View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Zna li se sastav za sjutra veče? Čitam Drinčić neizvjestan zbog povrede...
    Jos bolje! Bolji su Pekovic i Zverotic od njega, i oni treba da igraju.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja bas volim Drincica kao igraca i ni malo se ne radujem njegovoj povredi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja bas volim Drincica kao igraca i ni malo se ne radujem njegovoj povredi
    Niko se ne raduje njegovoj povredi, ali face it, od njegove prethodne povrede (godinu dana) Drincic se nije nikad oporavio kako valja i uglavnom je na terenu beskorisan. Prije svega ne moze da trci, po nekom defaultu izvodi svaki prekid i upropasti ga, a passing range mu se uglavnom svodi na dodavanja na 3 metra i po jednu uspjesnu dugu loptu u 20 pokusaja. Sve u svemu, Pekovic, Zverotic i Novakovic pa tek onda on. Pogotovo ako ovaj Bakic stasa u dobrog igraca, mislim da to treba rijesiti metodom Djalovic. A i Damjanovica takodje tako treba rijesiti, nadam se da ga necu gledati u prvoj postavi sjutra.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    a ima li onih dresova, sa grbom preko cijele majice, kao sto je nosio vodiltelj na docek rukometasica? u taj shop?
    Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    E ovo i mene zanima..Gledah taj dres,na vise ljudi kroz grad..Dje ima to da se uzme..I ima li uopste.Ili to samo sa clanskom DPS-a mozes dobit?
    Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    I ja sam bas o tome pricao danas sa drugom ako mislis na crwenu majcu sa welik orlom preko cjele majce , on je gledao u legeua a nje nema tamo, iako na tu majcu pise legea
    ja sam je danas kupio u legeu ispod stadiona.
    kosta 25e, i ima ih u svim velicinama, cak i u djecijim.
    dizajn joj je vrh, ali je ka suknja, siroka je oko stomaka...jedino ko ima stomacinu pivsku, njemu je super

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se tice Drincica se ne slazemo, poslij epovrede dugo je bio los ali zadnje pola godine je dosta popravio igru, sto se vidi po igrama u klubu i njegove zadnje tri utakmice u reprezentacije dje je bio dosta dobro primjetan. Pekovic i Zverotic su u njegovom rangu nikako ispred njega dok novakovica necu komentarisati. on ni u Amkar ne igra. sto se tice Damjanovica donekle se slazemo, mada kada bi birao izmedju njega i Delibasica prije bi njega izabrao u tim. mada ja bi prije zvao nek
    e mladje a njih sto manje zamarao sa reprezentacijom.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Ika li ko da je kupovao karte danas? Za zapad ima prvih 6 redova, za istok samo prvi red. Tako sam cuo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Ika li ko da je kupovao karte danas? Za zapad ima prvih 6 redova, za istok samo prvi red. Tako sam cuo.
    Zar ti nemaš kartu lepi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnović i Vučinić: Bitna su samo tri boda

Selektor Branko Brnović i kapiten Mirko Vučinić govorili su danas na pres konferenciji uoči sjutrašnjeg starta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i duela sa Poljskom u Podgorici.

I kapiten i selektor naglasili su dobro raspoloženje i atmosferu u timu. Vučinić je tako istakao da "emocije koje doživi u reprezentaciji nikada ne može da doživi u Juventusu, Romi ili Lećeu", dok je Brnović naglasio da "nikada nije vidio takvu energiju i raspoloženje u reprezentaciji".

"Neće biti lako, jer gledajući raspoloženje i očekivanja u javnosti, malo ko misli da ćemo odigrati neriješeno. Svi očekuju sigurnu pobjedu. Biće teško, ali i mi želimo tri boda. Apelujem na publiku da nas ponese čak i u slučaju da, ne daj bože, protivnik da prvi gol, jer ova reprezentacija ima kapacitet i da preokrene rezultat", rekao je Brnović.

Selektor kaže da zna sastav, da su sve pozicije složene, ali nije želio da ga saopštava.

"Baš da vidimo da li ćete ga pogoditi sjutra u novinama", kazao je Brnović uz osmijeh.

Kapiten Vučinić je u maju protiv Belgije postigao prvi gol u reprezentaciji nakon više od godinu, a sada kaže da nije ključno ko će pogoditi mrežu.

"Neka pogode Jovanović, Pavićević, uopšte nije bitno. Samo je važno da pobijedimo. Nije važno ni kako ćemo doći do trijumfa, bitno je samo da dođemo. Za 12 godina koliko sam u Italiji naučili su me da su važna samo tri boda, a da nisu bitna sredstva kojima se dolazi do njih", naglasio je Vučinić.

Meč sa Poljskom počinje sjutra u 20.30 časova.

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...a-clanak-90560

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Drincic protiv Poljaka da igra ? Neka hvala, drugi put... Protiv poljaka treba odigrati sto tecnije i brze, a on mi je neka petljavina nesto, mnogo sporo reaguje. Ja iskreno vjerujem u pobjedu nasih momaka !
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    A i Damjanovica takodje tako treba rijesiti, nadam se da ga necu gledati u prvoj postavi sjutra.

Pa jedino ako je Brnovic na nekim teskim drogama Recordare. Mada nije mi jasno zasto se Damjanovic i Vladimir Bozovic uopste zovu.

Bolje pozvati Bakica i Vesovica.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Zar ti nemaš kartu lepi?
    pa eto je ta karta, istok prvi red :bi_polo: jos ako bude nedje s krajeva vidjecu izvodjenje kornera bolje no svi vi.
    ne mogu od dps-a ni na utakmicu poc s merakom, od nas desetoro sto smo kupili te raspale karte njih 4-5 je bilo u london da prati repr, ja u svajcarsku i tako... a kartu za zapad ce dobit neki predsjednik mjesne zajednice iz kolasina... i trebace mu navigacija da nadje stadion.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Pa jedino ako je Brnovic na nekim teskim drogama Recordare. Mada nije mi jasno zasto se Damjanovic i Vladimir Bozovic uopste zovu.

samo se nadam da necemo gledat spiceve (damjanovica ili beciraja) na poziciji krila. pa neka igra i damjanovic ali da igra to sto umije da igra- spica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Ja se nadam da cu vidjeti normalno 4-4-2 sa Vukcevicem desno, Volkovim lijevo i Jovetom i Mirkom u napadu. Medjutim, znajuci Cheshku, bojim se da ce to biti 4-3-3, da ce igrati Damjanovic i da ce Vukcevic biti u sredini zajedno sa Drincicem (ako nije povrijedjen).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Drincic protiv Poljaka da igra ? Neka hvala, drugi put... Protiv poljaka treba odigrati sto tecnije i brze, a on mi je neka petljavina nesto, mnogo sporo reaguje. Ja iskreno vjerujem u pobjedu nasih momaka !
    drincic je igracina!ozdravi nam do sjutra majstore pa da svi zajedno slavimo pobjedu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel ostalo karata za sjever,zna li iko?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Delibashic, Damjanovic...sve su to igraci slabijeg kvaliteta u napadu koji ne razumiju shto Joveta i Mirko rade i zato se ne uklapaju. Ja ne vidim potrebu da ubacamo bilo koga pored ove dvojice, jeste da ni jedan ni drugi nisu klasicne devetke ali bozhe moj, nije ni Messi. Ne vidim shto ih uopste vishe zove-u napadu nam je dosta da imamo Mirka, Jovetu, Beciraja i Djordjevica. Pogotovo shto nam treba bolja pokrivenost po krilima jer tamo visimo, lijevi bek nam je problematican a desni vec presao zenit karijere. Zato fino igrati najobicnije 4-4-2, Zverotic-Pekovic trkacka sredina, Volkov-Vukcevic krilni vezni (oba imaju tehniku i centarshut a igraju solidno defanzivu) i guraj. Ako se Mirko umori, ubaci Fatosa ili Luku mjesto njega i kraj.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Delibashic, Damjanovic...sve su to igraci slabijeg kvaliteta u napadu koji ne razumiju shto Joveta i Mirko rade i zato se ne uklapaju. Ja ne vidim potrebu da ubacamo bilo koga pored ove dvojice, jeste da ni jedan ni drugi nisu klasicne devetke ali bozhe moj, nije ni Messi. Ne vidim shto ih uopste vishe zove-u napadu nam je dosta da imamo Mirka, Jovetu, Beciraja i Djordjevica. Pogotovo shto nam treba bolja pokrivenost po krilima jer tamo visimo, lijevi bek nam je problematican a desni vec presao zenit karijere. Zato fino igrati najobicnije 4-4-2, Zverotic-Pekovic trkacka sredina, Volkov-Vukcevic krilni vezni (oba imaju tehniku i centarshut a igraju solidno defanzivu) i guraj. Ako se Mirko umori, ubaci Fatosa ili Luku mjesto njega i kraj.
    a sto si bas njega odabra da se umori ... ne mijenja se on vjeruj mi, sem ako povedemo 2 razlike. a brnjo ga ni ne smije zamijenit jer bi ga ovaj izbio na licu mjesta ja mislim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto si bas njega odabra da se umori ... ne mijenja se on vjeruj mi, sem ako povedemo 2 razlike. a brnjo ga ni ne smije zamijenit jer bi ga ovaj izbio na licu mjesta ja mislim
    E pa nikad trenera od njega ako to ne smije, jer je Mirko klasicni igrac za 60-70 minuta utakmice. To su shvatili i u Juveu pa ga tamo perfektno koriste. U Tetejca nemam povjerenja upravo zbog takvih stvari, izmedju ostalog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poljaci ce parkirati autobus u sesnaestercu to svi znamo.Lijeva strana im je ubitacna,Piscek i Kuba lete po toj strani.Uz Levandovskog,mislim da im je to jedini kvalitet.Bas zbog toga mislim da sve ideje u napadu ne moramo preusmjerit po bokova.Volkov ako mora,neka ga ne beka.Sve mi mirise da ce Brnovic duplirat lijevu stranu,i iza Volkova stavit Vladimira Bozovica.Uh,tipke na tastaturu pregriza..ja.....

