Treba znat pritisnut ono puce na oni pistolj
ja npr nikad ne sipam sam,zasto bih radio njihov posaa i ne zuri mi se kad sma na pumpu :P
Treba znat pritisnut ono puce na oni pistolj
nije fora znam li ili ne znam,ali covjek je placen za to
Prije mjesec dana sam natočio u Sarajevu 20litara i otad prešao nekih 1200-1300 kilometara i ostalo mi je još barem 10l. Taman do kraja septembra a onda ću opet trknut da natočim. Puno mi duže auto ide sa njihovim gorivom.Baš sam zadovoljan.
Da si utocio 200 L pa da razumijem...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Kako mene to ne pogađa uopšte, 5 litara na 100km sa klimom pa da je 2 eura gorivo vazda ću imat tih 10 eura da uspem.
1) da si posao sa punim rezervoarom, pa napunio do vrha sa tih 20L i onda se vozikao mjesec dana... pa ostalo 10 L...
2) ne vozis...
3) sipas plin, a on nije poskupljivao, pa si samo malo presao sa benzinom
4) objasni, sta kad koliko.... tj. prosvijetli me... (osim ako se sprdas..)
Prosvijteli me, jer slabo kontam.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
to trece![]()
Njak Njak Njak
Vidis da je covek poludio zbog ovog poskupljenja najnovijeg![]()
Ocu li biti kaznjen crvenim kartonom ako pozovem (opet) na demoliranje jedne po jedne pumpe?!
Bas bi mi znacilo da se u jednu kvalitetno u***** i podjem i kupim bike dobar.
Tu es mon héro!
Ja sam to isto predlozio i nista, slab odziv;D
Ma vidi, mogu oni zivjet bolje, mogu oni biti prva ekonomska sila u svijetu, ali nas je dovoljno da jedan covjek prodrma i da mi "shvatimo" da nama to ne valja, da je sve to nista dok mi imamo svoj identitet, da smo mi Crnogorci znas, da imamo svoje JA, vele sila u maloj drzavi, junak do junaka, ne dajte se bracoo, tvrd je orah vocka cudnovata , al cekic sprava zajebaana
Njak Njak Njak
a ti drugi ce nas tek lopuzat, njima su prazni dzepovi, ovi su ih makaar napunili![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks