Safety Car je zeleni Benz 123 200D sa blataricama do poda.
TAKUMI
Jutros se ukljucujem na glavni put, lijevo desno, sve cisto (a pravina je velika), i idem nekih 300-400m nailazi auto u susret a samo vidim iza "trkac" neki konicki sa puntom se pogresno proracunao, prebrzo isao i mislio da moze da me pretekne prije nego ovaj dodje u susret i onda kocenje ide na drugu traku (zamalo udari auto iz susreta), pa pusti pa ode na drugi kraj puta kocenjem predje na ivicu kolovoza razori onu zemlju sve, zanosi ga auto i nekako ga ispravi na kraju. Sreca u nesreci cim sam ga vidio u retrovizor sa kocenjem (nije proklizavao da se cuo) dao sam full gas inace bi me "stigao". I da se sve to zacini na suvozacevom mjestu kod njega neko dijete nema 10ak godina!
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da nije mozda bijeli punto? sliccnu situaciju sam imao danas u sozinu...
A ne sjecam se vise. Ajde sve da razumijem da neko divlja tako, ali dijete kod njega i to ni svezano ni nista. Zamisli da me stigao kako bi mu ono dijete prolecelo kroz soferku.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
vozim put delte juce i napirlitana gospodja u 206 vozi jedno 40-50 i pusi cigaru a sincic od 7-8 god. stoji na prednji sic tako da mu je cijeli gornji dio tijela napolje i drzi se rukama na vrata..bilo kakvo jace kocenje ili cimanje i on je out iz vozila
She is only here to annoy herself!
Meni prije neko jutro bulevarom na Cvijetin brijeg baba i djed u crvenu zastavu 128 idu u susret, promasili nekako traku i usli u suprotni smjer i boli ih uvo![]()
Ja sinoc, kod petrol pumpe sipam gorivo, i krecem put grada (desno), kad neka starija zena, moguce ciganka, s cegerom na pjesacki kod autobuske, vidim nema namjeru da prelazi, ja idem idem, ona se vec krivi kao maratnci pred pocetak, ja gledam, priblizavam se, a ona se centrira da je fino udarim na pjesacki, ide sve blize i blize u moju traku, ja na sirenu, kocnicu malo, snimila baba da joj nece uspjet, pa se povuce nazad...
gledam na retrovizor, nastavlja sa sledecim autom isto..posle kad mi dodje iz dupeta u glavu, okrenuh se da joj se vratim, al je vec posla bila
Njak Njak Njak
To rade namjerno, da ih udaris pa da ti uzmu kes.
TAKUMI
Udarit cu je ja sledeci put, nema da brine
Njak Njak Njak
Valja imat ovu kameru u kola
niujedne mi gace lastike nema
Let's talk Amsoil:
Ovo se zove ulje!
TAKUMI
Auto Moto Savez Ulje
Prvi u sintetici
Potpisana serija
100% sinteticko motorno ulje
(potpis ljekara opste prakse)
od 1972
25 000 milja ili godina dana- interval mijenjanja...
Njak Njak Njak
Oko $10.
TAKUMI
u andrijevici
http://nolimitbikers.com/forum/viewt...hp?f=16&t=5334
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Vidis, Fiat, Psa, Renault...i sve ti je jasno.
TAKUMI
da ,a pored njih i Toyota i Subaru, moguće da ima i boljih, al barem za ovo znam da je 101% original, je ga Efel stavlja u Toyote i Leksuse tokom redovnih servisa...
Najmanji problem je sto je original, najveci problem je sto je ******.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks