AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
nije ni savic sjutra za firencu, ni toni... al bice u sledecem kolu, ja se iskreno nadam
ima li odje navijaca Torina? da i oni pricaju kako su najjaci i uzimaju titulu?
Milan jedva nocas...
Zadnji derbi se ovako zavrsio. Ne ocekujem stvarno ovakvo pljaskanje ali 3 boda idu u Rim![]()
Io Sono Romanista
ACM baš teško. Ne znam zašto toliko falite De Jonga večeras, momak je solidno odigrao ali je griješio neka prosta dodavanja. Ali siguran sam da će biti veliko pojačanje u toku sezone jer je životinja. Pacini het-trik, hehehe. Eto nasljednika Pipa Inzagija, Paco je prava napast samo mu treba doturit loptu.
Samo je fora što je ovaj Milan prosječna ekipa. Štoperi kilavi, bekovi prosjek, sredina baš i nema puno tehnike, sve nešto na fizikalije, a napad je veliki znak pitanja jer ima tu kvaliteta ali ne baš i konstantnosti. Večeras dok sam gledao utakmicu, imao sam utisak kao da igraju dvije ekipe podjednakih kvaliteta a presudilo je što je ACM imao raspoloženog Pacinija. Inače nikakvog velikog pritiska Milana, sve se nešto igra na mahove, ona lopta se daje Boatengu pa što on napravi, ili se proigrava Paco. Krkić je potpuni znak pitanja, večeras je djelovao kao balerina, El Šaravi ništa posebno. Treba pohvalit vezni red jer je pretrčao dosta, ali ne može se dopustit onoliko prostora Bolonji koja liše Dijamantija nema nekog igrača klase.
Al eto da ne mlatim, viđećemo kad ACM naleti na neku moćniju ekipu. Sjutra Inter ima jedan fin test protiv Zemanove Rome koja je uvjek neugodna na Meaci. Inter bi trebao da bude u punom sastavu, i očekujem jednu dosta otvorenu utakmicu sa puno golova. Moguće je da u napadu počnu Snajder, Palasio i Milito, dok će Kasano startovati sa klupe (protiv Peskare je počeo u prvih 11 najviše zbog toga što je Palasio bio diskavilifkovan za to prvo kolo). Nije još spreman fizički, dok je osim toga Palasio davao golove na svim prethodnim utakmicama Intera počevši od pripremnih, pri tom igrajući jako dobro.
Bitno je da dobijamo utakmice i sa losom igrom. Valjda smo to naucili od komsija.
Igramo brze i igra nam nije jednolicna kao prosle sezone kad je svaka lopta isla na Ibrahimovica.
Pocelo je koriscenje bekova...Danas je Antonini dao "neku asistenciju'...Nijesam mogao da vjerujem da je co'ek centrirao prvi put poslije 2010..
Suplji smo pozadi, ali igramo ljepsi fudbal u odnosu na proslu sezonu. Onaj mali De Sciglio moze fino da kombinuje u oba pravca, nije jednostran kao Abate i Antonini.
Jos uvijek fale glavni igraci , tako da mi je ovo nocas unijelo jednu dozu optimizma...
Ovaj Ambrosini je sigurno Berlusconiev sin , ali ga ovaj nije priznao. Svaki put kad ga vidim na teren, igracu uzivo protiv Milana.
Svidja mi se sto pustamo mlade igrace da se kale. Ovo je prelazna godina, koja nece biti tako losa.
Pazzini kad je debitovao za Inter dao je 2 gola i bio penal nad njim pa se posle ugasio. Tako ce bit i kod njih.
Oce, isto kao sto su se ugasili Sidorf i Pirlo kad su presli u Milan.Krivo vam je sad, priznajte![]()
A dje ga je Abate?
Otisao je sa "Prekidi Stvarnosti" da krstari jezerom Komo.
A povrijedjen je nesretnik.
Drugi i treci gol, kakvi su, slobodno moze da ih posveti Inzagiju
Iskreno, i pored pobjede, ovo veceras je bila jedna uzasna igra. Gledao sam drugo poluvrijeme, tu nema kreativnosti, tu nema volje da se esto ucini, samo neko tesko dodavanje lopte i dva srecna gola. Dosta smo podmladjeni, nema vise doma staraca, ali ako se ovo malo ne uigra tesko da cemo do tog treceg mjesta..
Kako ce kad igra gospodin sa trideset i pet ljeta, doticni Ambrosini. Ne moze da se mrdne lik, ne znam ni zasto igra uopste. Drzati jednoga Emanuelsona citavu tekmu na klupi koji je ubjedljivo najbolji na pripreme bio je zastrasujuce. Makar sam od njega ocekivao da ce da igra standardno ove sezone uz Princa. Sta da ocekujes sto se tice kreativnosti od sredine Ambrosini-Nocerino-De Jong, nista.
Nista, samo nam je kapiten, nista drugo. Ambrozini je institucija Milanova, iako neki navijaci ovdje nece to da shvate, on je u klubu od 1995te. Ni ja ga ne volim, ali to je jednostavno tako. Ja bih samo ubacio ovog Emanuelsona prije Nocerina, taj tip je zasijao prosle sezone, ove godine sumnjam da ce ista narocito pokazat'. I zasto ne igra Zapata?
To stoji da je institucija i jedini igrac iz "zlatnih" generacija, ali brate, realno ne zasluzuje ni klupu. Dobro, ove da nazovem manje utakmice i treba po koju da igra, ali kad dodju derbiji, mislim da ne bi trebao i mislim da nece igrat'. A Zapata, danas je bio u zamjeni koliko sam vidjeo, ne znam zasto ne igra. Svakako mislim da je bolji od doktora Bonere.
Dobro da je srece treba je bit penzionisan jos prije dvije godine, ali nadam se da ce i on sam vishe vidjet i obavit i to na kraju sezone.
Ja koliko god sam "ospice dobijao" od njega svih ovih godina, zadnje dvije mi je potpuno svejedno ako igra, odvlache mi paznju i vishe smetaju sad ovaj buljuk atletichara na chelu sa Bonerom, Antoninijem i Flaminijem.
Evo da te pitam ko bi po tebi onda trebao da nosi kapitensku traku? Pet igraca novih je u timu, ostali su vecinom mladi, Nocerino je stigao prosle godine, ostaje jedino abijati koji je prilicno nebitan koliko mi se cini. Dok ne izraste Anetonini ili Siljo u nekog veliko igraca (ako), Ambrozini ostaje tu dje je, pa makar igrao sa 42 kao Maldini.
Vi ne kapirate da je Milan ostao bez 6, 7 sampiona, ljudi koji imaju autoritet i koji mnogo vise znace samo svojom pojavom na terenu nego igrom. Ambrosini je jedini preostali uz Abbiatija kojeg ipak ne bih svrstao u tu kategoriju. Samo zamislite sta je znacilo za neku ekipu da vidi na terenu sampione poput seedorfa, neste, pirla, gattusa, van bommela, ibrahimovica, thaiga silve pa i cassana. To su jednostavno institucije ovog sporta, i nikom nije svejedno igrati protiv njih. Najbolji primjer je bio Messi, koji za 4 utakmice sa Milanom nijednom nije krenuo da dribla Seedorfa. Ne zato sto je Seedorf super igrac odbrane, vec jednostavno sto nosi sa sobom to nesto sto nemaju svi. U ovoj ekipi Milana to nema prakticno niko, izuzev sto Boateng s vremena na vrijeme pokaze znake. Ne pricam o fudbalskom kvalitetu, vec toj drskosti koju posjeduju sampioni. I zato je vazno imati Ambrosinija na terenu, i ako je nocas katastrofa odigrao. De Jong je takodje igrac koji to ima, i zaista je ogromno pojacanje, vidjelo se vec nocas. Uglavnom, igra je katastrofalna, ali smo izvukli 3 boda, sto je najbitnije. Mislim da smo u proteklih 7 godina na gostovanju u Bolonji 5 puta remizirali. Taj teren nam nikako ne odgovara, bio sam tamo prosle godine i jedva smo bod izvukli iz poklonjenog penala nad Ibrom. Plus je teren los bio od kise koja je danas padala citav dan u Bolonji. Tako da je ova pobjeda itekako znacajna za moral ekipe, kao i za samopouzdanje Pazzinija. Sad dvije nedjelje teskog rada, i nadam se boljoj igri i povratku Pata i Robinha nakon meceva reprezentacije. Bitno je da smo mrdnuli sa 0 poena, sto nam je predstavljalo dodatni teret. Jos jedna bitna stvar je sto se Boateng konacno razigrao, posto je citave pripreme prespavao. Nocas je, i pored tri gola Pazzinija, za mene bio najbolji na terenu. Vrace se i Mexes, a ne znam zasto je Allegri skartirao Zapatu. Uglavnom, siguran sam da ce igra biti mnogo bolja nakon ove pauze.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ja i dalje ne vjerujem da likovi poput njih trojice mogu da igraju uopste za Milan, a kamoli u prvu postavu. Danas je Mexes igrao za Primaveru, i on se oporavio tako da ocekujem da ce brzo Bonera da ispadne iz prvih 11.
Zanimljivo je danas bilo da je u startnoj postavi Milana igralo cak 10 Italijana, svi osim Princa.
paciniju sve najbolje u milanu,jedini igrac koji je presao iz intera u milan za kojega bih to rekao...kako ga dade inter olako pih
[QUOTE=Prekidi_stvarnosti;2936266 nadam se boljoj igri i povratku Pata i Robinha nakon meceva reprezentacije. [/QUOTE]
Robinjo je u city, makar to ovdje procitah..
On moze bit u mancester turisticki, al da ssu ga trazili u City- ne mogu vjerovat.
Da ne čitam sve postove sad, interesuje me samo je li se ispostavilo da Milan (na kraju krajeva) ima dosta solidan tim, Pacini je odlično pojačanje (kao i de Jong). Uz malo sreće i zdravog Pata, pucate na skudeto, iako vam odbrana igra u formaciji KESA - KESA - KESA - KESA?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks