Slika je sa interneta![]()
Podji nedje kod vulkanizera, i nekim jakim kompresorom izduvaj prasinu, bice ti eto malko cistije, a bezbolno je![]()
Slika je sa interneta![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
sad na ovo sunce bez brige isprskaj operi, poduvaj na kompresor ostavi uru i vozi
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nedavno sam isao za srb sa tudjim autom bez ikakve punomoci,niko me nista nije pitao...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
i mislis da posle 10 god (prosjecna starost auta kod nas npr) svaka gumica, dihtung, plastika itd i dalje DRZI kao prvog dana ?
Uglavnom se NE preporucuje pranje motora...ili ako bas oces kompresorom, raskaci akumulator, prskaj prskaj pa kad se sve osusi - pali. Ja sam motor od A4 prao crijevom, ona guma oko bo(m)bina nije dihtovala i lagano je voda usla tu. 2006to godiste jebote. Od tad izbjegavam takav nacin pranja
ja sam juce prvo 10 minuta kesama i folijom zastitio elektroniku, senzore svakakve, oko farova/balasta itd...pa onda u onu rucnu pumpicu od 2 litra usuo vrele vode i zuti SMACK... Naprskao svuda. Sa dvije cetkice dofatio dje je sve moguce. Onda u istu pumpicu samo vrele vode i sve lagano isprao i osusio. I auto upalio tek posle 4,5 sati. E da, sve lajsne sam skinuo, ocistio detaljno i namazao sa onom sonaxovom mazalicom za gume/kedere itd.
Evo kako izgleda sada
![]()
Originally Posted by my name is ...
Ja ga stalno perem i nemam nikakvih problema. Ustvari, prao sam Bog zna koliko motora do sad (u USA i ovdje). Jedini problematicni su motori nekih japanskih auta koji nemaju dihtung izmedju kape razvodnika i razvodnika. Njih moras osusit kompresorom.
Moj perem dok radi, i nema nikakvih problema.
Evo:
![]()
TAKUMI
lijepo ga vidjeti ovako prekaljenog motora ima da traje i traje,,,
Jbg-a bmw je fabricki okaljen nije kao ova italijanska i francuska torokala
Sent from my ZTE-SKATE
A jesam balansirao na pocektu ljetne sezone... Ali ovo se dešava u zadnje vrijeme.
Ok svejedno cu da kupim nove univerzalne gume pa cu onda na balansiranje i vidjećemo je li do toga...
Hvala obojici...
Da neko nema da mi preporuči univerzne gume 205 / 65 r16?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Gledaj, za 3 dana sam 3 puta vodio auto na balans...i svaki put je bilo "posla".
Jedan put preko rupe/ivicnjaka i eto ti 5 grama.
TAKUMI
Kad' vec perete i motor mogli bi i ostalo http://www.index.hr/clanak.aspx?id=576374
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sta hrvati nazivaju špena, a sta letva na autu?![]()
Tu es mon héro!
a kak' se zove na naš jezik onaj dio sto je na engleski wheel column?
Puska volana.
TAKUMI
Zna li ko nesto vise o Audi a4 1995 1.8 20v 92 kw? auto takodje ima plin,kako su se pokazali i kolko to cudo moze trosit?
A4 1.8 sa 125 KS je CUDO?
TAKUMI
ma nije cudo no to tako napisahcudo je ono sto trile vozi
![]()
Mislis na Chryslera?
TAKUMI
Koliko kosta karbon folija u gintas?
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
@J Cena
Znam da ako ti je život mio, ne uzimaj to smeće.
Ne znam apsolutno ništa o tom motoru, ali znam dosta o trapovima. Posrani aluminijum i još posraniji putevi.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks