View Poll Results: Ko osvaja po vama ?

Voters
216. You may not vote on this poll
  • AC Milan

39 18.06%
  • AC Siena

1 0.46%
  • ACF Fiorentina

11 5.09%
  • AS Roma

20 9.26%
  • Atalanta Bergamo

2 0.93%
  • Bologna FC

0 0%
  • Cagliari Calcio

0 0%
  • Calcio Catania

0 0%
  • Chievo Verona

0 0%
  • Delfino Pescara 1936

2 0.93%
  • Genoa CFC

0 0%
  • Inter

33 15.28%
  • Juventus

67 31.02%
  • Lazio Roma

17 7.87%
  • Parma FC

4 1.85%
  • Sampdoria

2 0.93%
  • SSC Napoli

10 4.63%
  • Torino FC

3 1.39%
  • Udinese Calcio

2 0.93%
  • US Palermo

3 1.39%
Page 18 of 446 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 426 to 450 of 11126

Thread: Serie A - sezona 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

placen je 6 miliona funti, zato sto ga je partizan toliko cijenio. Imao je godinu bez odigrane utakmice prakticno. Njegova realna cijena nikako ne moze biti 10 miliona.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledam pregled kola sad na arenu, i nesto se iznenadih da Dijamanti nije mrdao nidje iz Bolonje poslije sjajno odigranog EP. nego ce da se crnjaci sa Bolonjom raspalom za opstanak... to mi cudno bi, a nesto nisam ni primijetio da je bilo previse interesovanja za njega, a nebi lose pao ni Interu ni Milanu recimo,pogotovo Milanu posle ovako do sad odradjenog prelaznog roka...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I dok nije bila udata za Morattija ,bila je zaljubljena u Cezare Maldinia ,ma koga boli **** za koga je ona navijala , ti si napisao NAVIJA

PAZZA INTER
    067021911

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

brat ni rece da je nedje procitao sad da ustvari ponuda glasi savic + 30 miliona za jovetu?
    ima li kakvih info novih ili je ono za nastasica bilo definitivno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nece ga mrdat Joveta nidje,ne vjerujem da bi registrova novog lamburginija na italijanske table i kupio stan u Firencu da je planirao put Engleske da ide...

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Nece ga mrdat Joveta nidje,ne vjerujem da bi registrova novog lamburginija na italijanske table i kupio stan u Firencu da je planirao put Engleske da ide...
    nije to nista sto jedna ili dvije mjesecne plate u city ne mogu da pokriju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledam pregled kola sad na arenu, i nesto se iznenadih da Dijamanti nije mrdao nidje iz Bolonje poslije sjajno odigranog EP. nego ce da se crnjaci sa Bolonjom raspalom za opstanak... to mi cudno bi, a nesto nisam ni primijetio da je bilo previse interesovanja za njega, a nebi lose pao ni Interu ni Milanu recimo,pogotovo Milanu posle ovako do sad odradjenog prelaznog roka...

Diamanti je strasan igrac, ali je potpisao novi ugovor sa bolonjom prije 5 dana, i nece nidje mrdati barem jos godinu dana.

Quote Originally Posted by nickname View Post
    brat ni rece da je nedje procitao sad da ustvari ponuda glasi savic + 30 miliona za jovetu?
    ima li kakvih info novih ili je ono za nastasica bilo definitivno?
    Gluposti. Necu se vise ni oglasavati povodom Jovetica na ovom forumu. Sinoc je bio sastanak Ramadani - Dalla Valle, dje je Joveticev agent pokusao da opipa puls predsjedniku Fiorentine, i trazio mu da kaze realnu cifru za koju bi bio spreman da proda Jovetica. Dalla Valle je odbio svaku ponudu da uopste predlozi sumu. Dakle, kao sto su sinoc italijanski novinari rekli, da bi neko uzeo Jovetica treba da preskoci zid od Firence do Bolonje. Kraj price. Za nastasica je 99.9% gotovo sve.

Robinho 3-4 nedjelje van terena.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

@prekidi
    ti kao navijac milana bi makar trebao da znas da to sto predsjednici klubova pricaju ne mora na kraju da bude bas tako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Covjece, price za Cavanija i Jovetica ovo ljeto citavo su klasicne izmishljotine. Da su htjeli da ga prodaju, prodali bi ga do sad, sigurno ne bi citave pripreme igrali sa njim i rizikovali povredu, napravili taktiku oko njega i plus bi odavno poceli price sa svima. Ako mislis da ce tri dana prije kraja prelaznog roka prodati njih dvojicu, bez mogucnosti da kupe bilo koga da ih zamjeni, onda zivis u snovima. Pogotovo nakon onakvog prvog kola.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ako vrijedi Nastasic ovoliko vise od Savica, rezite me odmah. Nestvarno visoka cijena, jes perspektivan, mlad, sve to stoji, ali sve je to i Savic. Mozda je ovaj malo bolji sa loptom u nogama, ali vremenom ce i Savic taj dio da regulise.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako Modric moze da vrijedi 40 miliona, moze i Nastasic 18. Mislim da je vise ova prica smijesna, fudbal je otisao u k**** od kad su uleceli ovi likovi sa parama i razbacaju se sa milionima ka' da su paprike. Sve su to nerealne cijene ali tako je, sta ces.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Covjece, price za Cavanija i Jovetica ovo ljeto citavo su klasicne izmishljotine. Da su htjeli da ga prodaju, prodali bi ga do sad, sigurno ne bi citave pripreme igrali sa njim i rizikovali povredu, napravili taktiku oko njega i plus bi odavno poceli price sa svima. Ako mislis da ce tri dana prije kraja prelaznog roka prodati njih dvojicu, bez mogucnosti da kupe bilo koga da ih zamjeni, onda zivis u snovima. Pogotovo nakon onakvog prvog kola.
    ne zivim u snovima, vec u realnosti gdje su predsednici klubova milion puta pogazili ono sto su rekli...
    ne tvrdim da ce jovetic preci bilo dje, ali ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da neki igrac predje nedje u minut do 12 (pa i bukvalno).
    a to sto su oni gradili taktiku oko njega: pitao bih te da nekom od gazda koji nemaju problem sa potrosnjom para pukne film (iz ma kog razloga) i ponudi neku nebuloznu cifru. mislis da bi ovi iz fjore rekli: zao nam je, ne prodajemo igrace 3 dana do kraja prelaznog roka, gradili smo taktiku oko njega a boga mi je i dao dva gola sad u nedelju...
    nidje veze.
    da je tako zimski prelazni rok ne bi ni postojao!

no, odosmo predaleko...
    sto se mene tice, volio bih da joveta ostane u fjore i da mu se savic pridruzi tamo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne ide to tako. Kad si vidio transfer od 30+ miliona da se desi zadnjih 5 dana prelaznog roka, a da prije toga mjesecima unazad nije dogovaran?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

krkic dosao u milan
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Diamanti je strasan igrac, ali je potpisao novi ugovor sa bolonjom prije 5 dana, i nece nidje mrdati barem jos godinu dana.
    Diamanti ima već 29 godina, možda mu je ovo poslednja prava prilika da pređe u neki od najjačih timova. A siguran sam da ima dovoljno kvaliteta, posebno bi pao dobro milanskim timovima (Interu kao budali šamarčina, da igra u veznom redu sa Garganom i Guarinom i da bude pravi back-up Snajderu pošto su po meni Alvarez i Koutinjo igrači drugačijeg profila). Inter upravo na sredini treba jednog dobrog režisera, nešto gledam Pizara u Fiorentini i pitam se kako ga niko od ovih timova nije kupio jer igra dosta povučeno, trči puno a da ne pričamo kakav pregled igre i kontrolu lopte ima. Isti ACM je mogao njega da uzme umjesto što sad ćeraju Montoliva da igra na toj poziciji zadnjeg veznog ala Pirlo.

Nego, što ovo novine mlate o potrebi Intera da dovede još jednog ofanzivnog igrača. Spominju se Flokari i Đilardino, a i Afelaj. Kakvo bi to bilo nagomilavanje igrača, i sad su već knap u ofanzivi sa Militom, Palasiom, Kasanom, Koutinjom, Alvarezom i Snajderom... bolje štopera da dovedu šege.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I meni je nejasno zasto ga niko nije uzeo nego Fiora. Pizzaro je strasan igrac. Mi uzesmo Bojana, i rekao sam vec da mi nije previse milo sto je on, ali opet sve je bolje od Boriella, kojeg ce zadnji dan uzeti onaj ko do tada ne nadje spica. U igri su Inter, Juve i Fiora. Fiora juri Berbatova, ako ne njega onda Bentdnera, a ako ne njega onda Boriella. Inter juri Bentdnera takodje, a zadnja opcija kao rezerva je opet Boriello. Juve juri Llorentea. Kao rezervna opcija je Cardozo, a kao posljednja opet Boriello. Zato on jos uvijek nije presao iz Rome, on ce bukvalno u zadnjih sat vremena prelaznog roka potpisati za nekog.

A interu treba rezerva Militu. Palasio i Kasano igraju za jedno mjesto u timu, Koutinjo, Alvarez i Snajder su vise srednjaci i ako igraju ofanzivno. Dakle neophodan je igrac koji bi mogao da zamjeni Milita u slucaju povrede.
    Last edited by Prekidi_stvarnosti; 28-08-12 at 17:57.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ne ide to tako. Kad si vidio transfer od 30+ miliona da se desi zadnjih 5 dana prelaznog roka, a da prije toga mjesecima unazad nije dogovaran?
    to je praksa bila dok su na fudbalskim trzistima vazila neka druga pravila.
    sad kad dobar dio novca koji se trosi na igrace mirise na naftu i ko zna na sto jos malo drugacije se posluje i drugacije se vrednuju igraci, to moras priznati...
    nekad se u zimskom prelaznom roku nije mogao zamisliti iole ozboljan transfer i onda se dogodijo tores i roman abramovic.
    opet kazem, ne tvrdim da joveta nedje ide (ne bih ni volio sad kad fjore lici na jedan ozbiljan tim), samo kazem da za mene ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da se to i dogodi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    krkic dosao u milan
    eto sad neka kidaju paco krka i el saravi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Eo krkic veli da mu je prelazak u milan najljepsi poklon za 22 rodjendan. Neka jos pocne da prica da je za Milan sanja da igra
    Navijaci izpizdjeli zbog ovoga poteza uprave (pojacavanja rivala) a totti ih smiruje i kaze da najbolje tek dolazi.
    Io Sono Romanista

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li neko da objasni ovaj Krkićev transfer? Jer je on imao još jednu godinu na pozajmicu u Romi, a sad ga je Milan uzeo, opet na loan.

Vjerujem da će on bit odlično pojačanje. I Niang, isto. Odlično je što prave mlad i poletan tim. Da su samo Ibra prodali (a ne i Silvu) bilo bi mnogo bolje.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

On je bio u Romu na pozajmicu dvije godine placen cini mi se 12 miliona i Roma ako odluci da ga uzme mora da plati barceloni nesto masu, a ako odluce da ga vrate barcelona mislim da mora da plati 13 miliona. mislim da ce on sad samo u milan bit na pozajmicu drugu godinu osim ako milan ne odluci da ga uzme posle.

A pojacanje ne znam kakvo ce bit jer u njega snage nema. ima da ga jedu nije on igrac za italiju.
    Io Sono Romanista

Thanks Thanks Given 
    3,014
    Thanks Thanks Received 
    3,659
    Thanked in
    1,656 Posts

Neko ko bi Milanu u ovom trenutku apsolutno odgovarao je Drogba. Krkica ce da kidaju svi zivi.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dijamanti je izvrstan igrac. Nekoliko timova je koketiralo sa njim ovog ljeta a najvise od svih Udineze ali evo on ostaje u Bolonji. A mogao bi komotno da igra i u Milanu i u Interu.

I meni je nejasno zasto ga niko nije uzeo nego Fiora. Pizzaro je strasan igrac. Mi uzesmo Bojana, i rekao sam vec da mi nije previse milo sto je on, ali opet sve je bolje od Boriella, kojeg ce zadnji dan uzeti onaj ko do tada ne nadje spica. U igri su Inter, Juve i Fiora. Fiora juri Berbatova, ako ne njega onda Bentdnera, a ako ne njega onda Boriella. Inter juri Bentdnera takodje, a zadnja opcija kao rezerva je opet Boriello. Juve juri Llorentea. Kao rezervna opcija je Cardozo, a kao posljednja opet Boriello. Zato on jos uvijek nije presao iz Rome, on ce bukvalno u zadnjih sat vremena prelaznog roka potpisati za nekog.

A interu treba rezerva Militu. Palasio i Kasano igraju za jedno mjesto u timu, Koutinjo, Alvarez i Snajder su vise srednjaci i ako igraju ofanzivno. Dakle neophodan je igrac koji bi mogao da zamjeni Milita u slucaju povrede.
    Ahahahahahahahah...ziva istina.

E ovdje mozete vidjeti kako danas posluju italijanski klubovi. Nema plana, nema organizacije, sve se uglavnom zasniva na nekoj krpljavini u letu. Juri se jedan igrac a na kraju dovede zamjena zamjene tog igraca. Gomilaju se nedovoljno kvalitetni igraci, slobodno mozemo reci: Nedostojni dresova tih timova. Prelazna resenja, pozajmice i samo pozajmice.

Marko Borijelo. Milan ga je preko 10 godina davao na pozajmice, prodavao pa ponovo kupovao. Pretprosle godine je bio u Romi, prosle u Juventusu, neka sad jos predje u Inter i to je to. Nova su neka vremena dosla. Igrace vise ne interesuje da se stacioniraju u nekom klubu na duze i bore se za neki cilj, bila to titula ili plasman u neko takmicenje. Bitno je samo da redovno primaju tu nedjeljnu platu pa bilo to u Firenci, Milanu, Leceu ili Salernu.

Ne znam sta Fiorentina vidi u Berbatovu jos manje u Bendnteru a tek Borijelu.

Interu je svakako neophodan jos jedan centarfor jer osim Milita nemaju vise nijednog.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

borijelo, bendtneri i borijelo -boranija.suva.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Brazilac je istakao da želi da još jednom izađe na teren stadiona Đuzepe Meaca i to pred utakmicu protiv Rome predstojećeg vikenda, da bi se oprostio od navijača italijanskog kluba.

"Zahvaliću se predsedniku Masimu Moratiju na sedam divnih godina u klubu. Zamoliću ga da izađem na teren ovog vikenda na utakmici protiv Rome čisto da se pozdravim sa navijačima. To bi bio lep gest koji će mi, nadam se, biti dozvoljen", istakao je Brazilac.

Kako ce ovo da bude emotivan oprostaj. Smrc, smrc.

Page 18 of 446 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)