Nadam se da je selektor ucen na greskama koje je pravio u barazu,u sredini nece staviti samo Pekovica i Drincica kao klasicne veznjake.Pored njih mora da igra Zverotic.Momak masu pretrci,ima precizan pas,grabi prostor sa loptom,daje golove i ljubi grb na dresu.

Ja bi cak uz Mirka i Stevana najvise volio vidjet Delibasica.S obzirom na pun sesnaesterac poljaka,treba nam neko ko kupi otpatke.On je to inace zasluzio,i ovo mu je zadnji voz.Beciraju bih dao prednost da igramo ugoste.

Damjanovic i Vukcevic su igraci koje ne bih volio da vidim u startnih jedanaest.A na zagrijavanje bih volio da selektor posalje Kasalicu,Djordjevica i Bakica.Da udje jedan od njih,bez obzira na rezultat.Sva trojica su u punom trenaznom procesu,prva dvojica vec uveliko igraju.Bakica je Brano totalno razgazio,i to prema evropskim trenerskim standardima ovo malo sezone dok je igrao.Momak puca.U Torino samo nastavlja i jaca karakteristike.....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bio sam ja. Prva 4 reda za Zapad, Sjever i prvi red za Istok. Ja sam drugovima kupio za Istok, ucinjelo mi se to najboljom opcijom.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Poljaci ce parkirati autobus u sesnaestercu to svi znamo.
    Ja ne znam. Nismo mi Brazil pa da to urade. Poljaci ce ti igrati original kao Cheshka u barazhu, s tim shto ce se vishe oslanjati na igru preko krila (Blascikovskog) nego kroz sredinu.

Quote Originally Posted by Insua
    Lijeva strana im je ubitacna,Piscek i Kuba lete po toj strani.Uz Levandovskog,mislim da im je to jedini kvalitet.Bas zbog toga mislim da sve ideje u napadu ne moramo preusmjerit po bokova.Volkov ako mora,neka ga ne beka.Sve mi mirise da ce Brnovic duplirat lijevu stranu,i iza Volkova stavit Vladimira Bozovica.Uh,tipke na tastaturu pregriza..ja.....
    Zato se i zalazhem da budu po 2 igraca na obije strane. Na nashoj lijevoj Jovanovic i Volkov, na nashoj desnoj Vukcevic i Pavicevic. To je dobro pokrivanje krila, jer sva 4 znaju igrati odbranu i izdrzljivi su. Jovanovic nije mnogo prodoran u napadu ali bozhe moj.

Nadam se da je selektor ucen na greskama koje je pravio u barazu,u sredini nece staviti samo Pekovica i Drincica kao klasicne veznjake.Pored njih mora da igra Zverotic.Momak masu pretrci,ima precizan pas,grabi prostor sa loptom,daje golove i ljubi grb na dresu.
    Ja se nadam da ce staviti Pekovica i Zverotica, a da ce Drina da odmara malo. Zverotic ima mnogo bolji pas, plus shto trci duplo vishe i brzhi je. Mi igru na posjed sa 3 vezna i 3 napadacha nemamo kapaciteta da igramo, bash nemamo. Poljaci nemaju neka cudovishta na sredini, ali imaju odlicno fizicki pripremljene trkace koji ce nas pojesti budemo li se igrali tiki-take i bude li Drincic drzao loptu i stajao po pola minuta prije nego sto se odluci gdje da je posalje. Kao shto se desilo protiv Cheshke-svi su svrshavali na Rosickog, a malo je ko vidio da su Rosickom omogucili da igra Plasil i Kolar koji su od nas na sredini pravili mljeveno meso presijecajuci svaku loptu.

Ja bi cak uz Mirka i Stevana najvise volio vidjet Delibasica.S obzirom na pun sesnaesterac poljaka,treba nam neko ko kupi otpatke.On je to inace zasluzio,i ovo mu je zadnji voz.Beciraju bih dao prednost da igramo ugoste.
    Opet ponavljam, ne vidim zashto bi se Poljaci branili protiv nas, kad su od nas jaci na sredini plus u napadu imaju Lewandovskog. Oni ce odigrati zatvorenije i oprezno, to definitivno-ali nemojmo se nadati da ce to biti bunker. Zato mi sa svoje strane treba da igramo oprezno, shtavishe, da im prepustimo loptu na sredini, kidamo pomocu Pekovica i Zverotica i pomocu brzih Volkova i Simona lansiramo kontre ovoj dvojici gore. Jer da bi igrao sa 3 vezna i 3 shpica, treba da imash ubitacnu sredinu koju mi nemamo. Pogledaj koje ekipe igraju tako-Barcelona, Holandija, Shpanija-ekipe koje su najjace na sredini i koje mogu da drze loptu. Bolje mi da se drzimo defanzive, kontri i "ruzhnog" ali efikasnog fudbala koji nam je u proslom ciklusu kvalifikacija donio i te kakve rezultate.

Damjanovic i Vukcevic su igraci koje ne bih volio da vidim u startnih jedanaest.A na zagrijavanje bih volio da selektor posalje Kasalicu,Djordjevica i Bakica.Da udje jedan od njih,bez obzira na rezultat.Sva trojica su u punom trenaznom procesu,prva dvojica vec uveliko igraju.Bakica je Brano totalno razgazio,i to prema evropskim trenerskim standardima ovo malo sezone dok je igrao.Momak puca.U Torino samo nastavlja i jaca karakteristike.....
    Bakic nije pozvan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih volio da istrče ovih 11:

Božović , Jovanović lijevi bek, Savo desni, Baša i Savić centralno, zadnja dva vezna Peković i Zverotić, lijevo Volkov, desno Simon (vjerujem da može makar to poluvrijeme) i gore Stevan i Mirko.

Ako ne može Simon, onda Stevana u sredinu sa svom slobodom u igri naravno, i Bećiraj s Mirkom gore...

Evo viđećemo što će Brna izvest (Drinčić će igrat sigurno ako ikako bude moga), odlučio je u maniru iskusnih stručnjaka da krije karte pred početak meča

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih volio da istrče ovih 11:

Božović , Jovanović lijevi bek, Savo desni, Baša i Savić centralno, zadnja dva vezna Peković i Zverotić, lijevo Volkov, desno Simon (vjerujem da može makar to poluvrijeme) i gore Stevan i Mirko.
    Eto, to je sva filozofija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nocas je trening u kampu na Stari u 19h.Zna li neko da li je slobodno,na tribine,odgledati trening?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih bas izveo to 4-3-2-1. Kao sto sam ranije vec napomenuo: vezni red s desna na lijevo - Vukcevic - Pekovic - Zverotic, na desnom krilu Djordjevic, na lijevom Jovetic i u spicu Vucinic.

Page 1094 of 2251 FirstFirst ... 945949941044108410901091109210931094109510961097109811041144119415942094 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)