Moze li se karta kupit kod ovih u klub navijaca,a da nisam clan istog?
posto si tako pametan tada ti udji
Podgorica Podgoricanima!
Moze li se karta kupit kod ovih u klub navijaca,a da nisam clan istog?
ne.................
a ima li vise karata za sjever u prodaji,zna li iko?
Bilo je oko 13h.
P r i m o r a c
Meni rekoshe da nema oko 13:30h... za sjever nema, za zapad jedino prva 4 reda, tako nisam nista kupio...pa ako se nadje dje 2-3 za sjever da idem, ako ne sto cemo necu ni ic.
Rekose,da ce se i sjutra prodavat,za jug nesto karata..Ako iko sto zna o ovome..Neka pise.Hvala.
Cus na Jug sa Kotoranima, bez ako ste poludjeli!
Originally Posted by Nk-001
danas sprcase preko granice one mrcene poljake sto su pravili sranja kroz Budvu, strpali ih u policijski kombi transporter , godiste 88 ne znam kako su svi stali i uz sirene do Debelog brijega pa neka hrvatio misle o njima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja i 3 druga do maloprije bili sa nekom dvojicom, jedan je iz Warshave , drugi nemam pojma neki drugi gradkakve avetinje
Imam 2 karte za jug. Mijenjao bih ih za istok ako neko oce ili za sjever. Nesto mi se ne gleda sa juga.
jel zabranjeno mijenjanje karata?.ako nije. imam jednu za jug-trampa za sjever ko ima u Pm nek sibne.
"I ko ne skace iz Podgorice je..Ale." Kakva vam je ovo pjesma sa juzne tribine?! I jos jedna.."Samo Niksic,samo Niksic"..Pas mu se mesa napoteza,ko je ove pjemse pokrenuo,i onome vodji avetnome,sto je prskalica teska..Samo nek ste zdravo eto tako..I vi i sa sjevera..pojedinima svaka cast na normalno navijanje.
Svaka cast momcima sa sjevera "La Familjija" sto su vikali Ua Niksic i ostala sranja i Mi smo varvari naj smo naj,i sto su dolazili u majice buducnosti a ovi seljaci u majice chelika.To je navijanje za repku svaka im cast
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kakvih seljaka ima,majko sveta...Svaka cast momci samo tako..Boli mene uvo ko je u svadji,ko se pokacio..Navijajte za repku ne prozivajte se medjusobno,maloumnici jedni klasicni...Majice Buducnosti i Celika me odusevljavaju...Gledam lika ispred mene,u majici Celika sa juga,dize srednji prst i pokazuje ka zapadu..Kakvi ste vi jadnici,sram vas bilo..Eto vi prva crnogorska liga,pa se pobite cinite sto ocete..Kad repka igra,iskulirajte ako imate imalo mozga..No nema srece u navijace,kad im je vodja ona prskalica teska.
Ne razumijem kako neko na meceve reprezentacije moze doci u dres/majicu nekog kluba!?
Sad bi ja kao navijac Barselone trebalo da dodjem u njen dres na mec reprezentacije?
Presmijesno.
A o bacanju petardi i stolica da ne pricam.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ocigledno nijesi upoznat sa desavanjima ispred juzne tribine. Navijacka grupa sa $evera je napala jednu desetkovanu grupu ispod juga, kamenjima i stanglama...
Nakon toga se umjesala policija da bije "JUZNJAKE", alo, "JUZNJAKE"...Nakon sto su plavci malo dobili po picici, dosla je konjica i isprebijala i ove sto su krivi i ove sto nijesu.
I sad vi ocekujete da Juzna tribina pjeva sa $everom i cudite se zbog cega su lecele one stolice na teren...Ako se nastavi ovaj razdor izmedju navijaca, ja tvrdim da ce
se ostatak kvalifikacija igrati pred praznim tribinama.
DAJ BOZE da nas kazne par mečeva bez publike, zbog KRETENA...
kako cemo za san marino? ocemo li se tuc tamo medjusobno malo a? nk vs pg ...
hoce mi ko objasniti ono zakljucavanje kao u tor i jedno 45 minuta ne pustanja sa stadiona.
kako ih nij esramota, stoka neorganizovana, a navijaci samo da su zdravo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da prijavim da sam ostao bez glasa.
Konačno ozvučenje da radi na sjever, eto jedna svijetla tačka.
Po običaju, 70% tribine gleda utakmicu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Uopste me to ne zanima ko je poceo.Shvatas li?..I ne govorim samo za jednu grupu navijaca,sa juga..Vec i za ove maloumnike sa sjevera..A ove podjele navijaca za repku ce nas kostat..Kao i svake podjele,unutar drzave...Samo se dijelimo na Niksicane,Podgoricane...Onda Podgorica Podgoricanima..Sprdat se narodu sa sjevera..I tako to..Nazivat ih medjedima...Ja ne shvatam ovaj narod,obraza mi moga..Jadnici na kvadrat! Tako zivjeli momci! Dabogda se pokomatili sledeci put..Od srca vam zelim..Nisam upoznat ocigledno..-.- Znao sam da ce da ide post,tipa "Oni su prvi poceli"..Pih,pih,pih..
citam ove gluposti , toliko sam srecan sto nisam prisustvovao ovom vecerasnjem dogadjaju ... taman koliko sam bio tuzan sto nisam bio na Cg-Srb ..
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks