ja sam stavio speed limit na 70...pa kad zapisti...mici nogu sa gasa![]()
Uskoro pocinju da terevenche po PG...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ja sam stavio speed limit na 70...pa kad zapisti...mici nogu sa gasa![]()
I ja isto, ali mi je precesto pistalo, pa digoh na 80 km/h, sada je mnogo bolje
ja samo tako oca nedje poslao bio... al on ne zna sto to pisti...pa me sve zvao...sto je ovo sa ovim autom...![]()
novi presretaci oktavia i golf 6..
ne znam koja su boja
ne znam koje su im tablice
i ne znam jesu li cipovani
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
vid'o?
dobio info od policajca jednog...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vidi se da je unosan posao, znacajan priliv u budzet, poceli sa passatima, pa priklucili i mercedese pa sad da bude malo raznovrsnije pa dodaju i skode i golfove!!! Prosjecno dnevno oduzmu do 50 vozackih i naplate do 300 kazni to znaci dnevno uzmu i do 15000 Eura(tu se ukljucuju i presretaci i patrole), mjesecno do 450 000 Eura a na godisnjem preko 5 miliona Eura, racunica cista, ubacice oni jos pokojega presretaca, isplate se vec nakon 15tak dana!!!
unosan posao kad mi ne poštujemo zakon..
od nas vozača zavise ti prilivi, a to što ih mi čašćavamo znači da imamo para vjerovatno..
svaki presretac navece se razduzi u mup zagoric nazad u dvoriste koje se vidi s ulice, svaki auto mozete da snimite sa sve tablicama pa ko voli, al vi je opametnije usporit ka ljudji
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dobro bi bilo kad bi neko znao koje su boje,a za tablice,mijenjace ih ka po obicaju
Ostalo je još alfe da ubače kao presretače...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Onda bi bili u minus...
TAKUMI
You must spread some Reputation around before giving it to Fabia_Elegance! again.
Prema Ulcinju kod Vidikovca su skinuli ogranicenje od 80 i stavili 40 km/h. Ja razumijem da je sad skretanje tamo za novu deponiju ali je precerano. Zatim od Ulcinja a posle benziske nema vise znaka od 80 km/h. Kod Virpazara je ogranicenje od 50 km/h a nekad bilo 80 km/h mada to mogu i da razumijem jer prelaz preko onih sina i ukljucenje na put kao i ulazak u Virpazar sa puta i nije bas zgodno. Tako da u Crnoj Gori nemas nesto puta da mozes voziti opusteno.
preko puta plantaza (upravna zgrada) kod zetatransa imate patrolu audi 80 karavan sivi pa lakse vozite na tu dionicu.
Sto se presretaca tice vidjeh golf 6 sa 2 policajca projurise pored mene mislim da je presretac u pitanju.
Golf 6 2.0 TDI 4MOTION boja crna 4 vrata tablice PG EF (121 ili 212 tako nesto bjehu)
pa super crna 6ca....samo je skoro svaka 6ca crna uf....zatamljena stakla?
ksenon da ne?
f6
Imaju potkovicu na masku...i jamboliju na volan![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
sto, kad vidim crnu peticu uz branik sa ksenonom makar da znam da usporim malkice![]()
f6
Tada je vec kasno...
TAKUMI
prolazim pored mercedesa, 170, full srecan sto ne idu u mom smjeru, kad vidis, par kolometara posle, stizu me, i vataju na 131... I jos mi kaze posle neki policajac da sam vozio 130 ne bi mi mogli nista O.o nidje veze jel da? kao samo ako je preko 50 pale rotaciju...
i jos jedno, dali da pokusam da nadjem vezu, moze li se uzeti vozacka od republicke, preveremeno?
067-123456
bilo ti je ogranicenje 80+50prekoracenje. za ovo kad pale rotaciju i cetri zmigavca to nisam upoznat...
vozacku ne mozes uzet od repb, ne drze ih u gepek, ako imas vezu moze ti se vratit, kazna (novcana)tesko...
f6
Sve se moze kad se ima sa kim. Drugu vratili sjutra dan vozacku i jos ga pitali oces kaznu da ti maknemo tj da ne ide na sud. Ako se ima veza. Ako ne cuti i sjedi 2mjeseca bez vozacke, opametices se.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks