Momci preumorni reklo bi se. ALi, korektno odradjen posao.
E ovo je pobjednicki mentalitet, iz ovog intervjua Stojana Ivkovica:
http://www.pobjeda.me/2012/09/04/sto...div-sa-suzama/Kada sam prije prvog kola rekao da idemo da pobijedimo svakoga, mnogo ljudi mi je reklo: Uu, to nije tako, to ne treba tako da se kaže. Jer, kao treba uvijek da se objasni kako je onaj drugi dobar, a onda, ako dobijemo, da smo mi mnogo dobro radili. A ja kažem da narodu treba poslati drugačiju poruku – da smo mi pravi, dobri, da ćemo se boriti i idemo da pobijedimo.
Konkretno, princip je sljedeći:- Ne možeš krenuti da objašnjavaš prije utakmice kako je on dobar, ja loš, a odjednom, poslije 40 minuta, ispadne da sam ga dobio, odnosno dobili 20 razlike. Naša poruka je od starta bila da je samo odlazak na Evropsko prvenstvo uspjeh, a poslije nekog vremena smo rekli i prvo mjesto
Momci preumorni reklo bi se. ALi, korektno odradjen posao.
P r i m o r a c
U mom prvom razgovoru sa Lukom, on je znao da ja ne želim da idem iz Mađarske i meni ovo, u principu, što se karijere tiče, i ne treba. Rekao mi je: „Stojane, ova akcija spašava crnogorsku košarku. Mi smo dužni, jer smo odrasli odje, da to uradimo“.Ovim zadovoljstvom koje nam pruzaju sve su dugove vratili, a kad se igra srcem rezultat ne moze biti drugaciji.
I jos ovo,zastave koje su gore bili zakacene su objasnile.. Albanija,Makedonija,Grcka i Turska bratske zemlje
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kakve bratske drzave, to su sudije i delegat iz tih zemalja.
Sto je sto se lozinjate forumasii,samo je stvar principa braca su to
Bilo je praznih mjesta što je nedopustivo, opet podgorički pre-paid navijački mentalitet radi, nevažna utakmica, nema publike. Mornar više ispuni Topolicu nego kad Budućnost igra NLB, da se lijepo utakmica igrala u Baru, bilo bi prepuno, stvorila bi se odlična atmosfera koju je i sam Dule pohvalio (kritikovao PG uzgred), igrali bi sa većom željom i konačno bi dobio Ićo šansu da igra...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Koliko prima Topolica?
P r i m o r a c
Na sajtu FIBA pise da je bilo 4100 gledalaca.
uvijek se nadje neko od 'nebeskog' naroda sto ubacuje neke pro-srpske ili kao toboze nehumice anti CG postove na ovom forumu ili po CG novinama na netu itd..blah
nikad ne razumjeh (ovdje ne mislim na normalan kulturan srpski narod) neke srbe koji misle da sire internetom po forumima neke sulude propale ideje
E taman rekoh kako je bilo mozda 200 stolica prazno kroz cijelu salu... S tim da je obod tribina bio cijeli pun... Ljudi su po ogradi stajali jer je bilo masu nepovezanih sjedista (po jedno)...
Publika odlicna, bez pjesama i konstantnog navijaca, ali prava "domacinska"...
Originally Posted by Nk-001
Hejtujes evo 10 stranica odje nesto..Pravis se pametan..Bas bih se zapitao kome treba tableta(?!)
Evo Srbi imaju opet problema sa protokolom,nisu uspjeli da puste svoju himnu pa su morali da pjevaju sami,al slabo im nesto ide,cini mi se da su nasi rukometasi bolji,a i jbg ipak je nasa himna druga najljepsa na svijetu
Inace cesto imaju protokolarnih problema,neko naivan bi pomislio da je to slucajno
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Mozda vidjeli kad je Oj svijetla majska zoro onda se sve redom dobija pa htjeli pustiti, pa se preomislili i nastala zbrka
Ođe bi ti malo mogao da iskuliraš moje postove ako ti se ne sviđaju i da obratiš malo pažnju na ponašanje, nije ti ovo Zabjelo.
Dule Vujošević se pravio pametan kada je rekao da je atmosfera bila najbolja u Baru? Treba ga izbit što hejtuje podgoričane
Nije ipak to to, u Baru je bilo skroz ispunjeno plus obodi plus ulazi za tribine i prolazi gdje nije smetalo i plus buka napravljena tamo te noći ne može da se uporedi ni sa jednom utakmicom ove godine u PG
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
@ kenneth
Napredujesh nana,od sinoshnjeg velikosrbina...postajesh mali Crnogorac,brava nana mala))
...
Iskulirah jednom,drugi put..Reko mozda ce lik reci nesto pozitivno,kroz ove kvalifikacije..Na ponasanje da pripazim? Izvini gospodine,zao mi je nece se ponovit..
Samo popi tu tabletu..Ne zaboravi....I jos nesto..Cek,ti navijas za Srbiju koliko sam moga da zakljucim..Sto ces na podforum Crnogorksa kosarkaska repka?!..Imas isto za Srpski sport,podforum..Idi tamo cini sto goj oces,i pisi sto goj oces..
Ajde srbovat kennn njuh mozes kroz kucu i doma i tako to a ne odje******** gnjila,svi ste vi SRBI a nikad tamo ni posli niste..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks