me sooo hornyyyyy
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Još sam pod utiskom sinoćnje odlične igre naših košarkaša. Osjećam se lijepo.
I don't get lucky. I make my own luck.
Brate, je li ovo misao ili osjecanje?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Jebene stepenice.
Bijo si poziw koi se neodbija
Evo ja se sad osjecam kao ova zgrada
![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
E, al preko slike trebas da skapiras kako se osjecas. Znaci ti se osjecas STATICNO. On se osjeca... Hmmm, posto se gleda sa vrha stepenica prema dolje, a onda opet tamo vidis uspon, on vjerovatno osjeca kako mu u zivotu sve lose ide, al opet zna da ima izlaza i da ce kao penix da se nadigne, ovaj, uzdigne.
I am so post-rock I shit sad birds.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Oplodi me Rotflmaomgže.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Mogu ti reći da mi je inspirativno bilo ovo tvoje tumačenje. Samo što sam ja obratila pažnju i na druge detalje slike. Kroz put kojim se prolazi prostire magla što ukazuje na nesređene emocije u ovom periodu. Primjećuješ kako su stepenice lake da bi se neko spustio, ali ako krene da se penje nailazi se na gomilu životnih prepreka gdje svaki novi izazov je teži i teži, na kraj su stepenice potpuno ravne što stavra još veće poteškoće ali zbog puta koji se jasno vidi osoba je borac u životu i spremna da se suči sa svim problemima.
A ja se osjećam kao ljenčuga
![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Potreban san. Prijeko.
Možeš li da mi objasniš na osnovu čeka mi lijepiš ovakve etikete? Da li se ja svojim pisanjem na forumu na bilo koji način ponašam tako?
Primijetila sam, da nekad osobe koje me uopšte ne poznaju, prilijepe mi neke etikete koje nemaju nikavih dodirnih tačaka sa mnom. Da li je to problem do njih što vole ono što ne poznaju da etiketiraju, ili ...?
~~~~~ Ma ja sam dobro, hvala na pitanju. ~~~~~
Ća je život vengo fantažija!
((((((((((((((((((((((
cus izrazite misli i osjecanja![]()
There are currently 13 users browsing this thread. (1 members and 12 guests)
Bookmarks