Ja sam nesto ubijedjen da dobijamo ovu Poljsku![]()
Basa je doktor. Jos jedan da uguraju i gledacemo ga i daljeSavrseno je odigrao utakmicu i takva sigurnost i hladnokrvnost se tesko gleda.
Last edited by Hari Krisna; 29-08-12 at 22:33.
Ja sam nesto ubijedjen da dobijamo ovu Poljsku![]()
Mene samo brine posto je onaj Jovanovic rovit, a sigurno ce igrat sad dva meca u pet dana da se ne povrijedi.... Mada iako sto to desi samo ce Volkot iz sredine na beka preci, mada tako gubimo dosta vec...
xaxaaxaxxxaaxxxaaaxaxaxaxdobro nisam napisa Vejn Runi
![]()
Kako bi bilo da ovaj centarhalf Ukrajine protiv nas igra ka sto ga je noćas sablja odigrala
![]()
basa odigrao 120 minuta, znaci povreda je proslost
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Islanđani sude pod Goricom, Irci u San Marinu
Komitet za suđenje Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) odredio je službena lica za mečeve prvog i drugog kola kvalfikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Arbitar u prvom meču kvalifikacija, u kojem će „hrabri sokoli“ u Podgorici dočekati selekciju Poljske biće Kristin Jakobson, internacionalac sa Islanda. Jakobson je rođen 11.06.1969. godine Kopengavuru a zvanje FIFA sudije stekao je 1997. godine. Bio je četvrti sudija na mečevima grupne faze Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.
Jakobsenu će pomagati zemljaci Oli Sigurdur Torleifson i Johan Gunar Gudmundson, dok će četvrti sudija biti Torodur Hjaltalin. Delegat meča biće Škotlanđanin Džordž Brajan Smit, dok će posmatrač suđenja biti Balaž Makraj iz Mađarske. Utakmcia Crna Gora – Poljska igra se 07. septembra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.30 časova.
U meču drugog kola kvalifikacija u kojem reprezentacija Crne Gore gostuje San Marinu dijeljenje pravde je povjereno sudijskom timu iz Republike Irske. Nil Dojl, glavni sudija meča rođen je 29. 04.1978. godine u Dablinu i zvanje FIFA sudije stekao je 2011. godine. Dojlovi pomoćnici biće Kiran Dilejni, Mark Gevin i Robert Rodžers koji će biti četvrti sudija. Dlegat meča je Pjetur Sigurdson sa Islanda a posmatrač suđenja Francuz Klod Runavo.
Utakmica San Marino – Crna Gora igra se na Olimpijskom stadionu u Seravaleu sa početkom u 20.30 časova.
http://www.portalanalitika.me/sport/...an-marinu.html
Dobro nisu ovi moje is Luksemburga, poslali da sude.
vidim tomovic potpisao za fiorentinu kao zamjena za nastasica, zna li se sto za savica?
jel prelazi tamo?
mislim da bi mu to pametno bilo posto ga tek sada nece mrciti u city
Korać u Santanderu?
http://www.cdm.me/sport/fudbal/korac-u-santanderu
Bonja se definitivno vratio u formu, eto ce za Poljsku prakticno svi biti u dobroj formi. Samo da prodje ovaj vikend bez povreda kljucnih igraca.
Citam da Bozovic nije primio gol posljednjih 514 minuta. Stvarno podatak za respekt!
Samo neka nastavi tako i dobro je![]()
Bonja majstore! Odbranio je jedan penal, drugi procitao (lopta pogodila stativu), a u zadnje vrijeme vrhunski brani. Samo neka nastavi!
evo penala videoton-trabzon
http://www.nemzetisport.hu/europa_li...arbaja-2169199
Tooo Bonja peglo zabjelskaovaj golman trabzona je odlucio bio da ide sve u istu stranu,pa da mu naleti neko na tu stranu,al nije imao srece nocas
![]()
da ako mu daju neki bonus zube da napravi
ahahaahhahahahahahahaah je li moguce da su mu zubi ovakvi![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks