View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Jesu. Poenta je bila da su oni igrali na jednom mnogo većem nivou, đe mi još nismo bili.
    Ispali smo od ekipe koja je prilično slična Poljskoj porazom u oba meča
    Nisu oni igrali na nikakvom visočijem nivou, no su se posprdali s njima svi kojima su šaka pali.

Naša reprezentacija iza sebe ima dva kvalifikacijska ciklusa, te jedan baraž. S obzirom na to da većina fudbalera koji su sad u timu zna kako se igraju ovakvi mečevi, mislim da motivacija ne bi trebala da dolazi u pitanje. Razlika je samo u tome što imamo neuporedivo kvalitetnijeg Jovetića, Vučinića koji je u formi, konačno imamo Marka Bašu koji je protekle cikluse bukvalno skoro pa propustio. Savić je jedini malo stagnirao (da ne kažem nazadovao), ali to je svakako nešto što možemo nadomjestit.

Takođe smo bogatiji za jednog lijevog ofanzivnog igrača - Volkova (koliko god ga ja mrzio zbog svega što je napravio od našeg saveza, no je najjače što on nije kriv što su ga ovi puštili da se posere po njima), za 2 super-talentovana veznjaka (Đorđević, Bakić), za Kasalicu koji sigurno može da pruži više od Đalovića i Delibašića. Bećiraj je takođe fudbaler koji je mnogo napredovao na fizičkom planu.

Naravno, sve bi ovo bilo idealno kad bi se Brnović zahvalio na saradnji Nikoli Drinčiću, Vladimiru Božoviću i Savu Pavićeviću. To su tri igrača koji su štetni po našu igru. Zbog njihovih grešaka se ekipa umara i mora bespotrebno da trči da bi spašavala živu glavu. Prvi ne umije da izvede prekid (nikad u životu prvu stativu iz kornera prebačio nije. Lopta mu obično leti na visini od 1.5m, što protivničke odbrane lagano nogom izbijaju), drugi je uvijek bio potpuno beskoristan i nikad nisam kapirao zbog čega igra, a treći je potpuno izlapio i mislim da je Savić idealno rješenje za tu poziciju desnog beka.

Volio bih da jedan meč odigramo sa odbranom VOLKOV - JOVANOVIĆ - BAŠA - SAVIĆ. Ubijeđen sam da je ovo naša idealna kombinacija.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poljska ljudi nije ni malo naivna ekipa, ima da nas sabiju sa bokova, toga se najvise bojim. Iskreno se nadam da ce im Stevan objasniti par stvari zasto je trenutno igrac o kojem "BRUJI" citava evropa. Oce ga gol u zadnje vrijeme, pa dako bude i na ove kvalifikacije sad, nadam se da ce biti ovo NJEGOVE kvalifikacije.
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sad ste poceli pricu ka Dragićevic za njihovog prvaka, a njega ne isprangijase samo ekipe koje nijesu igrale sa njim. Tu strasnu reprezentaciju Estoija preslisa, bez dva najbolja igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Nisu oni igrali na nikakvom visočijem nivou, no su se posprdali s njima svi kojima su šaka pali.

Naša reprezentacija iza sebe ima dva kvalifikacijska ciklusa, te jedan baraž. S obzirom na to da većina fudbalera koji su sad u timu zna kako se igraju ovakvi mečevi, mislim da motivacija ne bi trebala da dolazi u pitanje. Razlika je samo u tome što imamo neuporedivo kvalitetnijeg Jovetića, Vučinića koji je u formi, konačno imamo Marka Bašu koji je protekle cikluse bukvalno skoro pa propustio. Savić je jedini malo stagnirao (da ne kažem nazadovao), ali to je svakako nešto što možemo nadomjestit.

Takođe smo bogatiji za jednog lijevog ofanzivnog igrača - Volkova (koliko god ga ja mrzio zbog svega što je napravio od našeg saveza, no je najjače što on nije kriv što su ga ovi puštili da se posere po njima), za 2 super-talentovana veznjaka (Đorđević, Bakić), za Kasalicu koji sigurno može da pruži više od Đalovića i Delibašića. Bećiraj je takođe fudbaler koji je mnogo napredovao na fizičkom planu.

Naravno, sve bi ovo bilo idealno kad bi se Brnović zahvalio na saradnji Nikoli Drinčiću, Vladimiru Božoviću i Savu Pavićeviću. To su tri igrača koji su štetni po našu igru. Zbog njihovih grešaka se ekipa umara i mora bespotrebno da trči da bi spašavala živu glavu. Prvi ne umije da izvede prekid (nikad u životu prvu stativu iz kornera prebačio nije. Lopta mu obično leti na visini od 1.5m, što protivničke odbrane lagano nogom izbijaju), drugi je uvijek bio potpuno beskoristan i nikad nisam kapirao zbog čega igra, a treći je potpuno izlapio i mislim da je Savić idealno rješenje za tu poziciju desnog beka.

Volio bih da jedan meč odigramo sa odbranom VOLKOV - JOVANOVIĆ - BAŠA - SAVIĆ. Ubijeđen sam da je ovo naša idealna kombinacija.
    Ne bih reko da su se sprdali, no to je stvar viđenja.
    Poljaci za to vrijeme dok smo mi igrali fudbal su igrali badminton, pa oni nisu zreliji?
    Savića možemo nadomjestit? Džudovićem koji ne zapinje u drugu rusku ligu? Taj momak (Savić) će da kiksa prije ili kasnije, vjeruj mi.
    Za Volkova se slažem, a Đorđević će mislim, morat da čeka San Marino za debi. Bakić koliko znam nije pozvan za ova dva meča. Kasalica svakako neće ulazit, ovo je preozbiljan meč za njega, pa tamo nek se igra s paraplegičarom Bajkovićem. Bećiraj - slažem se.
    Drinčić i prekidi su nevjerovatna stvar. Poenta je u tome što on gazi za Krasnodar, eto gledam sve mečeve te lige vikendom, i danas je odigrao perfektno protiv CSKA-a. I tamo izvodi prekide ali neuporedivo bolje, da ne pričam o pasovima i kvarenju igre. Tačno da čovjek pomisli da namjerno griješi kad dođe. Za Vlada Božovića nemam što dodat, samo zbog namigivanja na himnu je zaslužio 2 noge u prkno i kartu za tu Rumuniju. Mislim da je još rano da se Savo isprati, mada je i to pitanje vremena, ove godine ili sledeće. Problem je što je možda rano da se skroz oslonimo na Vešovića, računajući da Savić igra štopera.

Opet se poteže pitanje, što ako se Volkov povuče kako si naveo, ko će igrat naprijed lijevo? Mislim da je on izmišljen samo zbog te rupe, a da Jovanović ostane na beka. To opet, vuče Savića u sredinu i Sava nazad na desnog beka, čime igramo znatno sporije po boku.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo polako, naša najjača odbrana je napravila par amaterskih grešaka protiv Letonije, samo je smotanost njihovih napadača spriječila blamažu.

Svi ste se uvatili toga da je Poljska loše prošla na EP. Zaboravljate jednu sitnicu, oni su igrali tamo, i bili su u grupu sa ekipama koje su se za to isto EP kvalifikovale. Mi nismo, tako da ne možemo pričat o nekom jednakom rangu.

Ne može niko željet tu pobjedu više od mene, samo apelujem na sve da se ne diže euforija, jer ćemo doć do toga da ako ne daj bože odigramo X sa njima, biće tragedija.
    Ja bih volio da dodje do ovoga. Ne do X-a, nego do shvatanja istog kao tragedije.

Kolega Vlado, ne diraj Sava Pavicevica covjece !!! Molim te !!!

Poljaci se jesu prosuli na Euru, jesu smece od ekipe, jeste da se raspadaju godinama, sjetite se njihovog napadaca na Euru u Austriji, doticni juznoamericki klovn Regeiro... stoji sve ovo ali imaju cime da prijete. Sta je u svemu bitno? Bolji smo od njih 100 % ali treba to pokazati. Treba ostvariti pravilan pristup i treba detaljno izvrsiti takticku pripremu utakmice. Da pojasnim, ne volim da nam se prijeti Poljskom ali znam da smo kadri da za*****o stvar. Stoga bih volio kad bih mogao da zamolim selektora da ne usere stvar. S vjerom u sebe, ne prepotentnim stavom nego sa samopuzdanjem uz daj Boze, dobro vodjstvo sa klupe pobjeda ne bi trebalo da dodje u pitanje. I ne nisam zaboravio na povremene smusenosti nase odbrane koje bi mogle biti fatalne ali imam mnogo povjerenja u sastav.

Sto se tice konkretno igre, moramo parirati na sredini, ne smijemo tu ostati tanki, moramo pojacati sredinu jer cemo tako dobiti utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne bih reko da su se sprdali, no to je stvar viđenja.
    Poljaci za to vrijeme dok smo mi igrali fudbal su igrali badminton, pa oni nisu zreliji?
    Brate, ja samo pokušavam da ti kažem da više u ovakve mečeve ne možemo da ulazimo sa velikim respektom, kao što smo to imali običaj da radimo.

Vrijeme je da počnemo da igramo taj fudbal, oca mu je*em.

Mirko Vučinić ima 29 godina, i igra u fenomenalnoj formi. Ovo su možda za njega (pret)posljednje kvalifikacije koje će igrati za reprezentaciju. Ovo je jedna od posljednjih (ako ne i posljednja) šansa da taj naš tandem Jovetić - Vučinić konačno proba da nam donese neki ozbiljan rezultat. Ovo su kvalifikacije za SVJETSKO PRVENSTVO, ovdje jednostavno nema poštovanja nikoga. Sa svakim se igra, nije sramota izgubit utakmicu - sramota je izać na onaj teren i ne odigrat srcem i karakterom.

Ako se oko reprezentacije počne stvarat priča ''Poljaci su jači od nas'', to će ti automatski bit alibi za eventualan neuspjeh. To za sobom povlači ostanak Brnovića na selektorskom mjestu, na neodređeno vrijeme (jer zaboga nije do njega, nego su oni jednostavno bolji) + još jedan naš potop u kvalifikacijama (sjeti se Filipovićevog ciklusa) bez ikakve nade da će biti bolje. Treba ulećet u ovu Poljsku sa dvije noge sad. Prvi meč, kući, i još da bude pobjeda. Posle toga da se ode i išanira taj San Marino... vjeruj mi da posle takvog starta nema te ekipe koje ćemo se plašit do kraja kvalifikacija. Čak ni Engleske.

Šteta što se već zaboravilo kako je to išlo dok je Kranjčar bio selektor. Nisi ga mogao čuti ni pred jednu utakmicu da kaže ''pokušaćemo, možda, viđećemo...''. Uvijek je bilo ''IGRAMO NA POBJEDU'', i to je jedina stvar zbog koje nikad neću prežalit što su poćerali onoga čovjeka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ga lijepo dadose i Mi$a i Joveta danas..Prelijepo,plasenteee! :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Zna li se kad pocinje prodaja karata?

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ovi momci su došli do 180 min. borbe da se ode na veliko takmičenje i nisu uspjeli iako nisu odigrali loše . Sad počinju nove kvalifikacije za najveće takmičenje ( Hrvati su znali da kažu ako vas nema na SP vi kao da ne postojite na karti svijeta ) i igraju protiv ekipe koja je prije svega godinu dana stvorila sve uslove za napredovanje u fudbalu a opet nam je pobjeda imperativ . Nije pogibija ni da rezultat bude loš jer imamo veći kvalitet trenutno ali bi nas pobjeda pogurala u smislu da nismo potrošlili pravo na kiks pa se može igrati "rasterećeno" . Očekujem da proradi tandem Vučinić - Jovetić a to su cijenjeni igrači u zemlji koja je igrala finale EP a ne tako davno i osvajala SP pa mi se čini da bi stvarno ogromno iznenadjenje bilo da ne ubodu makar 2 gola što bi bilo sasvim dovoljno ako odbrana bude na nekom standardnom nivou . Zbog svega toga smo FAVORITI u ovom duelu iako Poljska spada u grupu reprezentacija koje mogu da iznenade jer imaju dosta igrača koji igraju u kvalitetnim ligama a osim Lewa prilično su željni dokazivanja ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bozovic, Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic; Vukcevic-Zverotic-Pekovic-Volkov; Jovetic-Vucinic i gazi.

I naravno, bez tiki take.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Bozovic, Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic; Vukcevic-Zverotic-Pekovic-Volkov; Jovetic-Vucinic i gazi.

I naravno, bez tiki take.
    umjesto zverotica drincic i to ce ti biti sastav protiv poljaka, stim sto bi ja umjesto bozovica ubacio zverotica na beka.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    umjesto zverotica drincic i to ce ti biti sastav protiv poljaka, stim sto bi ja umjesto bozovica ubacio zverotica na beka.
    Nadam se da nece Drincic, jer je generalno useless. Mislish mjesto Pavicevica? Ne znam, Pavicevic igra bolje odbranu, a i prodoran je dosta. Zverotic treba da igra mjesto Drincica i kraj, brz je, jak, dobar u defanzivi, ima shut sjajan a i pas solidan. Drincic shto umije je da se vuce po terenu i izigrava Pirla i Cavija a loptu ne umije dodati duzhe od pet metara. Plus shto upropasti svaki korner.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da Pekovic jos nije u potpunosti spreman pa ne vjerujem da ce igrati od pocetka, sto znaci da ce Drincic igrati. Ja bih volio da vidim Djordjevica umjesto Simona, pa makar 15-20 minuta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo,ko nije vidio golove Jovete i Vucine..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Mislim da Pekovic jos nije u potpunosti spreman pa ne vjerujem da ce igrati od pocetka, sto znaci da ce Drincic igrati. Ja bih volio da vidim Djordjevica umjesto Simona, pa makar 15-20 minuta.
    Ja bih volio da ga vidim na shpicu, ali nema mjesta od ove dvojice. Ne znam kako igra krilo Djordjevic, a Simon je defanzivno odlican, ne treba to zaboraviti. Jedini problem je tu Drincic, ako ne mozhe Pekovic onda Zverotic i Novakovic. Drincic jedino mozhe protiv Litvanije, San Marina i slicnih ekipa, jer ga jedino one pushtaju da uzme loptu na sredini, gleda pola minuta, lagano se namjesti i onda dodaje. Cim se igra malo brze Drincic je useless.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nadam se da nece Drincic, jer je generalno useless. Mislish mjesto Pavicevica? Ne znam, Pavicevic igra bolje odbranu, a i prodoran je dosta. Zverotic treba da igra mjesto Drincica i kraj, brz je, jak, dobar u defanzivi, ima shut sjajan a i pas solidan. Drincic shto umije je da se vuce po terenu i izigrava Pirla i Cavija a loptu ne umije dodati duzhe od pet metara. Plus shto upropasti svaki korner.
    da , na Pavicevica sam mislio. sada smo ga gledali protiv Zvezde i nije mi se nesto pokazao dok zverotic igra na tu poziciju u klubu vec godinama i to je standardan tamo. a sto se Drincica tice ove godine je u dobroj formi, jedan od najboljih u Krasnodar sto je opet solidan ruski prvoligas. a sto se tice kornera ne znam koji mu je, on i u klub izvodi sve prekide i to dosta dobro, ovdje mu svaki 5 bude solidan. a zadnje dvije tri utakmice je odlicno odigrao za nas, vidi se da je u dobroj formi.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    da , na Pavicevica sam mislio. sada smo ga gledali protiv Zvezde i nije mi se nesto pokazao dok zverotic igra na tu poziciju u klubu vec godinama i to je standardan tamo. a sto se Drincica tice ove godine je u dobroj formi, jedan od najboljih u Krasnodar sto je opet solidan ruski prvoligas. a sto se tice kornera ne znam koji mu je, on i u klub izvodi sve prekide i to dosta dobro, ovdje mu svaki 5 bude solidan. a zadnje dvije tri utakmice je odlicno odigrao za nas, vidi se da je u dobroj formi.
    Drincic jednostavno nije dovoljno brz. To je njegov najveci problem. Pritom ne mislim samo na trcanje, nego jednostavno, nema dovoljno brzo shvatanje igre. Ja kazhem, protiv "malih" ekipa neka igra svaku, jer ce tu imati veliku slobodu. Medjutim, protiv jacih, pogotovo protiv fizikalaca kakvi su Poljaci treba da igraju brzi, jaki igraci koji se ne boje duela i grublje igre.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cini mi se da je doslo vrijeme da se zahvali Vladimiru Bozovicu a i Damjanovicu. 31 godinu a jos igra na poziciji gdje smo najjaci, a i Damjanovic i nije neka klasa.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Cini mi se da je doslo vrijeme da se zahvali Vladimiru Bozovicu a i Damjanovicu. 31 godinu a jos igra na poziciji gdje smo najjaci, a i Damjanovic i nije neka klasa.
    Uf Damjanovic, a to je posebna prica. Josh sad kad je Djordjevic tu-jednostavno treba uraditi sa njim isto shto i sa Djalovicem (koji je, uzgred budi receno, mnogo bolji igrac od Damjanovica).

Ja sam doshao, shto se V. Bozhovica tice, da taj lik jednostavno mora igrati u reprezentaciji iz nekih nefudbalskih razloga. Kojih, ne bi da spekulishem-ali definitivno je tako. Jer cak i trener kalibra Brnovica (i Savicevica) bi vishe vidio da je covjek totalna kesa koja bi se u Srednjoj fudbalskoj regiji mucila da udje u tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace izvin'te, jel mozhe samo jedno pitanje: Da li je moguce da Bakic nije pozvan a jeste Boljevic (ko god to bio) iz FK Zeta poznatijeg kao 014?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bakic je stvarno trebao biti pozvan,ali ne umjesto Boljevica,vec umjesto Cetkovica..A to sto ti ne pratis,i ne znas koji je to Boljevic 95 godiste iz Zete..Sto je odigrao najbolje u kvalifikacijam do PSV-a,to je druga stvar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace izvin'te, jel mozhe samo jedno pitanje: Da li je moguce da Bakic nije pozvan a jeste Boljevic (ko god to bio) iz FK Zeta poznatijeg kao 014?
    Vrlo moguce. Boljevic je za klasu bolji igrac od Bakica, koji ima srecu da mu je menadzer Rahmadani, kao i Djordjevicu pa ih je odmah poslao u velike klubove, dok je ovaj ostao u Zetu. Iskreno, mislim da je Bakic velika prevara, nesto poput Fatica, a da ce Djordjevic i Boljevic imati dobre karijere.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Bakic je stvarno trebao biti pozvan,ali ne umjesto Boljevica,vec umjesto Cetkovica..A to sto ti ne pratis,i ne znas koji je to Boljevic 95 godiste iz Zete..Sto je odigrao najbolje u kvalifikacijam do PSV-a,to je druga stvar.
    Ne vidim logiku u pozivanju talentovanog momka koji ima 17 godina i igra u Zeti a u isto vrijeme nepozivanju talentovanog momka koji ima 19 godina i igra u Serie A.

E da, da ne pricam o Cetkovicu koji igra na Tajlandu. Jedino novo shto taj mozhe da donese u CG reprezentaciju je AIDS.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja igru i pozivanje Vladimira Bozovica nikad shvatao nisam, recite mi da ne razumijem fudbal ili nesto al ja stvarno ne znam zbog cega je taj covjek dobijao poziv za reprezentaciju ...
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Ja igru i pozivanje Vladimira Bozovica nikad shvatao nisam, recite mi da ne razumijem fudbal ili nesto al ja stvarno ne znam zbog cega je taj covjek dobijao poziv za reprezentaciju ...
    Kazhem ti, ocigledno su u pitanju nefudbalski razlozi, isti oni koji mu omogucavaju da igra u prvoj ligi Rumunije iako je objektivno po kvalitetu za drugu Crne Gore.

Page 1089 of 2251 FirstFirst ... 895899891039107910851086108710881089109010911092109310991139118915892089 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)