koliko bi bilo para na bmw 3 94` da se promijeni lijeva spona, i kod koga biste mi preporucili da podjem?
koliko bi bilo para na bmw 3 94` da se promijeni lijeva spona, i kod koga biste mi preporucili da podjem?
Kod majstora. Ruke oko 20, reglaza 20 a spona...isto 20.
TAKUMI
ne ja nista![]()
no sasvim normalno preko granice, niko mi nije nista ni gledao.
u svakom sl. i da kupis nove samo ih raspakujes i onako ubacis u auto![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja samo da javim da je brake cleaner odradio svoj posao kao sto pretpostavih
ne skripi ni kad su ledne ni vrele kocnice
vidjecemo kolko ce potrajat
Originally Posted by my name is ...
Mene muka ic do Srbije![]()
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
dok ti se opet ona prasina ne nakupi i metalizira ti povrsinski sloj..kod tvrdih pakni tako ide...kod mekih se to ne desava.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
not sure if serious or trolling
Originally Posted by my name is ...
VOzim passata b6 2.0 tdi dsg, presao je oko 150 000, uredno servisiran, prije 7000 uradjen veliki servis... presao sam sa njim juce nekih 120 kilometara potpuno normalno, nisam imao nikakvih problema, cudnih zvukova i sl. Upalio sam auto sinoc do prodavnice, i vozio lagano jedno kilometar, zaustavljam se ispred prodavnice i odjednom se auto samo ugasi... nije bilo nikakvog cudnog zvuka, nikakva lampica se nije upalila, nego se samo ugasi... pokusao sam da ga upalim, on vergla ali nece da upali. srecom sam se skoro uparkirao pa sam ga gurnuo jos metar i ostavio tu. dok sam verglao na tabli mi se pojavila poruka 'stop engine, oil pressure' ali pretpostavljam da se to upalilo jer sam verglao po jedno 6-7 sekundi. ima ulja, provjeravao sam ga prije 5-6 dana... ne znam sto moze bit, nadam se samo da nisu ove cuvene dizne, ali nisam siguran da se to manifestuje na taj nacin... pomoc???
pa moguce da su dizne, ako se sam ugasio, mada bi se onda upalila lampica neka valjda..
Spoji ga na dijagnostiku, najvjerovatnije ces imati odgovor sta mu je. Ovaj motor nece da radi samo onda kad nema signala od senzora radilice i kad mu kompjuter motora ne radi (mrtav, relej njegov mu ne daje struju, masa mu nije dobra itd) kao i u slucaju prekida kumunikacije sa diznama, u ostalim slucajevima bi trebao raditi (u slucaju da je pumpa od ulja, 1 dizna, razni drugi senzori, trebao bi da radi i upali, doduse teze). Provjeri i zupcasti kais ako je nedavno radjen da se nije sto tu poremetilo (izasao iz faze, preskocio zbog natezaca itd).
Ipak je otisla 1 dizna... Kompjuter automatski gasi motor da se nebi nesto drugo ostetilo... Ovu cu zamijeniti, a sto da uradim da sprijecim da ostale 3 crknu? Moze li neki aditiv pomoci? I koji?
Crkava elektricni dio dizne. Nema mu pomoci.
Last edited by Fabia_Elegance!; 28-08-12 at 15:56.
TAKUMI
Sta moze biti, auto mi trese kada idem 90. Osjeća se kao od guma da dolazi. Kada predjem 100 onda jednostavno klizi normalno. Kada kočim poslije opet na 90 trese i onda ispod 80 klizi... Tako mi je već. 20 dana
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
I ja mislim da je balans u pitanju.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
TAKUMI
Ne znam đe drugo da pitam pa ga neka ođe...
Treba li neko punomoćje ili nešto za prelazak preko granice sa autom koje se ne vodi na mene nego na člana porodice (koji ne putuje sa mnom)? Radi se o granici sa Srbijom
Za Srbiju moze obicno punomocje.
Ne znam za CG tablice ali ja sam sad prosao tuda...nikakva kontrola, nikakva pitanja...nista.
Cak u povratku mi nisu trazili dokumenta od auta, samo licne karte.
TAKUMI
moze se ucinjeti tako sto bi sipao neke dobre aditive svakih 2-3 mjeseca recimo. Pomoc moze sigurno, makar odloziti na neko vrijeme ponovni kvar
smijem li povest auto nedje da mi operu motor , strah me kad vidim koliko kablova i elektronike ima i smije li se prat ???
ps. ako smije dje da povedem da mi to odrade ok , jer ispod haube mi ima jedno 20kg prasine (koja ne znam kako je usla)
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moracu kod ocnog... ako je ovo tvoja slika ne kapiram dje je ta prasina.
Bitno je da tamo dje treba ima ulja. I nemojte da perete motor, pranjem mozes samo stetu da napravis!
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks