Eh ta Serbija što, navodno, ubija...
Svaka čast momcima i navijačima.
Navijaci su već osvojili zlatnu medalju. Kultura i dostojanstvo
I do mojega više, nakon svih ovih pobjeda, sa nekom pričom o "razlici u kvalitetu", ni da igramo u invalidskim kolicima i da je sve ovo samo slučajno i nezasluženo.
To nije razlika u kvalitetu, to je PREcjenjivanje i POTcjenjivanje igrača.
Neko namješta kosicu, bradicu, slika se sa curama, prodaje dresove i ima dobre menadžere - a neko igra košarku.
Bravo za navijače, i bravo za momke i Luku.
I primjetih nešto, tačno se vidi kad se pjeva himna ko će najbolje odigrat utakmicu. Šehovići, Dubljević i Dašić iz mozga!![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
sto je pisalo na transparentu ljudi?
Evo nadjoh na jedan srpski sajt : „Док ви звиждите химни нашој, ми аплаудирамо вашој. Сваки нас предак види, што је будали за понос, паметан се стиди”
http://www.vijesti.me/komentar/90128/stranica-1/
ВNДОЈЕ | 02.09.2012. u 22:52h
Što pisaše ono na onom transparentu kad su himne bile? Bješe tuđim pismom...
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
I am so post-rock I shit sad birds.
Bolje da su i u Bg stampali ovakve "podsjetnike", mada cisto sumnjam da bi im pomogli
Svaka cast igracima Crne Gore...
Definitivno su trenutno mnogo bolji od Srbije...
Dosta neozbiljna igra Srbije,Teoda koji je pogubio konce u 4/4...
Neozbiljni igraci nose dres,steta bas...
Da je Crna Gora bila u punom sastavu sa Vucevicem i Pekovicem bio bi ovo i ubjedljiiiviji poraz...
Jos jednom cestitam...Svaka cast!!!
Bice cupavo u Sloveniji ali ova reprezentacija moze daleko...Imaju srce...
Vrati konju glavu Macvane!!!!ahahahahahhaha kako se ismijah hahahahah,nije lijepo ali moram
Kosarkasima i navijacima svaka cast
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Pobjeda deset razlike u kosarci a koliko u kulturi ????
Uhh, ponosan do neba !!!
Crna goro hvala !!!
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
a kakva je bila kultura na cetinje za koju ocjenu ?
Zar je moguce da posle onakvih reprezentacija nemamo boljih igraca? Sto se tice himne, po meni je isto da li se u toku izvodjenja zvizdi ili aplaudira. Himna bi trebalo da se ispostuje cutanjem i aplauzom posle izvodjenja. Aplauz je posluzio da se himna ne cuje a da kao ispadnu "civilizovani". Ipak su to srbi pa me i ne cudi.
axaxaxxaaxa kakve gluaprije procitati necu na b92 .Cak smo tapsali himni da se ne bi cula xaxaaxax
Sto srbi sve nece izvaliti u svom bijesu od poraza...xD
Pa nije samo B92 zaboga, prosetajte malo i drugim sajtovima. Ne valja kad im aplaudiras, ne valja kad zvizdis, tacno coek ne zna ni sto da cini. No dobro, ja bih se zacudio da su oni zaista shvatili sto su nasi htjeli da poruce, ali dobro. A navijanje je bilo odlicno pogotovo kad se uzme u obzir koliko je tu veceras "uljeza" bilo, pojedini vjerujem i ne znaju pravila kosarke. A nacisti su izgleda doma sjedjeli veceras.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks