Bas njih briga za dva rezultata. Bar im je himna dva puta svirana kao prva.
.
Publika i ambijent, momci, Luka, rezultat...
O nasljedstvo idealno, ti nam gojis besmrtije :mrgreen:
________
Nedje ranije procitah, poslije nase pobjede u Areni, da je neko napisao da ta nasa pobjeda ne znaci nista jer reprezentacije Srbije tek pali motore... Pa, upalise li ih? :mrgreen: Kako ih utulismo! Oni taman dadoshe kontakt, kvachilo i papuchica na vr' gasa a miiiiiiiiiii
PLJAAAAAAAAS!
Hvala svima na ovoj savrsenoj noci!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Kakve emocije, kakva noć, hvala momcima na terenu što su nas učinili ponosnim, nadam se da smo i mi sa tribina njih...
P.S. Vidim niko nije pomenuo, vjerovatno nije ni počeo prenos bio, ali jedan od trenutaka koji je obiljžio noć je ulazak Dejana Bodiroge u salu i spontani aplauz 5 hiljada ljudi... Legenda...
#fakenews
i jos da pohvalim navijanje, ne mislim na aplauz himni. neka su t uradili pa da ako se prestane vise sa zvizdanjem i sa jedne i sa druge strane. mislim na navijanje konstantno i par puta pjevanje himne u sred utakmice, to je ono sto zelim da imamo cesto i na fudbalskom terenu kao i ono a sad adio, mislim da je to bilo kruna veceri.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
vrati konju glavu Mačvane, Mačvane, hahahahha, nikako nisam moga da razumijem sto mu skandiraju pa mi sad rekoše![]()
Ja sam protiv ovih stvari, ali neću lagati da se nisam slatko nasmijao![]()
In vino veritas
Tačno mi ga je žao bilo u jednom trenutku...
U sledećem sam nastavio da skandiram... :mrgreen:
#fakenews
Svaka cast momcima, na njihovu igru i pozrtvovanje ne treba trositi rijeci! Sto se tice navijanja, jos jednom smo pokazali da smo gospoda! Zivjeli mi i neka je vjecna Crna Gora!![]()
AhahahahaA što se tiče ovog alley-oopa, to je ono što nam je trebalo. Da nam posle karanja tokom čitave utakmice na kraju svršite u usta ko poslednjoj kurvi !
Originally Posted by Nk-001
Momci su me jos jednom ucinili ponosnim!
Sead i Aleksa, nekako najkritikovaniji, nocas na najvisem nivou, u oba pravca!
P r i m o r a c
Za Seada sam znao da će da proradi kad-tad, ali Aleksa je definitivno igrač koji je za samo jednu sezonu napredovao za čitavu klasu.
In vino veritas
Ima li ko da je snimao da okaci na youtube, pozeljno bi bilo sa RTS-a?
Aleksa je noćas imao radar za loptu, u ključnim momentima je bio najbolji u skoku.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mi smo možda i najdebilnija nacija ikad.
Džabe nam je sve.
Šteta zbog ovih momaka (košarkaša), koji su stvarno fenomenalni.
Koje titule brate?
Svaka cast nasim kosarkasima.Braca Sehovic su stijene. Igracine jedne velike koje igraju ogromnim srcem. Mali Ivanovic je buducnost ovog sporta uopste. Sta reci za Dasica? Poceo je pod Lukom da igra glavom, a svi znamo sto to znaci u njegovom slucaju. Dubljevic je osramotio NBA centra. Aleksa ridji Popovic, srce na teren pa sto bude, i bilo je majstori. Fala im za ovakvu noc. A sad adio...do neke druge prilike...
all is worthwhile if the soul is not small .
Zvižduk na himni našoj, dok mi aplaudiramo vašoj. Svaki naš predak vidi: Što je budali za ponos - pametan se toga stidi”.
A sad adio...
Himna...
Vrati konju glavu Macvane...
Stvarno smo gospoda![]()
Slazem se.
Montenegro vs Serbien 72-62 (EuroBasket Qualification) 2 september 2012 __ RTCG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks