Page 496 of 832 FirstFirst ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... LastLast
Results 12,376 to 12,400 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zna li bar neko hoce li biti sto od ovoga sad kad su se oglasili i jedni i drugi,da ne pricamo praznu pricu ako sad ne bude nece nikad

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by nsparks View Post
    S. Hawking i ostale kvaliikacije na stranu:

to sto je receno na pocetku je i dalje tacno. nije bilo nikakvih ponuda niti uslova.
    ova informacija koja je dosla iz SKa je netacna u potpunosti.

jedno je ne nuditi kanal, a drugo je lagati o tome.
    informacija je iz prve ruke. od kako postoji extra tva nije bilo ponude SKa. od kako postoji extra tv ga telekom trazi.

Pa e e, mrze ih ovi iz SK (ljubomorni shto li), neka shto nece da im prodaju, no nece ni da im odgovore, toliko su "nerazumni". A kad odgovore, josh i lazu..
    (Ti ovo ozbiljno, btw?!)

Molim te hocesh biti ljubazan, pa mi motivisat postupke, (a i laganje) SK u ovom sluchaju!? Bash bih volio da chujem, po tebi, zashto SK nece da proda, (mrzne su im pare pi-coma, mozda?!)!? Nece ni da odgovori, teshko im je, ili shtede struju!? Josh preko svega i lazu!? Zashto!?

No, sudeci po prichi, ti imash i informacije, iz prve ruke takodje, da pi-com ovdje kod nas nikome centa mita dao nije. Valjda jer je neko rekao -"Nijesmo besvija!", (ako se pogleda kakva objashnjenja, i informacije dajesh.)
    ><

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

sad kad nesto gledamo realno sto SK boli tuki sto ce CT da uradi i u koji ce paket da ih uvrsti, oni bi samo trebalo da kazu svoju cijenu.... ako sam ovo dobro shvatio....

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

evo ti 2 pojasnjenja motivacije, vidi koje je vise realno: Distribuciju Sportkluba za ex yu kontrolise SBB. SBB kupuje prava za spansku ligu, engl i sl i ustupa ih sportklubu za ex yu. Najveci konkurent u srbiji i cg su telekomi i oni su jedini koji mu mogu ugroziti poziciju na trzistu, tako da su jedini koji nemaju pristup sportklubu. U ostalim ex yu zemljama, poput HR i MK, SBB nema toliko veliko prisustvo, tako da se opredjeljuje da uzme pare od ostalih operatera za sportska prava.

Evo i drugo: U cuvenom reagovajnu SKa pise:
    - da su telekomi iz CG i SR jedini odbili
    - ne zele da drugi da zaradjuju na njima (Teorija slobodne trgovine je ovime uzdrmana).
    - da to krsi pravila EU (?!?)

Naravno, mozes i da vjerujes u to.

privatizaciju grupisem sa S. Hawkingom.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    A ko si ti to da kazes, i znas li kako je bzv reci info iz prve ruke na forumu dje su sve informacije iz prve ruke hahaha
    U ovom slucaju jesu. Veeeruj mi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

a jeste li vise izasli iz tih rovova, vrijeme je da nam javis da restartujemo uredjaje
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

evo ti 2 pojasnjenja motivacije, vidi koje je vise realno: Distribuciju Sportkluba za ex yu kontrolise SBB. SBB kupuje prava za spansku ligu, engl i sl i ustupa ih sportklubu za ex yu. Najveci konkurent u srbiji i cg su telekomi i oni su jedini koji mu mogu ugroziti poziciju na trzistu, tako da su jedini koji nemaju pristup sportklubu. U ostalim ex yu zemljama, poput HR i MK, SBB nema toliko veliko prisustvo, tako da se opredjeljuje da uzme pare od ostalih operatera za sportska prava.

Evo i drugo: U cuvenom reagovajnu SKa pise:
    - da su telekomi iz CG i SR jedini odbili
    - ne zele da drugi da zaradjuju na njima (Teorija slobodne trgovine je ovime uzdrmana).
    - da to krsi pravila EU (?!?)

Naravno, mozes i da vjerujes u to.

privatizaciju grupisem sa S. Hawkingom.
    Pushti Hawkinga, vidim da te tronuo lijepo, ali ipak neka ga tamo..

Nego, da vidimo koliko ima smisla ovo tvoje objashnjenje, (ili ko god ti ga je dao). Problem je malo drugachiji od onoga shto ti pokushavash da objasnish, (nadam se nenamjerno).

Koliko ja znam uchesce u CG kablovskih operatera je: Extra smece 40%-Total 30%-BBM 30% (ovo moze da varira jer je tu i M-kabal, ali recimo aprox da je tako neshto, a i m-kabal ima SK, btw). So, prichat kako SBB nece da proda prava pi-comu jer mu je prevelika konkurencija je prilichno besmisleno, prodao ih je svima osim pi-comu. (znam da je total sbb-ov, hvala, ali eto Vesko i M-kabal nisu).

Naravno ima objashnjenje za to "neprodavanje", ali ti ga precutkujesh.

Pravi razlog je upravo (kako i navede SK), taj shto SK trazi da bude uvrshten u osnovni paket, ali onda provider placa odredjenu nadoknadu po korisniku. Ovo znachi, da pi-com mora da se odrekne dijela kolacha (a navikao je na lavovski, iz ochiglednih razloga), i sam plati nadoknadu, jer nece/ne smije/ne moze da podize cijenu osnovnog paketa. Ovo se finoj gospodi iz pi-coma ne svidja nikako, pa prichaju shto prichaju, a eto ostali provideri pristadoshe, izgleda kako nemaju monopolskih navika, pa lakshe pristaju na manju zaradu.

Drugim rijechima, i da zavrshimo o shuplju prichu o podmicivachkoj lopovskoj firmi, -SK nema na extra smecu zbog pohlepe-gramzivosti Pi-coma! (nikad im dosta ne bilo, ka i shto nece nadam se).
    (Dje to ima nako kod Vujice mrtvog Lazovica -30eura za net (paket 5) mjesechno! qq )

Tako molim te..
    ><

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Ti si poceo sa Hawkingom Ne znam sta misli o paralelnim univerzumima. Mozda je u nekom od njih SBB poslao ponudu.

Medjutim u ovom nasem, nikad nije bilo ponude. Da je stigla, vidio bih je. Sa druge strane, stizala su obrazlozenja koje sam ti prenio. Ti naravno imas pravo na svoje misljenje, a ja imam dobru volju da ti prenesem cinjenice. Ponavljam, da je dosla znao bih za nju.

Ako stigne nekada stigne ponuda i odbijemo je, reci cemo i to.

Slazemo se u jednom. razlog odbijanja SBBa jeste glup i besmislen.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Sale, dva pitanja:

1. Mogu li se ovi dukati zamijeniti preko menija pošto mi daje tu mogućnost, ili moram ići do t-com poslovnice?
    2. Pošto mi je đevojka koja radi u meni najbližoj poslovnici rekla da nema više robnih nagrada izuzev reklamnih t-coma (koja, inače, postoje u meniju) i da ih, vjerovatno, neće ni biti, imaš li nekih informacija o tome?

Hvala.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

A dokle ste sad stigli? Hoće li biti kakve vajde od ovog prepucivanja po medijima?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

I sto se desi sad? Evo tece drugi radni dan sedmice.

Da li je iko poslao, trazio ili primio tu ponudu od jednog reda teksta?

"Nudimo vam SK paket, koji mora biti uvrsten u vas osnovni paket. Molimo Vas da zaokruzite Da ili NE. Hvala."
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sale, sta moze biti da je slika preko Extra TV puno tamnija od slike preko obicne antene.

Problem rijesen restartovanjem risivera
    Last edited by mndrag; 04-09-12 at 13:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by mndrag View Post
    Sale, sta moze biti da je slika preko Extra TV puno tamnija od slike preko obicne antene
    obicna antena je napolje pa vuce vise svjetlosti
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

A moze biti i picture preset za dati hdmi ulaz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    obicna antena je napolje pa vuce vise svjetlosti
    haha. ovo je bilo bas pretamno, nije se moglo gledat. ali restart je rijesio problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

nadamo se da ce nam uskoro sportklub osvijetliti sliku i to dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

sad spremno cekam taj momenat

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Ti si poceo sa Hawkingom Ne znam sta misli o paralelnim univerzumima. Mozda je u nekom od njih SBB poslao ponudu.

Medjutim u ovom nasem, nikad nije bilo ponude. Da je stigla, vidio bih je. Sa druge strane, stizala su obrazlozenja koje sam ti prenio. Ti naravno imas pravo na svoje misljenje, a ja imam dobru volju da ti prenesem cinjenice. Ponavljam, da je dosla znao bih za nju.

Ako stigne nekada stigne ponuda i odbijemo je, reci cemo i to.

Slazemo se u jednom. razlog odbijanja SBBa jeste glup i besmislen.
    Vjerujem da odlichno znash da se odredjeni "dogovori" chak i izmedju "pravnih subjekata", vrshe u 4 oka, (inicijalno makar), i uz chashicu, daleko od zvanichnih protokola, i pisanih/elektronskih tragova.. Te je jasno kao dan zashto ne postoji pisani trag, ponuda.. (Nije se doshlo dotle da bi se preshlo na taj lvl).

Slazem se da je SK daleko od nekakve "fine" kompanije, (a koja je to "fina"?!), ali u ovom sluchaju tvoja vajna firma, osim shto je greedy mimo bracu, i ne moze da proguta da joj nekakav SK tamo diktira uslove, (a i smanjuje harach), je u slichnoj poziciji kakvoj su vashi nesretni korosnici, -ili cete pristat na uslove, ili nemate servis. Ne bih da poredim "malog chovjeka" sa multinacionalnom (spremnom na sve) kompanijom, jer je razlika zaista neizmjerna, ali eto, kakva takva utjeha je vidjeti da i vi mozete da osjetite na svojoj kozi monopol, i ili ili pristup. Tako uzivajte shta da vam kazem, da nemate tuga ugovora, kojim vezete nesretne ljude, vjerujem da bi se cheshali i to lijepo, mada ko zna, mozda, i pored ugovora, vam se to vrati u lice, prije nego shto ste mislili. A kad tad ce se pojavit josh koji (ljudski) ISP, pa da vidite koliko ce vam i net korisnika ostati, makar od ovih koji su avizani i vide dobro/osjecaju na svojoj kozi, vashu brigu za njih.

Plz, da ne bude pogreshno shvaceno, ovo je chisto anticorporative/antibirocrat rave s moje strane, (vjerujem s prilichno prava), i upucen je iskljuchivo finoj gospodi, na vrhu lanca ishrane. Respect i za tebe, i za sve one koji ljudski rade svoj posao.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vi se ovde prepucavate oko sk kanala a ja ratujem sa g-com-om oko problema sa slikom jer oni cinimi se nece da rese taj problem ili ne znaju, blago vama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima li kakvog kontakta posle ovoga sa icije strane,je li iko koga zvao,nudio,bilo sto,ili ce biti izio vuk magarca.Zna li se?

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Da oce rijesit ovaj SK pa cemo onda mastat o ostalim carolijama koje bi nam se mogle desit....

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

samo sk neka ubace mada sumnjam ali ajde da se nadamo...ako ne ubace uskoro mora se na nesto drugo prelazit...

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Extratv.me sajt je redizajniran. Nudi mogucnost gledanja i crngoroskih kanala online.
    Tu je i iOS aplikacija.

Bacite pogled.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    I sto se desi sad? Evo tece drugi radni dan sedmice.

Da li je iko poslao, trazio ili primio tu ponudu od jednog reda teksta?

"Nudimo vam SK paket, koji mora biti uvrsten u vas osnovni paket. Molimo Vas da zaokruzite Da ili NE. Hvala."
    I? Sto se desi? Jesu li t-comovci zaokruzili zeljeni odgovor?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

valjda zatisje pred buru

Page 496 of 832 FirstFirst ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)