Pustili nas srbi, da nam ne kvare skor![]()
Citam komentare na b92 i ne vjerujem! Oni su ljuti sto je bio aplauz na himnu. Alo? Jadne li nacije majko moja!
Imama li ono zakucavanje Dasica sa kraja utakmice?
Nije to nikakva "ta" logika, to su zvanični ISO kodovi zemalja: http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1
Kako dime ljudi a bili su ubjedjeni da ce nas bar 15 razlike dobitCrnogorci zar mislite da smo mi glupi?! Onaj aplauz kod srpske himne je bilo kao zvizdanje!!! Himna se nije cula i to je bio cilj! A ko ne kapira misli da nas vole pa nam aplaudirali!!!![]()
Zvizduk na himni nasoj dok mi aplaudiramo vasoj,svaki nas predak vidi,sto je budali za ponos,pametan se stidi!'
Ovo je neko na fejs izbacio , moguce da je to pisalo na onoj paroli
Crnogorska kaznena ekspedicija se ne zaustavlja. Sedam mečeva – SEDAM POBJEDA
I naravno, svaka čast našima na pobjedi! ALEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!
"a sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad..."
jos deset utakmica da odigramo, srbija nas nikad ne bi dobila.
jednostavno nam braca leze, i to je to...
Svaka im cast, ide se na skor 10/10![]()
Nemam komentara sve je receno samo cu reci buahahahhahhahhaahhahahahaahahahaha!A i gospoda smo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pošto nisam bio ispred TV-a da li postoji snimak tokom intoniranja SRB himne?
Imas ovdje na RTS.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/stor...%87%D0%B8.html
Svaka cast momcima i strucnom stabu, a posebno Luki Pavicevicu koji je dokazao da je buduci najbolji trener Evrope, bez premca! Sa samo 10 igraca u rosteru, s obzirom da M. Popovic i Jelenic jos nisu ulazili u igru, ovo sto on radi je zaista cudo. Jednog mocnog centra kao sto je Krstic ostavit na samo 7 poena i gotovo neutralisat u napadu je sjajno. Dasic i Sead Sehovic nikad u zivotu nisu igrali bolju kosarku, a Dubljevic igra kao da je 10 prvoligaskih sezona iza njega. Ja cu biti iskren i reci da uopste nisam bio optimista prije kvalifikacija, ali mi je drago sto sam pogrijesio. Jos jednom, svaka cast.
Nista dok Rochesti ne pocne da pjeva himnu !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks