Page 312 of 715 FirstFirst ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... LastLast
Results 7,776 to 7,800 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav osjecaj biti Crnogorac !!! Pjevanje himne pred kraj utakmice,a onda od srca A SAD ADIJO A SAD I NIKAD VISE !!! (da se najezis)

Hvala vam momci sto ste nas onako okupili,pa cesce da nas okupljaju nasi reprezentativci...

NIDJE NEBO NIJE PLAVO KAO IZNAD CRNE GORE ! <3

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Ovaj Popovic je fino odigrao mnogi su ga pljuvali odje...

Na kraj utakmice da nisam imao slike mislio bi da je neka polumatura u pitanju

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nesto mi je najvise zao ovih tipova :blah:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	srbadija.jpg 
Views:	88 
Size:	11.4 KB 
ID:	95318  

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Ne znaš koliko...
    Džabe sve svijetske i evropske titule i medalje, taj poen me je ubio, evo, plačem...
    Poen tu, trojka tamo... ne vjerujem da su veceras srbijanci kraj ekrana razmisljali o srebru sa EP I raznim prisvojenim medaljama jbg

Macaaanjjeeeee!!!
    Neka sto smo se plasirali na EP iz najteze grupe, ajde I to sto smo prvi u toj grupi, ali treci iz nase grupe NECE bit jedan od 4/6 najboljih treceplasiranih. Srb - Isr igraju za prolaz u zadnjem kolu, ko izgubi ima pravo da lobira za prosirenje EP na 30 ekipa mi to ne bi mogli postic pa izdobijasmo sve.
    Hssahahahahah
    e viva!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Teodosic pjeva : Samo puste noci znaju da je volim,jedna DRZAVA ODNESE MI SVE ! SAMO SRCE MOJE NE ZNAM DAL CE MOCI OVE NOCI DA IZDRZI SVE !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Alley-oop na kraju - priceless
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Momci su ponos Crne Gore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Ne kapiram sto svi postavljaju ovu fotku?

Eto nam se monsinjor Marko Milacic na FB uzbičio zbog njega, a posto nisam "prijatelj" sa njim, ne mogu dvije da mu recem, pa da vidim sto tebi ova fotka znaci
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Stasala talentovana generacija. Daske i Sead su ipak bili medju najvecim svjetskim talentima. Suad je postao bek-suter koji je nedostajao, Rocesti plej koji staje na loptu, a opet ubrzava kad je neophodno... Svi govore "kad se vrate"... Do Pekovica, nema tu ko da se se vrari. Vucevic ce mozda dati veci doprinos od Blagote, ali i on nedostaje. Jeretin, Kuk i par drugih igraca su visak. Ovi momci su stasali i sad popunili te rupe. jer, svaka cast Jeru, ali je bio rupa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

nevidjen ambijent,nikad nisam jos dozivio ovakvu atmosferu u moraci,srce hoce da iskoci od srece.ma da je ulaznica bila 50e a ne 15e dao bi za ovu nevidjenu srecu i ponos sto sam bio jedan od onih 5-6 hiljada srecnika.hvala vi momci,hvala ti luka!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

Eto nam se monsinjor Marko Milacic na FB uzbičio zbog njega, a posto nisam "prijatelj" sa njim, ne mogu dvije da mu recem, pa da vidim sto tebi ova fotka znaci
    A što veli gosn Milačić?
    I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.

Oh, my god it was so good....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Eto mu otvoren profil, pa procitajte... On je pametan, mi smo debili, i tako...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

Pa kontam da "nas" ovako lijepo nijesu zamolili preko letaka da bi ista stvar bila kao sto su oni nama zvizdali.
    Sta ti misis?
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A standardno...
    I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.

Oh, my god it was so good....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Pa kontam da "nas" ovako lijepo nijesu zamolili preko letaka da bi ista stvar bila kao sto su oni nama zvizdali.
    Sta ti misis?
    znaci kada daju na fudbalske utakmice lecima da postujemo fer play i na rasnu deskriminaciju i da se ponasamo u skladu sa time , da nema toga mi bi svi kao majmuni urlikali i vrijedjali crnce na tim utakmicama.
    ovako mi to procitamo i sjetimo se da to ne valja i necemo.
    moze se lijepiti dijeliti ili vikati preko razglasa sta god hoce mi ako hocemo da zvizdimo i majmunisemo se to cemo raditi a ako necemo kao sto nikada ne radimo kao navijaci onda nam to nista ne znaci.
    hocu da kazem to sto su oni dijelili uobicajena je praksa vec godinama u fudbalu ali ne znaci nista sem podsjecanje na dostojanstvo i fer play
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    znaci kada daju na fudbalske utakmice lecima da postujemo fer play i na rasnu deskriminaciju i da se ponasamo u skladu sa time , da nema toga mi bi svi kao majmuni urlikali i vrijedjali crnce na tim utakmicama.
    moze se lijepiti dijeliti ili vikati preko razglasa sta god hoce mi ako hocemo da zvizdimo i majmunisemo se to cemo raditi a ako necemo kao sto nikada ne radimo kao navijaci onda nam to nista ne znaci.
    hocu da kazem to sto su oni dijelili uobicajena je praksa vec godinama u fudbalu ali ne znaci nista sem podsjecanje na dostojanstvo i fer play
    Sve je to u redu, samo meni licno bi bilo porazavajuce da me neko mora "podsjecati, opominjati" da ne zvizdim na tudju himnu ili sta slicno.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Da se ne zvizdi himni to je neka osnovna kultura valjda i ne treba podsjetnik za to.Svi navijaci stampaju informatore prije meceva ali ovo je prvi slucaj ovakvoga ja mislim.
    Nije nista strasno ali vala su mogli i bez ovoga jer nijesu ljudi ovce i da se ne slade ovi Srbi i dusmani.
    Last edited by PrijekiLijek; 03-09-12 at 12:16.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sve je to u redu, samo meni licno bi bilo porazavajuce da me neko mora "podsjecati, opominjati" da ne zvizdim na tudju himnu ili sta slicno.
    pa i meni kao i vecini, mislim da bi totalno ista atmosfera bila i da nije bilo letaka. samo sam htio da kazem da je to sasvim normalna stvar, i da to nije nista novo. to vidjamo stalno po raznim medjunarodnim utakmicama, mada mozda to srbi nisu vidjeli do sada pa se zato cude.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno je to sto ti kazes, ali ne mozes ti da znas kako ce se ponasati masa od 4 ipo hiljade ljudi, hoce li se medju njima naci neko ko ce zvizdati srpskoj himni ili uzvikivati kakve pogrdne parole kao na Cetinju, a onda se ta grupica od par desetina reflektuje na kompletnu naciju i svi Crnogorci budu etiketirani kao nacional-sovinisti ili srbomrsci. Po komentarima po raznim sajtovima mi se cini da njih jos vise od poraza boli onaj aplauz nihovoj himni, jer su ocekivali da budu docekani kao mi u Beogradu, pa bi onda bilo komentara kako smo varvari na nivou plemenskih zajednica ili slicno. Ovako to pokusavaju da opravdaju nekim nasim navodnim licemjerstvom, a neki su cak zakljucili i da je taj aplauz bio - sarkastican (!?!). Ali dobro, makar neki su shvatili poruku koju su nasi navijaci poslali. I to je nesto.

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

pa i meni kao i vecini, mislim da bi totalno ista atmosfera bila i da nije bilo letaka. samo sam htio da kazem da je to sasvim normalna stvar, i da to nije nista novo. to vidjamo stalno po raznim medjunarodnim utakmicama, mada mozda to srbi nisu vidjeli do sada pa se zato cude.
    Realno, ovo je bio cilj da se ponize navijaci srbije, ali na kulturan nacin cisto da bi javnost danas trubila o tome na sva usta.
    Ja sam stvarno srecan sto smo ispali gospoda, bili bi golema ***** da smo vratili na slican nacin.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    3,028
    Thanks Thanks Received 
    3,669
    Thanked in
    1,663 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Tacno je to sto ti kazes, ali ne mozes ti da znas kako ce se ponasati masa od 4 ipo hiljade ljudi, hoce li se medju njima naci neko ko ce zvizdati srpskoj himni ili uzvikivati kakve pogrdne parole kao na Cetinju, a onda se ta grupica od par desetina reflektuje na kompletnu naciju i svi Crnogorci budu etiketirani kao nacional-sovinisti ili srbomrsci. Po komentarima po raznim sajtovima mi se cini da njih jos vise od poraza boli onaj aplauz nihovoj himni, jer su ocekivali da budu docekani kao mi u Beogradu, pa bi onda bilo komentara kako smo varvari na nivou plemenskih zajednica ili slicno. Ovako to pokusavaju da opravdaju nekim nasim navodnim licemjerstvom, a neki su cak zakljucili i da je taj aplauz bio - sarkastican (!?!). Ali dobro, makar neki su shvatili poruku koju su nasi navijaci poslali. I to je nesto.
    Da, obicno se zbog pojedinaca kolektivno osudjuje masa. Ali sam vec rekao, jako mi je drago da smo ispostovali da se ne zvizdi i pokazali da imamo bar malo zdrave svijesti.
    A sad da li je sarkastican, ko gubi ima i pravo da se ljuti, jbg, nije lako gubiti, pogotovo ne od NAS!
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ja ne znam kako neko moze da tvrdi da je aplauz bio licemjeran i narucen, samo zbog obicnog letka? Dovoljno je bio procitati komentare obicnih ljudi na portalima i forumima nakon meca u Beogradu - svi do jednog su napisali kako im u Moraci treba uzvratiti aplauzom, nisam nidje vidio da je neko pozvao da mi njihovu himnu izvizdimo. I da nije bilo letka, ista bi se stvar desila. Mozda bi se nasla grupica od 50ak debila, kao na Cetinju kada je zvizdano, ali bi njihovi zvizduci bili lako uguseni aplauzima ogromne vecine.

I ma sta ko da napise posle ovoga ne moze oprati sramotu iz Beograda, a to je izgleda ono sto neke boli, pa svoju sramotu pokusavaju oprati pronalazeci negativno u ovom vrlo sportskom i korektnom potezu nase publike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vaterpolo na Evropskom, rukomet na Olimpijadi, kosharka, u petak fudbal-znate kog mi je najvise zao. Veska grudvu Drljevica, i njegovu konstataciju da ce CG moci samo da igra protiv Estonije i Malte
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    37 Posts

Pohvale navijačima što su aplauzom dočekali njihovu himnu i time stavili do znanja koliko je jadno ono što se dešavalo u Areni i kako je lako izdići se iznad takvog ponašanja i ne uzvratiti na isti način, pohvale tim istim navijačima što su ovacijama dočekali velikog Dejana Bodirogu, i naravno pohvale stručnom štabu i igračima na sjajnoj igri i sinoć i svih ostalih večeri u kvalifikacijama.

Page 312 of 715 FirstFirst ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)