Ispalise ih namrtvo za ovo mijenjanje dresova,pogotovo ovoga malog Boljevica![]()
Jes da je ovo PSV al sto je mnogo mnogo je![]()
Ispalise ih namrtvo za ovo mijenjanje dresova,pogotovo ovoga malog Boljevica![]()
I ladno ne dadoše 10.
Uh kako mi je srce puno zbog Raja i ekipe, vjerovat ne možete.
Bijo si poziw koi se neodbija
ali je sad zeta vidjela kako se igra fudbal pa ce da dobiju lovcen 1-0 a mladost 2-1![]()
Jedino ako su ludi da namjestaju,kad se ocekivalo ovako nesto![]()
koju golcinu dade ovaj lik iz zvezde... pakao![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kakva booooomba mladenovica tooo lutkoooo !
odlicno prvo poluvrijeme....ZVEZDA oOoOoOoOoO,ZVEZDA oOoOoOoOoOoOoOoO![]()
Kako im ga pokaza Mladenović.Bila je ruka, doduše. Zaslužili su dobrom igrom vođstvo. Sad samo da odmah ne nastupi bunker, jer mislim da neće izdržati do kraja meča.
nadam se da nece u bunkercinu dobro su igrali do sada![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kako mi je milo sto su izgubili zecani gubavi. dobro neko napisa... ovo sto je zeta uradila, nece poci za rukom ni jednom Crnogorskom klubu.9:0, ccc! je li trca rajo sa ispruzenih svih deset prstiju oko terena, pitam se...?!
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bajkovicu Bajkovicu...
AHHAHAHAHAHAHHAH kaakva telad!
Stvarno TELAD na kvadrat...
#fakenews
To je Bajkovic, a bilo mi je drago zbog Saleta Jankovica koji je vrhunski trener ali dzaba kad ima jednog bajkovica u timu koji klasicni idiot od igraca.
Nek baci neko adresu Bajkovica na Pm..imam posiljku za njega.
Bruka sto je momak napravio.
place mi se od muke,ne mogu da vjerujem...idem da slomim nesto kad ne mogu bajkovica
ne mogu da vjerujem !
Jednom je moralo i ovo da se desi jer decko nema stani u glavi. Mada ni Maksimovic nije ovdje najneviniji.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks