A sad bih tacno ovoga Izzy-a isklepala da mi je blize.
A sad bih tacno ovoga Izzy-a isklepala da mi je blize.
Izzy je dobar tip, veliki saljivdzija. Vidi se da nisi mu citala neke druge postove. Rijetko dobar momak.
Nervira me kad ljudi pogresno procjenjuju druge ljude. To me bas nervira. Dodje mi da glavu polomim tim ljudima. Jednom sam zamalo izbo jednog, i to srafcigerom.
Hahahaha!![]()
Moze on bit dobar, nijesam rekla da je los. No zbog ovih izjava bih ga malo isklepala, da pazi na jezik nekad.
Sto je prska ovaj jutjub pa u related videos izbaca nesto deseto totlano ?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na***** se majke ovakvim zivotinjama je li realno da se ovo desava aloooooooooooo aaaaaaaaaaaaa pih!
http://www.youtube.com/watch?feature...v=SqUPlYQqjN0#
ja sam neđe vidjela ali ne na Vijesti, nego na kablovsku neđe, onu prikazu od Gorana karamele kako li se preziva ne znam, on je vodio nešto tako....je li to na VIJEST-ma?
stvarno ne kontam kako neko može ono da gleda, pa reklama za one domaćine što se žene preko tv-a, pa vidim ima i neki bračni sudija ali ne kontam što tu on dosuđuje, pa viđeh skoro da neke muzičke zvijezde daju savjete nekim đevojkama što da obuku....znači, ne vjerujem koliko ima takvih emisija, a koliko imaju gledalaca?! I to me baš nervira!
A tek ona "Luda kuća" sa onim retardiranim momkom...auuuuuuuuuuuuuuuu, što je ono mili brate?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
TV me nervira. Zato ga uopšte ne gledam i riješen problem.![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Kad ljudi setaju psa, pa neka je i velicine hrcka bez povodca, i onda ja naidjem i kazem vezite ga, a oni a nece on. wtf? i posle im drugi kriv kad ga neko proguta.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Kad svi podju put svojih domovina ili na more i nemas s kim pivo popit..
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
Ponasanje mladih klinkica (od 8 do max. 12 god.) sinoc na koncertu Generacije 5. Blago je reci stoka balava.
Taman. Jasu jedno na drugo, i ja da se guram sa njima? Ne vala. Odista sam imao divan pogled sa setalista, snimio sam pola sata muzike garant![]()
:evil:
Patetika?
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
sve me nervira...
Strasnomenervirajupizde.Muskepogotovo.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nerviram samu sebe zbog ovog cekanja silnog koje ne mogu podnijeti vise.
Cak i metabolizam proradio ka da ga neko juri.
Ne mogu mirno sjedjet ni 2 minuta...
Ah! Oce li vise taj cetvrtak da pocinem od nervoze!
Pogrijesila si.Čim toliko misliš.![]()
Ludilom maskiram dosadu
Ovo kraća dan... Pi
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks