BOSS je odlicna serija, recommended.
Missing 2012...Gleda li ko?
BOSS je odlicna serija, recommended.
rm -rf /
! SAY MY NAME !
Vidjecemo sto ce biti, ali onaj pocetak 5. sezone kad je bogu iza nogu, i onu masinku u kola gleda hm hmBB Je nesto, hm PREVISE DOBRO ?
Para vrti dje burgija neće.
Prati li iko Supernatural?
Sent from my HTC Sensation Z710e
Sate sate sate
Razmišljam se da odštampam Los Pollos Hermanos majicu. Možda neko i prepozna kroz Podgoricu.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Peta sezona SAMCRO startuje sledeći utorak
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovo je cijeli spojler koji sam napisao:
sjetite se samo pocetka sezone...bilo je ocigledno da ce nesto poci naopako...bio je daleko od kuce, 'proslavljao' je 52. rodjendan, pa mi sad pada na pamet da mu je Hank mozda rekao da ga nece hapsit ako ga vise nikad ne vide ili tako nesto...a moze bit, da oni i hoce da pomislimo tako a da je nesto potpuno 'neocekivano' u pitanju....
ovo boldovano je samo moja pretpostavka sta je dovelo to toga da on proslavlja 52. rodjendan daleko od kuce, ako pretpostavimo da ce ga Hank provaliti na osnovu onoga sto je vidio u onoj knjizi...
btw jeste li vidjeli ko je napisao onu knjigu? Walt Whitman....
Ja sam ubijedjen da ce Hank svim silama na njega krenut, jer nece moc sebi da oprosti sto nije vidio ovoga ispod svog nosa. Jos kad se sjeti u kakvu je opasnost dovodio njega i familiju mu, ima da prokljuca. Samo sto ce Walt provalit, ili saznat da ga ovaj cera, pa ce da nestane preko onoga lika sto mu je Saul preporucio. A onda ce da se vrati da zavrsi posao. To je moje neko vidjenje. Mada sa ovakvim krajem, svasta moze da se tu napravi, ko zna.
DICIOTTO
pobice ih walt sve![]()
...
realno, nema shanse da mu je Hank rekao da ce ga pustit, jer dje je onda logika da on kupuje onu teshku artiljeriju koju nalazi u gepeku. Protiv koga?
Moze da pokusa, ali serija ide u tom pravcu da on ipak nece izici kao pobjednik iz citave price. Cak se vidi i da mu se rak vratio, jer opet kaslje i pije tablete
(nečitko)
A to sigurno. Ja znam da ce se serija zavrsit njegovom smrcu. S tim sto sam ranije mislio da ce se on i Jesse pofrkacit.
DICIOTTO
niko ne kaze da neceMozda se Dzesi prikloni pozitivcima skroz...
(nečitko)
zna li ko kakvu seriju u "stilu" Prison Break?
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Aoooooooo, kakav sok kad vidjeh ovo malo prije. Ostah zgranuta... Greotica ovaj Jessy, jadan on sto mu ovaj mamlaz, nesoj, monstrum od Walter-a radi
![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Walt je otisa u qra.
necu ni da slutim kako ce se zavrsit nema svrhe. Samo se nadam danece u tipu lost i tako to da on krene da jase u nepoznato.
Dzesi je kralj
jos nisam pogledala 5 sezonu Breaking Bad-a i sve se uzdrzavam da ne procitam sve ove spoilere :-|
Supernatural sam pogledala, 7 sezona ima nekoliko interesantnih epizoda, ali su se i oni potrosili puno, fala bogu pa ce 8 sezona bit zadnja.
Suits je mnogo dobra serija, bas mi se svidjela, Harvey Specter je najbolji advokat ikad :mrgreen:
Gleda li ko True Blood? procitala sam nedje da ce 6 sezona imat samo 10 epizoda :sad:
You're so special. Why aren't you dead?
Počeh da gledam Awake seriju zaista sam prijatno iznenađen kvalitetom pa me je začudilo da je serija prekinuta posle samo jedne sezone.
http://www.imdb.com/title/tt1839683/
Last edited by goldfinger; 07-09-12 at 08:58.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ja sam sledecih nekoliko epizoda do kraja zamislio ovako
kad hank izadje iz wc-a umre nekako ( npr infarkt miokarda) i ne stigne do waltera i ostalih koji su kod bazena ili ga mozda walt ubije nakon sto sazna da je ovaj ukapirao da je on heisenberg .
a mislim da ce prije jesse da ga spasi od onog novog momka i neke njegove "ekipe" ( moja predpostavka je da ce onaj novi pokusati da natjera waltera da radi za njega jer on nece uspjeti da napravi proizvod istog kvaliteta kao waltov) .
Onaj pocetni dio iz prve epizode 5 sezone bih objasnio ovako : walt bjezi od onog novog momka i njegovih rodjaka ( zato je puska u gepeku) , a juri ga i policija jer je nakon Henkove smrti najvjerovatnije Skyler rekla sestri i d.e.a. cim se wallter bavi ... vjerovatno odmah nakon hankove smrti walt pocinje da organizuje bijeg , dok ga skyler ubjedjuje da se preda i prizna da je on heisenberg ali on nastavlja da bjezi jer ako zavrsi u zatvor ubijaju ga rodjaci onog momka ( kojeg je mozda on ubio ranije , pa zato ovi krenu u potjeru za njim) . sto se tice jesse-a on ce ostati ziv do poslednjeg minuta , mozda on pomogne walteru da ubije onog novog momka pa i on krene da bjezi . moguce je da jesse pobjegne odmah , kad mu je walt dao pare , a opet se pojavljuje pri samom kraju sezone ( kraj 7 epizode ) i pomaze waltu , mozda da odnese pare njedovoj djeci ili ga mozda ubije nakon sto sazna da je ovaj ubio ehrmantraut-a .....
sto znam ovo mi pada na pamet jutros ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks