Budi zena trenera Zete: ''Rade budi se 9 je''
Valjda će neko staviti da vidimo mada pisu "C. Zvezda je poklonila Bordou plasman u Ligu Evrope.Tačnije Maksimović i Bajković su omogućili Francuzima da stignu do pobjede. Prvi je pogriješio u odbrani, a onda je Bajković reklo bi se bespotrebno napravio faul u kaznenom prostoru." Vazda se golmana krivi a da je primio gol pricalo bi se da je bolje bilo da napravio penal jer onda ima jos sanse da ne bude gol.
Budi zena trenera Zete: ''Rade budi se 9 je''
Milo mi je sto je Partizan prosao,i ako imaju nikakvu ekipu,al dako dovedu nekoga kukavci....a moram odgledat tu crnu zvezdu sto je napravila,i naravno najmrzni bajkovic
Ajde da probamo ovako.
Liga šampiona nije ništa drugo do jedan cirkus sa dobrim marketingom. Igra se za pare, prestiž i aktuelni šampion su nešto što se zaboravi čim startuje nova sezona.
Kad bi svi razmišljali tako kao ti, onda bi se fudbal igrao u samo pet država svijeta. To svakako nije interes nekog ko racionalno razmišlja.
Na kraju krajeva, kakav interes imaš ti od toga što kući, zavaljen u fotelju, gledaš utakmice između Reala, Barselone, Intera, Milana, Mančestera, Bajerna?
Zar nije logičnije da, kad već narod nekoj igri poklanja toliko svog vremena, i ti probaš tu da se nekako izreklamiraš?
Koliko je samo ljudi čulo za Hrvatsku i Zagreb zbog toga što drugu godinu zaredom igraju LŠ? Koliko njih će proguglat Hrvatsku i otkriti da imaju jednu od najljepših obala, a oni nisu znali ni da postoje? Koliko će ljudi (konkretno u Holandiji) pogledati gdje je ta Crna Gora, odakle je klub s kojim je PSV igrao za ulazak u UEFA kup? Fudbal je postao globalni interes, globalni biznis... i normalno da svako treba da dobije svoje parče(nce) kolača, inače bi dosadio (kao i svaka zabava na ovom svijetu) 30 puta do sad.
To je ono što ti ne može pružiti ni zlato u vaterpolu, ni srebro u rukometu, ni bronza u odbojci, ni...
Pitaju cigu koja mu je omiljena boja.. Ciga odgovara: Ma svaka sem bordo)
all is worthwhile if the soul is not small .
Zao mi je zbog ovih nasih sto ne prodje zvezda, da se malo celice po evropi, mozda bi se nedje i prodali ovako im ostaje tavorenje po rogonja ligi Srbije....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
05:50
Jos ne mogu da vjerujem sta je uradio kreten od Bajkovica.... Izbacio bih ga iz tima odma!
stvarno budaletina hahahah ovaj mozda ne bi ni stigao loptu hhahahha
Sta da se radi , fenomenalna utakmica , prolaz u dzepu i onda Bajko stupa na scenu a prije toga Maksimovic koji bez ikakve potrebe panicno reaguje a iz panike zna se sto obicno biva ..
Moreira(1:1 - 97min) Georgiev (2:2 - 92min - CG-Bug) i sad ovo .. pih
~ Lazio se prosetao do lige Evrope ali imali su uz Zetu najlakseg moguceg protivnika , milo mi je sto je grande Zarate dao gol![]()
Last edited by Ultra_Spich; 31-08-12 at 01:28.
BISOGNA VINCERE !
Pa vidis, mogu ti reci da si u pravu, ali sa druge strane ja imam neko misljenje da CL treba da igraju samo najbolje ekipe iz Evrope. Da se npr. LE mozda malo ozbiljnije shvata, moja prica bi i imala smisla, ali ovako vjerovatno i nema.
EDIT: Ja sam jos pod sokom od ove utakmice, ne mogu se oporavit'.
od jutros je pozivni broj za Zetu 014
Meni je zao zbog Zvezde.. Zeta ionako nije imala sansu...
Najgadnije nešto što sam vidio ikad.
Sad je nekom naturalizovanom Rumunu iz Holandije ispod ponosa da mijenja dres sa igračem kluba koji je jeftiniji od njegovoga 15 puta? Sa momcima koji igraju na terenima ispod standarda, i na entuzijazam rade sve što rade i primaju crkavicu (u poređenju sa PSVom sve) i dolaze u četvrto kolo na želju i na trud?
Svinje jedne odvratne, od sinoć sam pun safre zbog toga što su uradili ti gadovi prepotentni. Nije im dovoljno bilo što su se sprdali i ponižavali ih i napunili ih ka' telad, nego na kraju neće dres da im daju jer nisu dostojan protivnik. Sjutra da igraju protiv Barselone za muda bi Pikea 'vatali. *****ri.
Nadam se da će da ispadnu u grupi i da će zadnju utakmicu da igraju u gostima i da će avion da im se sruši na putu do kuće. PIH.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Možda je momak samo nekom obećao dres...![]()
#fakenews
Kome, đeveru? Ne sprdaj se Medo.![]()
Ima li ko video toga čašenja?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
0:34
Nije to samo jedan od njih uradio, uživo se viđelo par slučajeva. Mislim da niko iz PSVa nije htio dres da da i upravo to me izluđe.
To je onda već teško džukelisanje, ja samo viđeh ovoga na snimak jer onu blamažu nijesam mogao uživo pratiti...
#fakenews
Pa možda nemaju ljudi no tu jednu garnituru. A stvarno PSV da igra u plave dresove...
Neka su.
Nego je Van Ooijen trebao uzet dres od Boljevića i ne dat mu svoj. Pa goli do pasa za Zetu.
Bijo si poziw koi se neodbija
ciganisanje cisto
Budući da je danas žrijeb, vrijeme je da ova tema postane ponovo aktuelna.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks