Sto je urdailo to tele
opet najbolji klub na balkanu nikako da udje u LE o.O
Pa jaooooooooooooo. Zar je ovo moguće, zar su ovo napravili. U PM sve.
Sto je urdailo to tele
opet najbolji klub na balkanu nikako da udje u LE o.O
Ja prosto nemam rijeci.
znao sam da ce bajkovic napraviti neku katastrofu, cim je dobro branio poslednje vrijeme. al opet, ovo je uspjeh, kad vratimo film unazad, i s obzirom da su skoro sve djeca igrala nocas, lise odlicnog jovanovica, mikica. lazovic je briljirao u prvom poluvremenu, drugo je bio sebican za medalju. ne znam... plac jer smo bili preblizu, al opet moramo bitti zadovoljni jer ovaj tim obecava. jos da lukic otpirja i zvezda ce poceti da sija. konacno.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Ahahhahhaha kako ga dade rapid s centra,izasa golman skroz naprijed u zadnji minut![]()
Ovaj samo sto u aut nije izasao, a ova avetinja ga kupi.
Da, potencijalna dobra stvar iz ovoga je ta što nas ovaj poraz približava Lukićevom odlasku. Da se prošlo u grupnu fazu, to bi mu učvrstilo poziciju. S druge strane, momci su u ova dva meča odigrali više nego dobro. Niko se ovako dobrom suprostavljanju nije nadao, pogotovo zbog potresa u poslednje vrijeme. Ali zar je moguće da smo svu sreću potrošili s Augentalerovim golom. Pa jaoooooooooooooooooooo opet.
Malo je losije ekipe od Liverpool-a trenutno.
tesko ce se ovo zaboraviti isto kao prije nekoliko godina protiv strazbura kad smo vodili 2:0 pa na kraju zavrseno 2:2
partizan prosao dalje neka im je sa srecom
Sad mu je vala zacementiran odlazak. A i Vesiću.
Ali kako mi je ovo diglo pritisak, pih. Nego čitam po fejsbuku kako se žale na sudiju, da onaj penal nije trebao biti suđen? Je li to tačno? Nisam uspio dobro vidjeti tu situaciju jer mi je pao mrak na oči kad sam vidio da sudija pokazuje na kreč. I koji igrač je onako maestralno intervenisao te loptu nije poslao u aut, gdje se obično šalje u ovakvim situacijama?
Saučešće zvezdašima i zećanima.
Inter završio 2-2, igrali od 30. minuta sa igračem manje jer je isključen Kastelaci. Šta reći, kakvu posluku porati. Kao prvo, ovaj treći golman Beleć je jedna kanta obična. Čudi me da kikser nije primio više golova. Odbrana dokazuje da je trop, Samuel star, Silvestre solidan al ništa više. Jedini pozitivan brazilac Juan Jesus, ovaj momak ima kvaliteta da igra u prvih 11 Intera. Stamen štoper, okretan, solidna tehnika. Malo da stekne iskustva i znanja, i može se od njega imat jedan fini odbrambeni igrač. Bojim se ipak da je Inter ove godine osuđen da se krpi sa štoperima, svakom nešto fali, i plače mi se zbog toga jer je ostatak ekipe dosta dobar liše možda još par igrača. Bekovi Džonatan i Nagatomo su solidni, al to je to. Kambjaso definitivno nije onaj stari, ima tehnike i znanja ali je fizički prnuo u čabar.
E sad - Javier Zanetti je fudbalsko čudo. Što je činio noćas, kako je trčao svih 90 minuta, ja nemam dovoljno riječi da opišem ovog supermena. Sad kad je Maikon otišao, Zanetti će zacementirat tu desnu stranu potpuno. Lijevo očekujem da bude ofanzivniji Alvaro Pereira kojeg svi fale.
Guarin je čudovište, najveće Interovo pojačanje bez sumnje. Životinjska snaga, brzina, beskompromisan u duelima, pokriva veliki prostor, odličan da se ubaci iz drugog plana (igra glavom, jak šut), fina kontrola lopte i pregled igre. Večeras je ušao u drugom poluvremenu i učinio da se Interov igrač manje ne osjeti puno. Sjajnu igru je krunisao golom u 90. minutu.
Koutinjo fino odigrao, asistencija za Palasija i par finih prodora. A Palasio opet dao gol, mislim da je od pripremnih utakmica zaključno sa ovim takmičarskim koje je igrao na svakoj postigao po gol. Ima dobru realizaciju, brzinu, dribling, osjećaj da se ubaci pravovremeno u prostor. Zadovoljan sam kako se dobro uklopio, konstantna opasnost po protivnički gol.
Sve u svemu - Inter pokazao i dobre i loše strane večeras. Nesigurni štoperi i nedostatak režisera/organizatora igre u veznom redu mogu biti problematični u nastavku sezone, i to dosta.
penal je cist kao suza,treba bajkovica smjesta izbaciti iz prvog tima !
jbt izgubih glas poslije prvog i drugog gola,i onda dodje sok, u pm !
Ovo je katastrofa..
http://www.footreview.net/home/viewv...sv-9-0-fk-zeta
Haha, ladno su oborili rekord Mogrena, ukupno 14:0I nije mi nimalo krivo, zbog opšteg ciganluka koji okružuje tu ekipu.
In vino veritas
http://www.101greatgoals.com/gvideos...-v-az-alkmaar/ pazite go etoa.![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
Ništa lošija nijesu ova dva što je zeti bucnuo mali Ooijen...
#fakenews
Kako pjevase cigani prije nedje ono BAJKOOOO OOOO OOO ?!
Hahaha, budala od coeka ne zbog ovog nocas samo no je tako... Odma se vidi kad nekom nisu sve na broju. Stvarno mi je zao gancija, al jbg..
Para vrti dje burgija neće.
napravio penal u 90 minutu, kako čitam na b92, bez ikakve potrebe..
a zeta, jbg, realan odnos snaga, ipak upoređujemo jedan veliki, ozbiljan evropski klub, sa zetom..
zeti svaka čast na uspjehu, a utakmice sa psv-om su bile nagrada za momke, da vide kako izgleda evropska elita..
Last edited by kimi pg; 30-08-12 at 22:39.
Ne zna se ko je veći penal Bajković ili penal ahhahahhah.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks