Bio sam 120-130 i kasno sam ih vidio.
Bio sam 120-130 i kasno sam ih vidio.
TAKUMI
to je za tebe na pravac i prebrzo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ti mozes da potpises da prihvatas to ili da ides na sud. u svakom slucaju tu ti je npr 50e a ovako bi ti minimum bili jos troskovi. znaci 80...
a najbolje komb je 20e uz vozacku. ako ne upali, kazes slucajno![]()
f6
cus 20e? jesi ti lud?![]()
sparco imas na zapisnik novi dva mjesta da potpises. jedno je da prihvatas prekrsaj i kazna odma da bude npr 20,30 , ta kazna ti se odma upisuje u registar.koliko li je vec predvidjeno a drugo je da trazis sudskim putem da se odluci.
f6
Pa da meni uzeli kola i pravo pred zetatrans prije 2 godine, al izgleda sad mogu samo da ti napisu kaznu kad te uhvate da vozis a oduzeta ti vozacka.
I to je sve rajet nego mi napisu 50e i pocnu da se zale kako oni moraju da vise po ulica dan noc i te gluposti, a ja u sebi , budalo ti mi uzimas 50e trenutno i ja treba tebe da slusam. Prasad
vozis po kisi....sahta puna vode koja se ne vidi... i onda ti dodje ovako nesto...
![]()
oce sahta da se naplati...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ja se samo pitam mora li sahta biti prisutna ako ovo dodje na sud
covjek vjerovatno zvao policiju da mu naprave zapisnik...a oni ga ovim direktno blokirali da ne moze tuzit komunalno...
sahta ti ima najjace advokate...
prekrsaj sto je ostetio svoje vozilo zbog nemarnosti komunalnog?!
She is only here to annoy herself!
"ocemo stanovi" - su krivi . oni kradu sahte![]()
Advokat i vjestak i bok.
TAKUMI
Ja ne vjerujem što čitam, je li ovo moguće?! Dje su VIJESTI![]()
nije ovo jedini slucaj....jednome su je napisali jer je naletio na prekopan put... pa izgovor nije prilagodio brzinu da moze da reaguje na prepreke...
Može se i drugačije posmatrat ako je okrivljeni Komunalno a oštećeni ovaj što je uletio sa autom.Da se ispita okrivljeni i oštećeni...
da je tako...al odje je i okrivljen i ostecen jedan isti... obrni okreni samo je tako![]()
Vracam se ja sa plaze (Plavi Horizont) i vidim guzvu i policiju blizu kruznog kad ono - frajer je vozio preko sahte i u tom momentu je propala betonska ploca, pa jedno 1x2m i auto potpuno sjeban dolje. Kladim se da je morao da kesira svaki cent za svoju i tudju stetu.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks