ne daj se Sale
![]()
ja ne mogu da shvatim da pitate jednu te istu stvar svaki put. jeste li slijepi ili bezobrazni?
nema sport kluba na extra tv i kraj price. je li to tesko shvatit? bije li vas ko po usima da uzimate extra tv?
i sto prozivate sasu ? ka da je on direktor telekoma a ne zaposljeni koji oce svima da pomogne. kad ima na bbm vi fino svi predjite na bbm i zavrsite pricu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ne daj se Sale
![]()
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
A da nam ubace 24kitchen hahaha
kolega nije poenta u tome,lako je raskinuti ugovor pa da poslije placas penale t-comu kako oni vele,niko nije znao pri potpisivanju ugovora prije 6 ili vise mjeseci kako ovi rade.pa oni u zadnje 2 godine nisu ubacili normalan kanal,sem crtanih filmova,history i aldzazire balkan.pogledaj ponudu cablinga i bbm-a,razlika nebo i zemlja u odnosu na extra tv.nije problem,cekacemo kraj ugovora i trazit bolju ponudu ali iritirajuce je kad se neki iz t-coma sprdaju sa nama odje nudeci nam nove kanale u vidu crtanih filmova,bn-a...i reci nam uzivajte!i niko me ne moze ubjedit da ne mogu nabaviti sport klubove jer ih hrvatski t-com tj max tv ima u ponudi,ista je firma u pitanju i to tri komada + arene sport za skoro istu cijenu pretplate.ali u svakom slucaju u pravu si,sa ovima ne treba vise vodit nikakvu polemiku,sacekace se i taj dan kad cu ih ja pozdravit za vazda
potpuno si u pravu, ja placam 7 e fixnu preplatu, a da fixni uopste ne koristim, 10 e osnovni paket i 5 e arenu sport.. to dodje 22 e zbog extra tv sto je jako skupo, mada mi to ne bi bio problem da makar mogu pogledat krstenu utakmicu, a da nije bosanska ili hrvatska liga.. srecom pa mi ugovior istiche u oktobru...
nesto ne prepoznajem borbu radnika da se zastite korisnici dobrim kanalima.. mislim da se previse stekaju..
Meni evo cijelo popodne ne radi extra tv, pise nema signala, a internet mi se gubi svaki casevo u poslednje vrijeme se to bas cesto desava, svaki dan nesto mora da steka
dva i dva su tri
Sale, kad podstanar potpise sa vlasnikom broja saglasnost o koriscenju Extra TV-a na koga glasi racun?
Dobro pitanje. Provjericu, pa javljam.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
do sad ne znam koliko puta prijavih smetnje tj.zamrzavanje slike cak su mi i risiver promenili ali opet isto, jel bolje da kazu da nisu u mogucnosti da otklone taj problem i da nisu u mogucnosti da ispostuju ugovor pa da na miru raskinem ugovor sa njima nego sto me setaju da ne kazem nesto drugo
Neka vlasnik linije podgnese prigovor u T-Shopu.
@mndrag
Racuni za sve servise stizu na ime vlasnika linije. Njegova saglasnost je potrebna da bi se ugovorio servis (ETV/ADSL/TRIO).
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala Sale
imam dva risivera, oba su siva i rade odlicno, mogu li zamijeniti za crne iz cisto estetskih razloga.
E stvarno sramota da ne mozemo da gledamo dvije najjace lige,a kao servis nam se zove extra tv nego moramo neke strimove da hvatamo da bi gledali,ni E od extra nije ovo.
nije samo to oni su obicni hostapleri stalno me ubedjuju da je sa njima sve ok da su problemi zamrzavanja slike do mene a ono greska kod njih jer sam od mog komsije ing telekom.dobio obavestenje da je sistemska greska a kad ce je otkloniti ne znaju to mi je isto rekao i tehnicar kad je dosao da promeni risiver, kad je nazvao pg rekao mi je da ne moze nista da ucini jer je greska ta i ta,pa budite posteni pa recite otvoreno greska je nasa bice otklonjena do tada i mirno a ne ovako svaki put kad zovnem javi se neki drugi lazov u ime t-com propale firme, bezite sto dalje od njih daleko im kuca
BBM je nakon sportkluba i sportkluba+ uveo i sportklub prime
SportKlub Prime, koji prenosi utakmice španske Primere i trke Formule 1, postavljen je na poziciju kanala GolfKlub.
Evo bbm prebacio sva tri sportkluba u osnovni paket....samo toliko o konkurenciji
Super!
@automobilista posalji mi broj da ponovo provjerim o cemu se radi
Da vidimo sad vas na potezu :-)
Sale, koji je zvanican odgovor zasto nema SK na extra tv, je li vam oni ne daju prava, vama je skupo, jebe vam se???
Al ako moze nesto sto ne vrijedja nasu inteligenciju, jer odmah ovaj prvi odgovor otpisi
Zvanican odgovor ces dobiti na 1500.
Vec puno puta smo ovdje pricali da S88 ne zeli da proda prava za te kanale Telekomu Srbija i CT-u.
Sto se tice Extra TV nema drugih prepreka za pustanje tih i ostalih kanala.
Last edited by Sale; 30-08-12 at 15:40.
Znamo mi da je SBB imao nekih nesuglasica ca Telekomom Srbija,mislim oko arena,ali kakve veze ima sa tim CT?
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...raduje-na-nama
"Kad potpisujemo ugovor sa operaterima mi imamo jedan jedini uslov, a to je da Sportklub bude uvršetn u osnovni paket. Međutim, Crnogorski Telekom taj naš zahtjev nije prihvatio. Samo iz tog razloga ugovor nije sklopljen“, rečeno je CdM-u iz Sportkluba.
"Kad potpisujemo ugovor sa operaterima mi imamo jedan jedini uslov, a to je da Sportklub bude uvršetn u osnovni paket. Međutim, Crnogorski Telekom taj naš zahtjev nije prihvatio. Samo iz tog razloga ugovor nije sklopljen“, rečeno je CdM-u iz Sportkluba.
i sto covjek da kaze poslije ovoga, ili SK ili CT bezocno laze..
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Nije najjasnije gdje vidish to laganje..
SK je samo objasnio zashto t-podmicivachima nece da proda prava. Kristalno jasno, jer podmicivachka banda oce da ih preproda, (malo im je, pa bi josh da ozule). A oni bi to htjeli, tj. umislili su da im i to moze bit, jer im je domaca banda prodala djuture, shto im je prodala, pa kako imaju monopol u mnoogo polja, po navici, (a navika je chudo), oni bi i u ovom sluchaju da deru, kako im se ona rabota ..... . E iz SK vele, -To cete dje ste nauchili, tj. kuci, tj. u CG (u ovom sluchaju), gdje ljudi vole da ih shishaju, (a i josh poneshto da im rade, shto nije bash za pominjanje na ovako finom mjestu), s nama necete.
><
To nije laganje, "tehnichki gledano". Iako bih rado finim ljudima iz t-uzasa prikachio i tu titulu (lazova), u ovom sluchaju to (nazalost) ne stoji. Vec se moze samo reci da ne objashnjavaju do kraja, tj. ne kazu zashto SK nece da im proda prava. A evo SK objasnio zashto nece. (So, (tehnichki) nisu nishta slagali, ali SK pojasnio situaciju da njihovih kanala nema na extra-smecu, jer bi drugari kako su nauchili..).
Last edited by NexusVI; 01-09-12 at 08:49.
><
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks