bi da dokazes. Vidjeli smo da je prica o forsiranju Kotorana na ustrb Novljana blago receno naivna, sad si malo all over the place sa ovim predlozima. Ne kazem da nemas pravo da mislis da je moglo bolje [stavise, ocigledno je da je moglo i moralo bolje na OI], ali makar do kraja razmisli sta hoces da kazes.
Sto se Danilovica tice, on je a) bio bolestan i kasno poceo sa pripremama i zbog toga kao nespreman otpao sa spiska b) imao vec prilike da igra za reprezentaciju i nije bio bash sjajan, a osim ako cemo da se pravimo da to sto igra lijevom rukom samo po sebi znaci da mora da bude u timu - cime dolazimo do c) nisam primjetio nikakvu prednost igranja sa njim u odnosu na situacije kada su Brguljan ili Gojkovic na desnoj strani, naprotiv.
Ako je Darko Brguljan stvarno posao u Saudijsku Arabiju... Strasno. jeste stagnirao u Budvi, ali ovo je maltene odustajanje od bilo kakvih ambicija u karijeri.
Fire in the hole!
Draskovic u Budvi.
To svakako ne utice na moje misljenje o njemu, a ja jedva cekam da vidim hoce li strajkovat i u Bd (kad ga ne budu placali), kao sto je u Kotor i hoce li je tuzit kao sto je tuzio Primorca.
E onda ce da nastane pljuvacina, ne krijem da sam alergican na takve lokalpatriote.
Budva opet sklapa nesto nedefinisano http://www.vijesti.me/sport/dragan-d...u-clanak-90912
Imaju pola juniorske reprezentacije, a oni dovode anonimuse. Svasta. U stvari, nije svasta, nego bezobrazluk i nepostovanje reprezentacije.
Kako drugacije objasniti cinjenicu da neki momci valjaju U19 reprezentaciji (pa i ako su 3 godine mladji), a ne valjaju prvom timu Budve?
P r i m o r a c
http://www.ritamgrada.rs/index.php/s...gla-u-radnicki
Otprilike bi trebalo da je to VK Radnicki za sezonu 2012/13. Jako dobra ekipa. I ovi koji su vec dosli su poznati igraci (stovise, TROFEJNI igraci), a da ne pricamo o ovima sa kraja texta...
Tim za svaki respekt. Pretpostavljam da ce Zlokovic uzet srpski pasos, jer najvise 2 stranca mogu da igraju.
Dusan Markovic je za Nervi lani dao 27 golova na 22 meca, a Boris Popovic 14, Djordje Filipovic sa Cattarom uzeo LEN Kup. Cupic i Lazic su nekako najmanje zvucna imena. Basic je bio u Budvi te nam je poznat, Gaka poznajemo gotovo kao i Radica...
Jako lijepo skockan tim. Nijedna pozicija nije nagomilana, a nijedna nije ni zapostavljena. Bravo!
P r i m o r a c
nisam znao da su uz one već prije spominjane zvijezde (ove s kraja teksta) doveli i cijeli niz solidnih igrača koji uz ove glavne mogu bit i vrlo dobri. po meni su prvi favoriti srpskog prvenstva, ako zadrže ekipu biće dogodine najmanje vrlo dobra ekipa i u okviru lige prvaka
vaterpolski portal - www.dance.hr
Moze li ko izvuc spisak junora koji su osvojili evropsko 2008 ili 09. ne mogu nidje nac
Tesanovic iz Novog, onda cini mi se onaj Restovic (ex Cattaro) i 11 Kotorana.
Onako iz glave: Kralj, Doncic, Gopcevic, Brguljan, Klikovac, Cuckovic, Djurovic, Banicevic, Krivokapic, Paunovic. Jedan mi fali (mislim da sam ostale pogodio).
Trener je bio Macic.
To je bilo takmicenje za '89. godiste, osvojili su ga 2009.
Znaju u opstini Kotor, obecase im placeve/stanove, sto li.
P r i m o r a c
Italijani prvaci Evrope do 19 godina. Pobjeda nad Srbijom 7:6. Treci su Hrvati.
Bez zelje da otvaram nepotrebnu diskusiju, mislim da su Srbi napravili uspjeh, ovo im je jedna od najnetalentovanijih generacija (pogotovo u poredjenju sa ranijim, dje su juniori uveliko bili i prvotimci). Bez Mandica vjerovatno ne bi ni bili na podijumu. A kad dodate Gaja...za buducnost ne treba da misle. Za razliku od nas.
Mi smo zavrsili na SRAMNOM 11. mjestu. Ne ocekujem nikakvu reakciju. Nazalost.
Ko je pratio mogao je vidjet' moj post vezan za Italijane. Uglavnom, reprezentacija koju cine igraci iz 8-9 klubova. Shiroka baza.
P r i m o r a c
Kralj, Krivokapic, Djurovic, Paunovic i Gopcevic su u Primorac. Doncic je u Bd. Banicevic je mislim batalio. Tesanovic je u Jadran, za Restovica ne znam...
P r i m o r a c
Banicevic je u Jadran, za Tesanovica nisam siguran, trebalo bi da je i on...
Nije to taj Banicevic.
Ovaj na koga ja mislim (za njega nisam 100% siguran da je bio u tom timu) je ljevak koji je igrao u Primorac.
Ovaj je 89/90 godiste, a taj u Novi '92. cini mi se.
P r i m o r a c
Restovic je nedje u Srbiju, Kragujevac ili tako nesto
pa mislio sam da si to provukao kroz ono da neki ne mogu da svate izostavljanje Bobeka.
A dje je pero tomasevic u ovoj reprezentaciji? to je strasan igrac mogao da bude...
Srpsko prvenstvo ce bas biti zanimljivo...nakon dugo godina...
http://www.vijesti.me/sport/perovic-...t-clanak-91080
Saznadosmo neke nove stvari. Prije svega da na Misica mozemo da zaboravimo, a i da se u nasem Savezu razmislja o strancima...
Mora se postaviti pitanje odgovornost za debakl na juniorskom EP-u (zbog kojeg se preskace SP naredne godine, kao i ove!).
Sto se '96. godista tice, tu nema nijednog extratalenta, ali je generacija prepuna dobrih igraca, moguce da ce neko naknadno eksplodirat.
Ipak, tragedija je da mi vec sada krizamo ne izlazno godiste ('93), vec i dva godista nakon tog. N'o, pisao sam o tome.
I da, slazem se da CG vaterpolo ima buducnost, iako to nekome tako ne izgleda.
Ponavljam, kritican je predstojeci olimpijski ciklus. Ako zadrzimo sve igrace (sem Gojkovica) bicemo itekako konkurentni.
Last edited by cattaro; 10-09-12 at 13:04.
P r i m o r a c
prvi perovicev intervju nakon OI. i vjeruj mi da me zivo interesuje o kojim to strancima pricaju u nasem savezu.vidjeh prekjuce u grad leku i prlainovica - da se nece on vratit mozda? :P
a mi se ovdje prepucavali oko misica, da li je dobar ili nije - ocigledno je dovoljno dobar cim ga je srbija zvala da igra za njih. ^^
<--- leuk
Malo mi je nelogicna ta Misiceva odluka. Sumnjam da ce u reprezentaciji Srbije dobit' priliku prije nekog od centara Partizana (iako je bolji od njih) ili talentovanog Eskerta ('93).
Jeste propust Saveza, ali ne mozemo kritikovati njih, a njega ne.
P r i m o r a c
Dje je taj mali poceo da igra i dje sad igra?
U Madjarsku. Nije mali, ima 25 godina. Koliko se sjecam, bio je clan nase Mediteranske reprezentacije.
P r i m o r a c
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks