sta reci nam vidis kako smo mi iskreni ? i kako se odma ulogova posle godinu dana ka da neces,
svasta nesto![]()
sta reci nam vidis kako smo mi iskreni ? i kako se odma ulogova posle godinu dana ka da neces,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
osjetila sam se prozvanom pa sam se pojavila![]()
sanjao si
Ja sam sinoc sanjala @Artemis.
Kako to da tumachim???![]()
Tajno prizeljkujes da budes moderator na Ljubav i sex![]()
Tu es mon héro!
ili sanja sex ko zna,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Moguce.
Ja zmije:emmersed:
Njega :barbershop_quartet_
Sanjao sam da radim na deaktivaciji eksplozivnih naprava po gradu, s tim da nakon svake deaktivacije pronalazim lenjire/trouglove koji su usmjereni tako da sugerišu u kom pravcu treba da idem ka sljedećoj lokaciji. A posljednja lokacija je scenografija nekog istorijskog filma (jugoslovenska produkcija). I tako.. stojim na širokom balkonu, dijelu scenografije, sa koje pratim uživo radnju filma.. dijalog lika kojeg tumači Miloš Žutić (koji je inače pokojni već 20 godina) i neke nepoznate žene. Nestvarno. U deaktivaciji zadnje bombe me spriječava 'istorijski ratnik', a kojeg 'efikasno' izbodem njegovom sabljom.. Jezivo. Ali, bomba ne postoji. Saznajem, u snu naravno, da sam zakoračio u alternativna realnost...i to mi saopštava niko drugi do Walter Bishop.
E, stvarno sam pukao.
The more things change, the more they stay the same.
hahaha ti bi moga film da napravis od sna, bio bi neka bolesna verzija Inception-a
istrajan budi.
Sanjam ko lutam nekim izgubljenim gradom sa okačenim komadom bilje (na lančiću) od lanjskog cepanja..
drva za ogrev.Ne mogu sada da se setim svega .. ali
sledi nastavak..
![]()
Sanjao sam nocas da te neeeeemaaaaaammmm![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
sanjala sam ogroooman novac! tačno vidim da ću se poklat s nekim
nothing comes from violence and nothing ever could
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Eto vidish.
sanjash prave stvari.
Aham, jer je crkla, a kosta 1200 evraH![]()
I nisam zidar, ali eto
Kad će sreća tu se nađe Krsto Ubiparip u Stages clubu gde se nekad okupljala srpska fukara i poneki pošteni......![]()
..veli "Bježi budalo odavde"
PS.. Bilo bi smešno da nije istinito, osobe nekeneće zaslužiti moju pažnju ni u devedesetim.
U to sam siguran.
Last edited by Beli vuk; 19-09-12 at 15:30.
Naravno, ja sam regular guy, za mene su 1200 evraH velike![]()
I nisam zidar, ali eto
al kad treba da iskeshiras....za cudo veliko odavno nisam imala neki upecatljiv san....
Me, myself and I
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks