Ovaj Popovic je fino odigrao mnogi su ga pljuvali odje...
Na kraj utakmice da nisam imao slike mislio bi da je neka polumatura u pitanju![]()
Kakav osjecaj biti Crnogorac !!! Pjevanje himne pred kraj utakmice,a onda od srca A SAD ADIJO A SAD I NIKAD VISE !!! (da se najezis)
Hvala vam momci sto ste nas onako okupili,pa cesce da nas okupljaju nasi reprezentativci...
NIDJE NEBO NIJE PLAVO KAO IZNAD CRNE GORE ! <3
Ovaj Popovic je fino odigrao mnogi su ga pljuvali odje...
Na kraj utakmice da nisam imao slike mislio bi da je neka polumatura u pitanju![]()
Nesto mi je najvise zao ovih tipova :blah:![]()
Poen tu, trojka tamo... ne vjerujem da su veceras srbijanci kraj ekrana razmisljali o srebru sa EP I raznim prisvojenim medaljamajbg
Macaaanjjeeeee!!!
Neka sto smo se plasirali na EP iz najteze grupe, ajde I to sto smo prvi u toj grupi, ali treci iz nase grupe NECE bit jedan od 4/6 najboljih treceplasiranih. Srb - Isr igraju za prolaz u zadnjem kolu, ko izgubi ima pravo da lobira za prosirenje EP na 30 ekipami to ne bi mogli postic pa izdobijasmo sve.
Hssahahahahah
e viva!
A Teodosic pjeva : Samo puste noci znaju da je volim,jedna DRZAVA ODNESE MI SVE ! SAMO SRCE MOJE NE ZNAM DAL CE MOCI OVE NOCI DA IZDRZI SVE !!!
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Momci su ponos Crne Gore
![]()
Stasala talentovana generacija. Daske i Sead su ipak bili medju najvecim svjetskim talentima. Suad je postao bek-suter koji je nedostajao, Rocesti plej koji staje na loptu, a opet ubrzava kad je neophodno... Svi govore "kad se vrate"... Do Pekovica, nema tu ko da se se vrari. Vucevic ce mozda dati veci doprinos od Blagote, ali i on nedostaje. Jeretin, Kuk i par drugih igraca su visak. Ovi momci su stasali i sad popunili te rupe. jer, svaka cast Jeru, ali je bio rupa.
nevidjen ambijent,nikad nisam jos dozivio ovakvu atmosferu u moraci,srce hoce da iskoci od srece.ma da je ulaznica bila 50e a ne 15e dao bi za ovu nevidjenu srecu i ponos sto sam bio jedan od onih 5-6 hiljada srecnika.hvala vi momci,hvala ti luka!
Eto mu otvoren profil, pa procitajte... On je pametan, mi smo debili, i tako...
Originally Posted by Nk-001
A standardno...
I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.
Oh, my god it was so good....
znaci kada daju na fudbalske utakmice lecima da postujemo fer play i na rasnu deskriminaciju i da se ponasamo u skladu sa time , da nema toga mi bi svi kao majmuni urlikali i vrijedjali crnce na tim utakmicama.
ovako mi to procitamo i sjetimo se da to ne valja i necemo.
moze se lijepiti dijeliti ili vikati preko razglasa sta god hoce mi ako hocemo da zvizdimo i majmunisemo se to cemo raditi a ako necemo kao sto nikada ne radimo kao navijaci onda nam to nista ne znaci.
hocu da kazem to sto su oni dijelili uobicajena je praksa vec godinama u fudbalu ali ne znaci nista sem podsjecanje na dostojanstvo i fer play
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da se ne zvizdi himni to je neka osnovna kultura valjda i ne treba podsjetnik za to.Svi navijaci stampaju informatore prije meceva ali ovo je prvi slucaj ovakvoga ja mislim.
Nije nista strasno ali vala su mogli i bez ovoga jer nijesu ljudi ovce i da se ne slade ovi Srbi i dusmani.
Last edited by PrijekiLijek; 03-09-12 at 12:16.
pa i meni kao i vecini, mislim da bi totalno ista atmosfera bila i da nije bilo letaka. samo sam htio da kazem da je to sasvim normalna stvar, i da to nije nista novo. to vidjamo stalno po raznim medjunarodnim utakmicama, mada mozda to srbi nisu vidjeli do sada pa se zato cude.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tacno je to sto ti kazes, ali ne mozes ti da znas kako ce se ponasati masa od 4 ipo hiljade ljudi, hoce li se medju njima naci neko ko ce zvizdati srpskoj himni ili uzvikivati kakve pogrdne parole kao na Cetinju, a onda se ta grupica od par desetina reflektuje na kompletnu naciju i svi Crnogorci budu etiketirani kao nacional-sovinisti ili srbomrsci. Po komentarima po raznim sajtovima mi se cini da njih jos vise od poraza boli onaj aplauz nihovoj himni, jer su ocekivali da budu docekani kao mi u Beogradu, pa bi onda bilo komentara kako smo varvari na nivou plemenskih zajednica ili slicno. Ovako to pokusavaju da opravdaju nekim nasim navodnim licemjerstvom, a neki su cak zakljucili i da je taj aplauz bio - sarkastican (!?!). Ali dobro, makar neki su shvatili poruku koju su nasi navijaci poslali. I to je nesto.
Da, obicno se zbog pojedinaca kolektivno osudjuje masa. Ali sam vec rekao, jako mi je drago da smo ispostovali da se ne zvizdi i pokazali da imamo bar malo zdrave svijesti.
A sad da li je sarkastican, ko gubi ima i pravo da se ljuti, jbg, nije lako gubiti, pogotovo ne od NAS!![]()
Tu es mon héro!
Ja ne znam kako neko moze da tvrdi da je aplauz bio licemjeran i narucen, samo zbog obicnog letka? Dovoljno je bio procitati komentare obicnih ljudi na portalima i forumima nakon meca u Beogradu - svi do jednog su napisali kako im u Moraci treba uzvratiti aplauzom, nisam nidje vidio da je neko pozvao da mi njihovu himnu izvizdimo. I da nije bilo letka, ista bi se stvar desila. Mozda bi se nasla grupica od 50ak debila, kao na Cetinju kada je zvizdano, ali bi njihovi zvizduci bili lako uguseni aplauzima ogromne vecine.
I ma sta ko da napise posle ovoga ne moze oprati sramotu iz Beograda, a to je izgleda ono sto neke boli, pa svoju sramotu pokusavaju oprati pronalazeci negativno u ovom vrlo sportskom i korektnom potezu nase publike.
Vaterpolo na Evropskom, rukomet na Olimpijadi, kosharka, u petak fudbal-znate kog mi je najvise zao. Veska grudvu Drljevica, i njegovu konstataciju da ce CG moci samo da igra protiv Estonije i Malte![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Pohvale navijačima što su aplauzom dočekali njihovu himnu i time stavili do znanja koliko je jadno ono što se dešavalo u Areni i kako je lako izdići se iznad takvog ponašanja i ne uzvratiti na isti način, pohvale tim istim navijačima što su ovacijama dočekali velikog Dejana Bodirogu, i naravno pohvale stručnom štabu i igračima na sjajnoj igri i sinoć i svih ostalih večeri u kvalifikacijama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks