Mogren vs Rudar (reportaža,5 kolo Telekom 1. CFL liga ..RTCG 1 septembar 2012)
Sportska subota (1 septembar 2012 __ RTCG)
svako ko da za igrace iz nase lige preko sto hiljada je lud a ovi nasi jos ludjo da ne prihvate. mimo ovih sto su otisli iz mogrena i boljevica koji igrac ovdje vrijedi vise od sto hiljada????
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
UEFA klupska lista: Crna Gora popravila plasman. Zeta najviše napredovala.
Nakon što su svi crnogorski klubovi završili učešće u evro takmičenjima CG Fudbal iCDM vam donose preliminarnu tabelu koeficijenata klubova i država učesnica evro takmičenja.
Crna Gora je napredovala za jedno mjesto i sada dijeli 41. poziciju saMakedonijom sa ukupnim zbirnim koeficijentom od 5.250 poena. Ove sezone smo u odnosu na prošlu zaradili0.875 poena više.
Od klubova je najviše napredovala Zeta, što je bilo i očekivano. Ona je sakupila1.775 poena što je za 1.425 više nego prošle godine. Zeta sada zauzima313.mjesto sa 3.050 poena što je za čak 76 mjesta bolji plasman u odnosu na prošlu godinu.
Budućnost je osvojila 1.275 poena i sa ukupno 3.550 zauzima 282.poziciju što je za 52 mjesta bolje u odnosu na prošlu godinu.
Rudar je osvojio 0.525 poena što je za 0.075 slabije u odnosu na prošlu sezonu. Rudar je i pored toga popravio poziciju za 9 mjesta i sada je 324.
Čelik koji se prvi put pojavio na međunarodnoj sceni osvojio je 0.775 poena, a ukupno ima1.566 i zauzima387.mjesto.
Treba uzeti u obzir da su sve ekipe dobile i 20% od ukupnog koeficijenta Crne Gore te stoga Čelik na primjer ima više bodova nego što bi bilo zaočekivati. Od nacionalnog koeficijenta najmanje je profitirala Zeta.
Šanse da se do kraja takmičarske sezone mjesta promijene su minimalna jer su timovi iz svih zemalja koje se nalaze ispod Crne Gore završili svoja takmičenja.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/uefa-...se-napredovala
Sto je ovo okle ovi crnci u Bijelom polju?![]()
FK Sutjeska vs FK Zeta - Golovi (5 kolo Telekom 1. CFL liga ..RTCG ___ 2 septembar 2012)
Kakva golčina mili brate.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kakva igra Sutjeske... Potpuno drugaciji pristup od onog koji je bio prisutan ovih godina. To nije ni bio fudbal, ali ovo... Bore se momci, igraju do kraja, vidi se da je sjajna atmosfera u klubu, iako im plate i ugovori i dalje kasne. Mada, isplatili su nekolike premije, a evo je jos jedna. I dalje se pitam, sta im se ovo desava
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ko dade ovaj drugi gol za Sutjesku? Zaista golcina
Pejovic, asistirao je i Nikolicu za 1:1.
5 od 5, ako ovako nastave, do novembra će titulu uzet.
Spasilo ih je to sto su forsirali omladince prosle sezone. Pola tima cine momcici do 20 godina, sto mi se mnogo svidja. Fudbal u CG ne moze da napreduje bez tako.
Milije mi je vidjet neko dijete od 18 godina na teren nego Bojica, Durakua i ostale stare igrace, koji se vrate odje da zavrse karijeru,a tobos su neki kvalitet za nasu ligu.
FK Sutjeska vs FK Zeta - snimak utakmice (5 kolo Telekom 1. CFL liga ..RTCG ___ 2 septembar 2012)
Montenegrino, hvala ti i dje cuo i dje ne cuo, pa da namjestite koju utakmicu i pomjerite se sa dna.
Sutjeska!![]()
Slazem se.
Pejovic je asistirao i protiv mornara, za 2:1, juce bio akter kod oba gola... moze on da igra, samo mu ponekad treba malo vise prostora. svakako ne zasluzuje da ga pljuje citav stadion kao juce (dok nije asistirao, pa ga dao posle) i sve utakmice prije. perosevic je doooobar. susnjara nije htjelo juce, ali je u par navrata dokazao da je bas suvi kvalitet. generalno, ne pamtim bolju igru sutjeske. kombinacije, kratki pasovi, utrcavanja... nekako psihicki rastereceno igraju, bez najmanjeg pritiska. svakako, igra koja je iznad nase lige i mogucnosti. svaka cast. samo gazite
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
E sad kako je došla ova pauza, eto prave šanse da uprave useru sve što je napravljeno do sad.
Upravo tako. I pored najavljivanja da idu na titulu svake godine, ni oni sami ovo nisu ocekivali. Potpuno spontano je dosao ovaj rezultat. Sad bi vec mogao da se javi imperativ pobjede, samo da momci ne izgore od zelje ili treme, ili cega li vec. Zanimljivo je da im mijenjaju pozicije. Perosevic je krilo, stavljaju ga na beka i dosta dobro igra, malo manje slobode u napadu jer ne pokrivaju kad izadje. Isidorovic napadac, igra krilo, a kako cujem iz kluba, odlicno se snalazi na poziciji napadaca. Da mi je vidjeti da igraju sa dva napadaca. To kao da je ustavom zabranjeno. Publika je isto bitna - iznenadih se posjetom juce (ne idem na svaku utakmicu). Pozdravljanje publike i na istoku i zapadu pokazuje koliko im oni znace, makar jednom broju njih.nekako psihicki rastereceno igraju, bez najmanjeg pritiska. svakako, igra koja je iznad nase lige i mogucnosti. svaka cast. samo gazite
Na primjeru sutjeske ovih dana mozemo vidjeti sta znaci dobar trener. Ne kazem da je Gaga strucnjak evropskog kalibra, ali za nasu ligu, svakako, jeste. to je pokazao i u rudar, evo sad i u sutjesku. tim odlicno funkcionise
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Svaka cast Andru Pejovicu, kao Guti je poceo da igraon je doktor,samo da se uozbilji,i naravno da ga ovaj forsira u startnu postavu...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks