Ljudi, prebolite to što je Dinamo u CL. Znam da je teško, ali bolje je to odmah obaviti i biće vam lakše. Svoje lične frustracije valja zadržati za sebe jer se ovako ispada smiješan.
A nisam se na zvjezdu okomio ni na tebe , jer je jos owdje neko pominjao za dinamo slicnu pricu ka ti, no iskreno samo mi malo zasmetala prica o Dinamu jeste da su ih prosle godine napunili svi , odlicno su odigrali samo protiv reala u zagrebu , ostalo za zaborav.Ali realno nikad ne znas kako i sto ce biti, prije pet godina su rusi isto bili laka roba,a sad ih vidis svake godine makar jedan klub ode u drugu fazu. A ja navijam za ovaj Nord![]()
Ljudi, prebolite to što je Dinamo u CL. Znam da je teško, ali bolje je to odmah obaviti i biće vam lakše. Svoje lične frustracije valja zadržati za sebe jer se ovako ispada smiješan.
Dick Laurent is dead!
I fk Petnjicukako dise pehar
![]()
Moguce, nikad se ne zna.
I samo da odgovorim momku da mi uopste nije krivo sto je Dinamo usao u grupe, a ti to shvataj kako hoces.![]()
Mmmmm... Jel' samo meni neprijatno što sam odavde?
26' 4-0. Jesam igrao 7+ na kladionicu ali nešto ne uživam previše. Pomalo možda.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Bice punjenih paprika haha
---Chelsea Fc---
5-0 :d
---Chelsea Fc---
Ja je navatah jutros, kad je bila 5.3
Jubi san jubi vašu kći, 5-0
Ako bude 7:0 znaci da si sve to sa Rajom dogovorio inace ...![]()
Prošle neđelje sam je ošacova' i rekoh nekolicini ortaka da bih igrao 7icu pa reko' da danas ne jedem go*na. :subdued:
Pas mater Tošiću i Džagoevu. Sjebaće mi sedmicu na Zetu.
Bijo si poziw koi se neodbija
aooooooooo treba igrat psv vise u drugo ... kakva bruka.
15 minuta još. Da ako naguraju još ta 2 do 10.
Najtezi poraz u istoriji![]()
---Chelsea Fc---
One more.
ovaj 9ti go je stvarno za bruku posrase se u nj
Kakav pakao
I sad kad pocnu sa pricom "Pa dobro, ovo je najveci uspjesh CG fudbala"...Eee, zlatio se Mogren protiv Kopenhagena.
Ovo se jos nije gledalo,ahhahah...
E kukavni naš fudbal :icon_cry:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks