View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 577 of 942 FirstFirst ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... LastLast
Results 14,401 to 14,425 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Odma' u prvom kolu EL Zvezda-Jug.

Sastavi grupa:
    http://www.redstarbelgrade.info/sd-c...rotivnike.html

Vasas i Sturm otkazali...dan pred zrijeb. Kakvo rasulo u vaterpolu...
    Last edited by cattaro; 07-09-12 at 17:10.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    o tome se i radi, ali ovi poznavaoci paint-a to ocigledno ne mogu da ukapiraju.
    Jel ovo upuceno meni? i ako mozes da objasnis ovo poznavaoci painta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Za Darka sam i ja cuo da je u Arabiju. Primorac je za male pare mogao dovesti par provjerenih igraca. Ne, valja vjerovat u svoje juniore/kadete/pionire/poletarce. U ovoj (raspaloj) juniorskoj reprezentaciji imamo samo dva clana, pa se pitam kome se to namjerava dati sansa ove godine?
    Vjerujem u Velja, stovise, mislim da je to bila zadnja sansa...jer ''krenuti sa nule'' onako kako su zamislili u Primorcu lani - ne valja nista.
    Sad se makar nadam da ce cekanje od par sezona davati konkretne rezultate.

Prosto se namece pitanje, koga je Primorac afirmisao lani?
    Toliko.

također je u našim novinama pisalo da je murišić potpisao za medveščak (pa se nešto polomio, para mi se ključnu kost i neće 2 mjeseca moć igrat). to je tek naznaka koliko je još primorac daleko od oporavka kad mu vjerojatno najbolji igrač odlazi u tamo neki medveščak.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Spika,

lupas. Prelazis sa igraca na igraca. Smeta ti svaki Kotoranin u reprezentaciji i to je veliki problem koji imas.

Subotic je bio povrijedjen i da iole pratis znao bi da nije igrao ni za Jadran na kraju sezone...sigurno vise od mjesec dana!
    Zbog te povrede nije prosao ni pripreme sa reprezentacijom. Ali ti bi ga svakako vodio.

Koji je Novljanin sljedeci? Mozda Sekulic, umjesto Brguljana?

Ja zbilja ovaj forum ne smatram toliko neozbiljnim, te ti na ovakve postove vise necu replicirat.
    Kad si rekao da citas forum 6-7 godina mislio sam da si ozbiljniji...

bio povrijedjen zimus... u svakom slucaju mogao je makar da osjeti atmosferu. da zna da se racuna na njega. ionako svi u novi znaju da je sta je vaso i sta bi se moglo desit... ali nedostaje malo pameti. uostalom, svi su bolje rijesenje od draskovica. ne sekulic, ali kad vec trazis ljevaka, onda bolje i danilovic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa bio je povrijedjen zimus, nije igrao uopste za Jadran skoro pola godine. Onda je bio sa reprezentacijom i 'osjetio atmosferu'. Onda zbog povrede otpao sa sireg spiska.

Sve mi vise djeluje da ti je cilj samo da po svaku cijenu i na silu dokazes nesto, a ni sam ne znas sta bi da dokazes. Vidjeli smo da je prica o forsiranju Kotorana na ustrb Novljana blago receno naivna, sad si malo all over the place sa ovim predlozima. Ne kazem da nemas pravo da mislis da je moglo bolje [stavise, ocigledno je da je moglo i moralo bolje na OI], ali makar do kraja razmisli sta hoces da kazes.
    Sto se Danilovica tice, on je a) bio bolestan i kasno poceo sa pripremama i zbog toga kao nespreman otpao sa spiska b) imao vec prilike da igra za reprezentaciju i nije bio bash sjajan, a osim ako cemo da se pravimo da to sto igra lijevom rukom samo po sebi znaci da mora da bude u timu - cime dolazimo do c) nisam primjetio nikakvu prednost igranja sa njim u odnosu na situacije kada su Brguljan ili Gojkovic na desnoj strani, naprotiv.

Ako je Darko Brguljan stvarno posao u Saudijsku Arabiju... Strasno. jeste stagnirao u Budvi, ali ovo je maltene odustajanje od bilo kakvih ambicija u karijeri.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Draskovic u Budvi.
    To svakako ne utice na moje misljenje o njemu, a ja jedva cekam da vidim hoce li strajkovat i u Bd (kad ga ne budu placali), kao sto je u Kotor i hoce li je tuzit kao sto je tuzio Primorca.

E onda ce da nastane pljuvacina, ne krijem da sam alergican na takve lokalpatriote.

Budva opet sklapa nesto nedefinisano http://www.vijesti.me/sport/dragan-d...u-clanak-90912
    Imaju pola juniorske reprezentacije, a oni dovode anonimuse. Svasta. U stvari, nije svasta, nego bezobrazluk i nepostovanje reprezentacije.
    Kako drugacije objasniti cinjenicu da neki momci valjaju U19 reprezentaciji (pa i ako su 3 godine mladji), a ne valjaju prvom timu Budve?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.ritamgrada.rs/index.php/s...gla-u-radnicki

Otprilike bi trebalo da je to VK Radnicki za sezonu 2012/13. Jako dobra ekipa. I ovi koji su vec dosli su poznati igraci (stovise, TROFEJNI igraci), a da ne pricamo o ovima sa kraja texta...
    Tim za svaki respekt. Pretpostavljam da ce Zlokovic uzet srpski pasos, jer najvise 2 stranca mogu da igraju.

Dusan Markovic je za Nervi lani dao 27 golova na 22 meca, a Boris Popovic 14, Djordje Filipovic sa Cattarom uzeo LEN Kup. Cupic i Lazic su nekako najmanje zvucna imena. Basic je bio u Budvi te nam je poznat, Gaka poznajemo gotovo kao i Radica...

Jako lijepo skockan tim. Nijedna pozicija nije nagomilana, a nijedna nije ni zapostavljena. Bravo!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam znao da su uz one već prije spominjane zvijezde (ove s kraja teksta) doveli i cijeli niz solidnih igrača koji uz ove glavne mogu bit i vrlo dobri. po meni su prvi favoriti srpskog prvenstva, ako zadrže ekipu biće dogodine najmanje vrlo dobra ekipa i u okviru lige prvaka
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Moze li ko izvuc spisak junora koji su osvojili evropsko 2008 ili 09. ne mogu nidje nac

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Tesanovic iz Novog, onda cini mi se onaj Restovic (ex Cattaro) i 11 Kotorana.

Onako iz glave: Kralj, Doncic, Gopcevic, Brguljan, Klikovac, Cuckovic, Djurovic, Banicevic, Krivokapic, Paunovic. Jedan mi fali (mislim da sam ostale pogodio).
    Trener je bio Macic.

To je bilo takmicenje za '89. godiste, osvojili su ga 2009.

Znaju u opstini Kotor, obecase im placeve/stanove, sto li.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Italijani prvaci Evrope do 19 godina. Pobjeda nad Srbijom 7:6. Treci su Hrvati.

Bez zelje da otvaram nepotrebnu diskusiju, mislim da su Srbi napravili uspjeh, ovo im je jedna od najnetalentovanijih generacija (pogotovo u poredjenju sa ranijim, dje su juniori uveliko bili i prvotimci). Bez Mandica vjerovatno ne bi ni bili na podijumu. A kad dodate Gaja...za buducnost ne treba da misle. Za razliku od nas.

Mi smo zavrsili na SRAMNOM 11. mjestu. Ne ocekujem nikakvu reakciju. Nazalost.

Ko je pratio mogao je vidjet' moj post vezan za Italijane. Uglavnom, reprezentacija koju cine igraci iz 8-9 klubova. Shiroka baza.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Za Brguljana, Klikovca i Cukovoca znam dje su. Dje su nestali ovi drugi?

Tesanovic iz Novog, onda cini mi se onaj Restovic (ex Cattaro) i 11 Kotorana.

Onako iz glave: Kralj, Doncic, Gopcevic, Brguljan, Klikovac, Cuckovic, Djurovic, Banicevic, Krivokapic, Paunovic. Jedan mi fali (mislim da sam ostale pogodio).
    Trener je bio Macic.

To je bilo takmicenje za '89. godiste, osvojili su ga 2009.

Znaju u opstini Kotor, obecase im placeve/stanove, sto li.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kralj, Krivokapic, Djurovic, Paunovic i Gopcevic su u Primorac. Doncic je u Bd. Banicevic je mislim batalio. Tesanovic je u Jadran, za Restovica ne znam...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Banicevic je u Jadran, za Tesanovica nisam siguran, trebalo bi da je i on...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nije to taj Banicevic.
    Ovaj na koga ja mislim (za njega nisam 100% siguran da je bio u tom timu) je ljevak koji je igrao u Primorac.
    Ovaj je 89/90 godiste, a taj u Novi '92. cini mi se.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

Restovic je nedje u Srbiju, Kragujevac ili tako nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    Jel ovo upuceno meni? i ako mozes da objasnis ovo poznavaoci painta?
    zasto bi bilo upuceno tebi kad ti nisi paint pominjao? :P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa mislio sam da si to provukao kroz ono da neki ne mogu da svate izostavljanje Bobeka.

A dje je pero tomasevic u ovoj reprezentaciji? to je strasan igrac mogao da bude...

Srpsko prvenstvo ce bas biti zanimljivo...nakon dugo godina...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    Restovic je nedje u Srbiju, Kragujevac ili tako nesto
    ''Kragujevac ili tako nesto'' ce biti novi srpski prvak, nemoj da si tako neodredjen :P
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/perovic-...t-clanak-91080

Saznadosmo neke nove stvari. Prije svega da na Misica mozemo da zaboravimo, a i da se u nasem Savezu razmislja o strancima...

Mora se postaviti pitanje odgovornost za debakl na juniorskom EP-u (zbog kojeg se preskace SP naredne godine, kao i ove!).
    Sto se '96. godista tice, tu nema nijednog extratalenta, ali je generacija prepuna dobrih igraca, moguce da ce neko naknadno eksplodirat.
    Ipak, tragedija je da mi vec sada krizamo ne izlazno godiste ('93), vec i dva godista nakon tog. N'o, pisao sam o tome.

I da, slazem se da CG vaterpolo ima buducnost, iako to nekome tako ne izgleda.

Ponavljam, kritican je predstojeci olimpijski ciklus. Ako zadrzimo sve igrace (sem Gojkovica) bicemo itekako konkurentni.
    Last edited by cattaro; 10-09-12 at 13:04.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

''Kragujevac ili tako nesto'' ce biti novi srpski prvak, nemoj da si tako neodredjen :P
    Greska, Kraljevo mislim da je, a bio je i u BG ili NS, uglavnom vucara se po tim nepoznatim klubovima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/perovic-...t-clanak-91080

Saznadosmo neke nove stvari. Prije svega da na Misica mozemo da zaboravimo, a i da se u nasem Savezu razmislja o strancima...

Mora se postaviti pitanje odgovornost za debakl na juniorskom EP-u (zbog kojeg se preskace SP naredne godine, kao i ove!).
    Sto se '96. godista tice, tu nema nijednog extratalenta, ali je generacija prepuna dobrih igraca, moguce da ce neko naknadno eksplodirat.
    Ipak, tragedija je da mi vec sada krizamo ne izlazno godiste ('93), vec i dva godista nakon tog. N'o, pisao sam o tome.

I da, slazem se da CG vaterpolo ima buducnost, iako to nekome tako ne izgleda.

Ponavljam, kritican je predstojeci olimpijski ciklus. Ako zadrzimo sve igrace (sem Gojkovica) bicemo itekako konkurentni.
    prvi perovicev intervju nakon OI. i vjeruj mi da me zivo interesuje o kojim to strancima pricaju u nasem savezu. vidjeh prekjuce u grad leku i prlainovica - da se nece on vratit mozda? :P

a mi se ovdje prepucavali oko misica, da li je dobar ili nije - ocigledno je dovoljno dobar cim ga je srbija zvala da igra za njih. ^^
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Malo mi je nelogicna ta Misiceva odluka. Sumnjam da ce u reprezentaciji Srbije dobit' priliku prije nekog od centara Partizana (iako je bolji od njih) ili talentovanog Eskerta ('93).
    Jeste propust Saveza, ali ne mozemo kritikovati njih, a njega ne.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dje je taj mali poceo da igra i dje sad igra?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U Madjarsku. Nije mali, ima 25 godina. Koliko se sjecam, bio je clan nase Mediteranske reprezentacije.
    P r i m o r a c

Page 577 of 942 FirstFirst ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)