Sjajna igra Milana... Lećeli su momci po terenu, u pojedinim trenucima su me podśećali na Barsu... Izgleda je samo trebalo da poćeramo Ibru da bi cijeli tim procvjetao... Ide se na sve trofeje ove godine...
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Ocekivana katastrofalna igra, ja uopste nisam iznenadjen. Ali uopste. Niti sam se nervirao precerano. Nista Allegri nije kriv, kriva je uprava iskljucivo. Ciganisu se, i svjesno se seru u klub. Ako bude Milan ovu sezonu imao istu kao Inter proslu, ja cu da se sutiram u guzicu od srece. Eto ako dodje jos koji igrac, tj Kaka', pa mozda malko bolje da odigramo. Ako im dodju pojacanja na kakva su nas navikli, alla Bakaye Traore, onda nema sto da pricamo.
Samo mi nije jasno zasto igra Bonera, a ne Zapata. To mi bas nikako nije jasno.
Citam po internetu i novinama da Juventusu opet "odmazu" sudije. Nisam gledao utakmicu. Sto ima od toga?
DICIOTTO
Sjajna igra Milana... Lećeli su momci po terenu, u pojedinim trenucima su me podśećali na Barsu... Izgleda je samo trebalo da poćeramo Ibru da bi cijeli tim procvjetao... Ide se na sve trofeje ove godine...
#fakenews
Wes & Diego... dosta je to za veceras.
Release Yourself
nije nije...
i casano jednom da se upise i to je to!
Kakva golcina osvalda.auuuu
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
katanija 2 puta predje centar i dade romi 2 gola. zeman i njegova taktika.
uvali ga sa di koutinjo. ali pelisije - kakav lik. 81 gol u seriji A. Napoli lagano dobijal palermo.
Kakva glibava ekipa i igra Katanije, ali ni mi nismo blistali.... Imali su dva suta i sva gola.
Odlican go Osvalda a i Lopeza, samo 18 godina ima i go na debiju, moze li bolje?
Sredina je losa bila, kao da je nije ni bilo, fali tu jedan dobri igrac. Kako je moglo ovo da se zavrsi, ovako je odlicno. Sad ide Inter...
Lazio pjeske 0-1...Stisnuli posle 10 minuta, napadali, dali gol, i rutisnki odradili do kraja...tri boda idu za Rim.
Forza Lazio!
lacio lagano.bas lagano. sad palermo da se tresne - napoli ih je ubio nocas. odbrana palerma nije postojala. nadam se da ce lacio pobjec romi u 2 kola ka barsa realu.
polako prika...peskara je to.
Ja shvatam da ste svi pametni, sta treba reci kad bilo kojem timu odu dva najbolja igraca + 5 koji su donijeli sve trofeje proteklih 10 godina. Naravno da tim ne moze ni priblizno biti dobar proslim, ali nije istina da ovaj tim nema kvaliteta da savlada sve ove male timove i igra hrabro derbije. Izgubiti od ovakve Sampdorije je sramotno. Sramotno. I krivac je samo jedan. Allegri. Ako je 5 bivsih igraca, koji su ikone kluba, uperilo prste u njega, pa onda i Cassano prekjuce, jasno je da nesto ne stima. Ponavljam, na klupi danas je imao Acerbi + Zapata. Ja bih radije da njih dvojica igraju, pa nek izgubimo 15 bodova ako treba, ali to je dvojac koji moze da igra najmanje naredne 3, 4 godine. Zasto igraju dva covjeka kojima je ovo vrlo vjerovatno posljednja godina u Milanu? I na kraju rezultat je isti, ako ne i gori. Bonera je napravio 5 gresaka, i direktno kriv za gol, jer ga je igrac nadskocio. Zasto igra jedan flamini, koji samo usporava igru, a ne Emmanuelson, koji je pripreme razvalio. Zasto El Shaarawy prvi put u zivotu igra na poziciji desnog poluspica, koju nijednom na pripremama nije igrao? Zasto se pri rezultatu 0:1 izvodi Robinho, najbolji na terenu? Zasto je igra tako prokleto sporo i bez imalo presinga, kad konacno ima igrace koji svi mogu da trce i igraju taj presing koji je allegri tako zarko zelio prethodnih godina? Zasto se igra bez bekova, kao da oni sluze samo za odbranu? Kome ce Montolivo da doda loptu, i ako je katastrofalno odigrao, ako jedino sto ima je da gura loptu kroz sredinu. Zasto smo primili gol iz prekida, u sred sesnaesterca? Zasto je u trenutku kad jurimo rezultat uveo dva srednjaka, a imao je na klupi dva mnogo ofanzivnija igraca? I najvaznije od svega, zasto je trener zauzeo takav pesimisticki stav, jos prije pocetka sampionata? Pa kakav je to jbn motivator, ako samo kuka za pojacanjima? Igraj sa onim sto imas, ne kazem da je idealno, ali ne moze da se gubi od ovakve Samdorije. Ako ovako nastavi i ne da odgovor na ova pitanja, uskoro ce klupa poceti da zestoko da se trese.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Vec smo im pobjegli...
Lagano, tek je pocelo...sledece kolo Palermo, da im vratimo za onu petardu od prosle sezone, i ocekujem da igraju Zarate i Ederson, da bude malo brza igra...
Nadam se da ce sjutra doci Ciani iz Bordoa...bas sam ga gledao nocas, pojeo je Ibrahimovica. Diakite i on bi bili paklen tandem pozadi.![]()
Last edited by Zaradona; 26-08-12 at 22:14.
ja samo kazem da je to peskara mala i jadna.
aj da vidimo iduce kolo i inter i romu...pa cemo pricat.
Prekidi, nemoj da me zajebavas. Allegri ne moze da se krivi nizasto. Strasno bi Zapata i Acerbi pomogli. Zapata i ajde, ali je Acerbi rupetina. Ti zivis od proslosti, i ti si na strani predsjednika koji se svjesno sere u klub. On je kriv, i niko drugi, jer nece centa da potrosi. Eto Galjaniju tim neka vodi, kad kritikuje Allegrija, posto je on strucnjak veliki.
A komsije, to sto ste bolji od nas, ne znaci vam mnogo. A i dobili ste Pescaru, i vec se zalijecete na trofeje. Kako ce neko da vas klepi ubrzo, pa cete se osvijestit.
DICIOTTO
Kako je bilo lose sudjenje nocas, Katanijin prvi gol je iz ofsajda, ali moguce i da je bio pasivni. Drugi isto. Romi nije sviran cisti penal, a onda kad je Osvaldo bio 1na1 sa golmanom svira se ofsajd, a da je jos 7m bio naprijed opet ne bi bio ofsajd sto se vidi i na snimku....
Pocelo je pocelo![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Dobar start Intera, iako je ova Peskara po meni favorit za ispadanje. Timu nedostaju 3 ključna igrača od prošle sezone (Insinja, Imobile i Verati) + Zeman. Ali se vidi njegova filozofija, Peskara napada i igra otvoreno pa što ponese.
Ono što me kod Intera najviše raduje jeste napadački trio Kasano-Snajder-Milito. Tehnika, pregled igre, ubacivanja u prostor, asistencije i završnica. Sa njima Inter može da stane na loptu i da igra na posjed.
Vezni red trkački zadovoljava, Gargano trči kao navijen, Guarin isto s tim što se odlično ubacuje iz drugog plana i koristi svoju enormnu fizičku snagu, šut i igru glavom. Ali im nedostaje malo više tehnike u veznom redu, neko ko osim pretrčanih kilometara može da odigra i kao režiser. I Gargano i Guarin umiju sa loptom, al nije to ono pravo. Nažalost, Kambjaso je fizički prošao najbolje dane, dok Obi i Mudingaj mogu da ponude samo dosta trčanja ali ne previše kreacije. Jedina nada bi bila da se Guarinu i Garganu doda Snajder kao klasičan vezni igrač, dok bi u navali možda mogli da vidimo uz duo Milito/Kasano i nekog od Palasija ili Koutinja. Koutinjo isto dobar večeras, vidi se veliki napredak u njegovoj igri i sad samo ostaje da napreduje poziciono i da igra u kontinuitetu.
odbrana solidna, bekovi (Zanetti i Nagatomo) dobri, Ranokija isto na nivou dok je Silvestre malo pogubljen i previše petlja. Viđećemo kad dođu jače ekipe kako će to da ide, bojim se da ne krene da puca kad mjesto ovih pacera nalete na neke životinje kaznenog prostora. Ne osjećam prosto sigurnost u igri štopera, a najžalije mi je što Inter do kraja prelaznog neće kupovati nekog top kvalitetnog centralnog beka. Jer u tom slučaju bi ova ekipa mogla da pomisli da se takmiči za skudeto. Ovako se bojim da će Juventus da dominira jer su defanzivno beton.
Nijesam gledao cijelu, vec na djelove prebacao sa drugim utakmicama, posle sam odgledao highlights naravno, a cini mi se da je atalanta imala barem 5 velikih sansi.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
onda mora da si gledao 2 kad im je sviran faul ili ofsajd pa je jednom bila precka drugi put marketi odbranio/imali su sut iz slobodnog i to je to. no , nije ni bitno.
p.s Serdjo Pelisije...81 gol u seriji A.
Izgleda da postoje neki novi momenti na relaciji Jovetić-Juventus pošto sad treba na Sky da pričaju o tome ili je to samo novi pritisak na vlasnika Fiorentine![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks