A sjecam se prica kad je pocinjao da igra za prvi tim Partizana, kao da mu je cilj da bude najbolji na svijet. Pa jos uze broj 1 na dresu, pa kad su ga pitali zbog cega rece "jer ja jesam broj jedan". A eto ga gdje je sad. Tuga. Da mu je Stevanova glava sad bi igrao za jedan od Mancestera.
A dobro je konacno zaigrao. Kad bi igrao jos jednu utakmicu ovog vikenda pa da dodje makar malo sredjeniji u reprezentaciju. Mada ce on vjerovatno igrati od pocetka protiv Poljske pa igrao u Blekburnu ili ne.
posto ne zivim u cg vec duze vrijeme, zasto svi govore za vukcevica da nije sredjen u glavu? je li ima kakve javne ispade ili se ljudi baziraju na nekadasnje izjave pre$ednika, t.j. trenera sportinga?
pitam cisto informativno jer stvarno ne znam situaciju a tuga je sto je onakav igrac sad skoro pa nidje.
Svuda je u lošim odnosima sa trenerima. Tvrdoglav je u prevodu itd.
http://www.gianlucadimarzio.com/calc...na-i-dettagli/
cisto da nisi spekulacije....
Sjajna vijest, korak naprijed u pravo vrijeme. Rekao bih i da je Toro dobar izbor za njega.
Bijo si poziw koi se neodbija
jes da je off al cisto da oknstatujem, da nasi igraci iz nase lige vise ne idu u zvezdu i partizan, pa onda tek u inostranstvo vec pravo idu u neke inostrane klubove, sto pokazuje da menadzeri prate nasu ligu i da nasa liga iako ej to nestvarno sve je bolja i bolja
I sad zamislite da se Brano stavi za selektora mlade. Iz Mogrena im je napravio tri ovaka transfera.
Nasa liga nije sve bolja I bolja nego je u talogu par najgorih liga evrope. Ovo su pojedinacni slucajevi talenata koji su dobili priliku da igraju sa 16god I pokazali talenat, a tu sansu uglavnom samo Brano pruzi ovoj mladjuriji I evo rezultata.
Last edited by funky^junkie; 29-08-12 at 10:58.
Igrac iz cg moze dobar transfer napravit samo prije 20te god, posle toga moze u bugarsku ili madjarsku jer si sa 20tak vec formiran I dolazis iz lige dje igrac trci 5km po utakmici . E dok to shvate u Buducnost a ne na mjesto talenta kome cak I traka dodijeljena dovedu Radonjica...
Nijesam ni sumnjao. Piše da je u suvlasništvu Torina i Fiorentine i da je zbog toga što je igrač vane Evropske Unije (a u Fiorentini nema slobodnih mjesta što se tiče ekstrakomunitaraca a u Torinu ima) prešao u Toro.
Pa neka je sa srećom!
To je zasluga saveza koji je izgradnjom pomoćnih terena omogućio bolje uslove za treninge, kao i to da je motivacija kod mladih igrača za rad sada mnogo veća s obzirom na to da reprezentativnu karijeru najbolji grade već od pionirske selekcije. Izuzetak je Boljević iz Zete koja još nema terene sa vještakom travom vjerovatno zbog toga što Dejo ne da ništa za Raja. Ništa se kod nas ne može bez nekih đavola i do kraja.
Tako je. I da paradoks bude veći taj isti Radonjić sa preko 30 godina na kraju sezone ode kao slobodan igrač, a njegovog saigraču iz napada Adrovića neće niko da kupi iako je dao onoliko golova (i sve iz igre) prošle godine. Misle da će nekoga zayebat kao Hajduka prošle godine. Sjećam se prije pola godine emisje na TV 777 đe je gost bio Miljenović koji je za Mugošu rekao da je bio isto toliko veliki talenat kao ovi mladići koji su ove godine napravili veliki uspjeh u elitnoj rundi kvalifikacija. Bitno je da su ga u razvoju zaustavili ovi "stručnjaci" iz Budućnosti. Budale.
Last edited by amnesiac; 29-08-12 at 11:20.
Dick Laurent is dead!
4 transfera u zadnjih godinu dana. prodat je i stoper, ne mogu da se sjetim kako se zove u dinamo iz kijeva za fine parice...
za ove prodaje najvece zasluge ima menadzer gluscevic,a veliki uspjeh branov kao trenera je sto je djodjevic poceo odmah da igra za zenit. obicno kada igraci iz ove nase lige idu negdje dje se ozbiljnije radi, prolaze kroz odredjeni ciklus prilagodjavanja. ..
Trenutno su u Zeti standardni Vujačić (1994) i Boljević (1995). U Sutjeskoj Jovović (1994). U Mladosti Pavićević (1994). Ima još nekih koji ulaze, ali bez kontinuiteta nema sreće. Brano standardno nekog izbaci. Sad je dao šansu Grboviću (1995) i bio prezadovoljan kako je odigrao. Ovaj je odmah dobio poziv kod one nesreće za U21 selekciju. Jeste da imamo igrača godišta 1993 i 1992 koji su standardni, ali sve je to malo za ovakav kvalitet lige. Izgleda da su u Zeti shvatili kako treba. Prošle godine su pokušali da isforsiraju Kalačevića (1994) ali on se još uvijek ne pokazuje kao ekstratalenat pa su ubacili u vatru Boljevića i Vujačića. Za to će biti nagrađeni dobrim transferima i omogućiti klubu da radi sa finansijskom sigurnošću i izbaca nove talente jer se samo tako može funkcionisati.
Dick Laurent is dead!
Ne volim unaprijed da pricam i da predvidjam ali mislim da cemo sa njim dobiti nesto nalik Marka Base a zasto da ne bude i kao onNapokooooooooooooooon neki stoper iz nase lige .
Mada je po meni Mijusko Bojovic odlican stoper samo mi krivo sto nije jos dobio sansu u A reprezentaciji a kakvi su sve igraci bili pozivani na toj poziciji , necu da ih nabrajam.
BISOGNA VINCERE !
Kako mi je milo za Bakica..Samo cete vidjeti kakav je to doktor za koju godinu.A njega Fiora odma naredne sezone otkupljuje i to je to..
Last edited by amnesiac; 29-08-12 at 12:57.
Dick Laurent is dead!
Doktor.
Koliko ce bit karte za mec protiv poljaka?
S obzirom da ga Duško i ne zove, možda nije ni bitno, ali Dino Islamović je dao gol za Fulham U21 protiv Wolves U21 u prvom kolu Barclays Under-21 Development League.
Dino bi bio mozda dobar za u mladu repku. A ovo sto se tice Bakica, to je prava stvar, on je dobar igrac, ima dobru preglednos, pas igru, dribling, za mene je komletan igrac. Ja sam siguran ako bude igrao u Torino, dace napredovat. Kamo srece da rade svi nasi klubovi ovako kao Mogren i Zeta, pa i Sutjeska. A najvise sto mije milo, to je sto ne moramo da prodajemo nase igrace u Srbiju, za nikakve pare.
Odlican transfer za Bakica, mislim da je ovo odlican transfer za njega. Torino je odlicna pocetna tacka, a ako dogodine predje u Fiorentinu to bi bio jos jedan korak naprijed, jer znamo kako Viola voli igrace sa naseg podrucja. No o tom potom. Nadam se da ce uskoro postati standardni A reprezentativac, jer nam bas takav kreativac fali u veznom redu. Bice mi zanimljivo vidjeti koju ce Italijani odrediti poziciji u timu za njega, da li kao i do sad ofanzivni vezni ili ce ga vratiti malko nazad kao centralnog veznog, sto mislim da bi njemu ustvari najvise leglo po karakteristikama. Za nasu ligu je ipak imao malo preluksuznu tehniku da bi igrao tako daleko od gola...
Super vijest za Bakica. Savic u Fiorentini. Basa se oporavio i igra nocas, upravo je imao odlicnu sansu. Dobro je ovo![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks