^ na ove cijene goriva? auff![]()
ao kakva vam je pricaoni koji su navikli na android njima tih par sekundi ne smeta, oni koji su koristili neke druge staromodnije sisteme navikli su na momentalno otvaranje, meni recimo smeta to na Xperiji nakon N8 ali evo polako se privikavam..moze se zivjet sa tim
![]()
tako je najbolje
i da me provozas u Integru konacno
She is only here to annoy herself!
Niko, nekad traje 2, nekad 3, nekad 1...5...tako da ti prica ne pije vodu.
Ako je to tako po defaultu, zasto drugi telefoni (HOX, Note....) sa istim Androidom ne laguju, barem kad a je to u pitanju?
Zasto ne traje kada je to u recent apps?
FENIX, svi suncovi su off, konktakti su u memoriji telefona.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
TAKUMI
Meni identicno ama bas svaki put!
Send from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Da ne otvaram novu temu, imam S3 20 dana star al napukao mu onaj touch.. Radi kako treba i ekran prikazuje sve samo sto je napuklo ovo staklo u cosak...koliko kosta da se zamijeni i koliko tel vrijedi u tom stanju
A ti si onaj sto sve zna a u stvari nista ne zna da ne kazem pojma nema.![]()
Ups. Ti si ono vozio Phaetona mat sa akrapovic spuljom? Aj otvori topic i pricaj o tome, bas me zanima ta prica, kao i svaka tvoja.
Tako radi i meni.
Probaj sljedece:
pritisni MENU i REMOVE ALL
Onda klikni na ikonicu CONTACTS i da vidimo ima li laga.
Ako ga nemas onda si big time srecnik.
Imamo ga ja, Niko, Oliver Queen i gomila ljudi na net.[/QUOTE]
A dzaba, Amerikanci protiv Korejaca,sude Amerikanci.
Zbog toga i koci, poslije 2.1 android sam regulise ram memoriju. Na android postoje aplikacije koje vazda moraju bit otvorene i gad ih ugasis one se opet pale. Probaj na PC da otvoris 5 programa odjednom i vidjeces da ce kocit.
Last edited by An0n1mUs; 29-08-12 at 17:36.
Fabija, momak ti je postavio snimak otvaranja imenika, i to sa raznih lokacija itd. i ti i dalje pričas o lagu? Vidis li dokle idu tvoje bespotrebne kritike... ja tebi rekoh nesto za čišćenje ram-a i recent apps. Imas telefon sa dovoljno RAM-a da ga mozes pozajmljivat drugim telefonima, a ti ga čistiš, zasto? da ga ne ispunis slucajno? Iskoristi RAM koliko god mozes, sa njega se sve najbrze ocitava, nisu ga džabe toliko stavili
Ada 1gb rama je dosta za kompjuter a ne za telefon dje standardne aplikacije ne zauzimaju vise no 10tak mb.
Ja pamtim da sam samo na S1 instalirao one task menadzere a od S2 sam zaboravio sto je to
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ali nije mi jasno zašto svaki telefon koji ima 1GB RAM -a prilikom boota uzme više od pola. Telefoni koji imaju 512MB isto tako...
Meni sa excontacts, otvara momentalno kontakte. ICS.
Na oficijelni Samsungov imenik čekam po par sekundi.
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Last edited by Bugi; 29-08-12 at 18:59.
Dobar je al ipak ne odlucih da ga kupim
Ne moze se dospjet do update servera... Nema sanse da se co''ek moze konektovati...:-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
bice do kraja ove godine:P
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jel se desava kome da kad zove, ovaj drugi (sto prima poziv) ne cuje ovog prvog tj. cuje ali prekida kao da nema signala, a signal pun? Meni se to desava od 10 poziva, bar na 2,3 moram prekinuti i ponovo zvati. Evo takodje se to i mom drugu desava koji je prije 3 dana uzeo tel u MTEL. (ja sam prije 20 dana u TELENOR)
p.s. Obojica imam one PURO silikonske futrole, moze li biti do njih?
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Msim da je do Telenora
Sent from S3
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks