a primijetio sam da je Takuma Sato bas "volio" panjova,sad gledam klipove i kidam seBas mi fali Sato ehehe mnogo bi bilo zanimljivije da je on tu sad
![]()
nesto ja ne vidjeh ovdje ikakvo popustanje?mada razlika sve govori
Pa NAJVECI je usporio, i jedan i drugi su presli preko crte u isto vrijeme, inace Barichello je bio iza njega citavo vrijeme.
Nego, John, please, mojne o F1.
TAKUMI
mislim da ce ovaj da tuzi Grozana zbog kradje ideje:
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Lotus
![]()
(nečitko)
xaxaxaxaxaxa
Ma preceruju sad.
TAKUMI
Koliko puta treba da potvrdi da je NAJVECI ??
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kao MACKA sa misevima...
TAKUMI
TAKUMI
Sjecas li se problema NAJVECEG u Japan te godine?
I sjecas li se maestralne voznje u SAD 2 nedelje prije?
TAKUMI
a sjecam se ja svega.... niej to problem...problem je sto bi sticajem okolnosti izvisio za tu titulu da nije bilo rubensa... najvise radi tadasnjeg bodovanja...jer iako je imao 6 pobjeda, kimi je imao 7 drugih mjesta... i jednu pobjedu... a sumi nije imao nijedno drugo mjesto..i samo dva treca..... sve se to tao pokopio..isto kao sto je kimi uzeo titulu za 1bod... i to samo zahvaljujuci cinjenici sto su mu je alonso i luis dali... jer su sami sebi uzimali bodove...
i zbog svega toga ne treba osporiti ulogu rubensa u titulama sumahera...jer ih imao sigurno...
Last edited by E_K_V; 05-09-12 at 14:30.
Samo nemoj da budes dvolican.
Ti si u to vrijeme kao navijac NAJVECEG pricao kako je ON svojom voznjom dosao do sestog naslova, sjecam se postova tvojih i potpisa na forum, tada si ga uvelicavao a sad radis suprotno, jer sad navijas za Lojzeka, kojeg si inace mrzio 2005-e i 2006-e, zajedno sa tuzibabom, a sad i jedan i drugi navijate za njega a protiv GAZDE.
TAKUMI
to je donekle i normalno... ali vidis, ja ne navijam za vozaca nego za tim... to sto ja tada pljujem po drugim vozacima koja su najveca konkurencija bili njemu je normalno... isto kao sto sad mogu pricat svasta za vetela ili hamiltona...iako sam sto puta rekao da bih volio da vidim hamiltona u ferrariju...
ja ti sad kazem, nece sigurno biti vozaca za kojeg cu navijati kao sto sam za njega... i nadam se da ce se mozda nekad opet vratiti u ferrari...jer je to ipak njegova kuca...kakav mercedes... ali isto tako mislim da sad mogu objekivnije da sagledam situaciju...nego tada kad sam bio lud za njim, i sad kad sam manje lud za njim...
to ti je ono kad poludis za nekom ribom, pa ti ne postoji bolja, ljepsa, ma perfekcija... a posle kad se oladis opet vidis to malo drugacijim ocima... e ja sam se ohladio, za razliku od tebejer sumi vise ne vozi za moj tim...
Znaci ova cura te ostavila i sad je sa drugim, pa pricas svasta o njoj?
TAKUMI
bolje i to, nego da place za starom ko neki...
Cek, jel jos pricamo o F1? :mrgreen:
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks