Sto se Beco po*****ra sa trenerom,zna li ko vise o cemu se radi ? Nesto mi to ne lici na njega..
Sto se Beco po*****ra sa trenerom,zna li ko vise o cemu se radi ? Nesto mi to ne lici na njega..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
e ***** se u sve kad je brnovic nasao da bude nekom prepotentan, mrcio se majci na sta lici
Brnović: „Hvala” Petroviću, pratimo ga i mi
„Meni ne treba pomoć oko određivanja sastava reprezentacije, ali „hvala” Željku Petroviću što je iznio svoje mišljenje i preporuku”, rekao je Brnović
![]()
Luka Đorđević, 18-godišnjak koji je zadivio trenera Zenita Lućana Spaletija i rusku fudbalsku javnost, naći će se na spisku reprezentacije Crne Gore za meč sa Poljskom, potvrdio je selektor Branko Brnović.
Nekadašnji Brnovićev saigrač u Budućnosti i reprezentaciji Jugoslavije, Željko Petrović, koji je sada saradnik Gusa Hidinka u Anžiju, prije dva dana je sa ushićenjem govorio o Đorđevićevoj igri protiv njegovog kluba u prvenstvenom duelu, i preporučio selektoru da mu ukaže šansu u A timu.
"Naravno da sam pratio i da pratim Đorđevića, da znam kakav je potencijal. On je bio u Mogrenu, nije odjednom postao veliki talenat, a izuzetno mi je drago što je u tako velikom klubu potvrdio kvalitet".
"I ranije sam rekao da će mladi igrači biti uključeni u našu A selekciju. Protiv Letonije to su bili Bakić, Kasalica i Vukčević, a sada će i Luka biti dio tima. Meni ne treba pomoć oko određivanja sastava reprezentacije, ali „hvala” Željku Petroviću što je iznio svoje mišljenje i preporuku", rekao je Brnović.
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...i-clanak-88838
Dick Laurent is dead!
a vidi vijesti kako su tabloidne novine, zasto hvala pod znacima navoda. mozda je brnovic to nije stavio pod znacima navoda, a ove novine samo da posvadjaju nekog , u svakoj recenici bilo koga traze nesto da bi izazvalo reakciju da se nastavi pisanje i pljuvanje.
a brnovic nista niej rekao sto i prije nije rekao, sada ga nije zvao a pomenuo ga je da ce ga zvati. ostavio ga da se nametne treneru, bolje to nego da igra 15 minuta.
rekao i prije da ce ga zvati , a i nije postao od jednom talenat, svi smo znali kakav je prije nego je posao tamo. sad ce samo da napreduje
Last edited by lepetanac; 24-08-12 at 09:39.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tačno da je bio talenat, ali mi smo ovđe govorili o njemu i zaključili da će ove godine igrati za njihov B tim. Sve nas je pozitivno iznenadio i samo neka nastavi tako.
Dick Laurent is dead!
Kad je Jovetic bio standardan u reprezentaciji sa 17 god. i to igrao za Partizan,mora se pozvati Djordjevic koji je u te god.vec u Zenitu i to sa zavidnom reputacijom u timu...
Taman da udje u drugo pol.da razdrma ekipu ako bude potrebno,vec sad je mnogo bolja alternativa od Damjanovica i Delibasica...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ja mislim da se Brnovic, iznenadio od Djordjevica, sto je napredovo ovako brzo.
Zvat ce ga Brnovic vrlo brzo to je sigurno. Jednostavno ovakav igrac mora sto prije da pocne da se uigrava za Mirkom, Stevanom i ostalima.
Edit: Tek sad vidjeh da pise u tekstu da ce biti na spisku za utakmicu protiv Poljske![]()
Last edited by filip__pg; 24-08-12 at 15:32.
Jovanovic lakse povrijeden bice spreman za cetvrtak protib Bordo-a. Odlicna stvar sto ce biti spreman za taj mec , znaci bice i za repku jer prakticno posle tog meca ima jos jedan ligaski mec i dolazi u Pg na pripreme
Djordjević sa klupe počeo meč protiv Rubina...dako ga ubači u drugo![]()
deuscroix
ako ga ubače javljaj da gledamo
Ima li kakvih aranzmana za San Marino ali avionom da se ide?
Evo je tak sad ušao u igru pošto je Rubin preokrenuo :P
deuscroix
ima prenos i na sport klub+
ovi igraci zenita potpuno nespremni , luka je doktor za sve njih ..
BISOGNA VINCERE !
Svidja mi se igra Djordjevica, brzo se oslobadja lopte, moze da je zadrz dovoljno, a i ne libi se da sutira, sve ono sto nam hvali u reprezentaciji.....
Čuš nespremni, šutiraju kako ko stigne. Niđe pokušaja izgrađivanja akcije.
Neka je i on sutnuo na kraju. Zirjanov, Fajzulin i ostali samo nek' su zdravo, koliko netacnih pasova i nikakava igra. Ne moze Luka sam da igra.
Širokov umjesto da mu ubači loptu na peterac on šutira iz mrtvog ugla ... za 20 min. u kojih je Rubin igrao bunker nije loše izdanje ali da bi dobio poziv u reprezentaciju treba mu još dobrih partija jer bi po tome i Vuković iz Hajduka trebalo da uzme mjesto nekome zbog partije protiv Intera ali to ne ide tako jer to nisu igrači kojima reprezentacija treba zbog afirmacije već moraju izgradit sebe da oni trebaju reprezentaciji zbog rezultata![]()
deuscroix
Ne mozes poredit Vukovica i Djordjevica, to je nebo i zemlja. Luka je ogromni potencijal, da nije nebi presao u Zenit. Zato treba sto ranije da se uigrava sa ostalima iz A reprezentacije. Pokazat ce se on u Zenitu samo polako, tek je poceo da igra.
Koliko ja shvatih iz one Brnoviceve replike Zeljku Petrovicu, Djordjevica ce zvat' vec za mec protiv Poljaka. Po meni potpuno zasluzeno, ono sto sam vidio od njega u proslom kolu protiv Anzija je zaista bilo impresivno za tako mladog igraca. A sigurno da ce nam vec sada valjat vise nego recimo Delibasic, kojeg cini mi se drze u reprezentaciji vise na racun stare slave i onog gola protiv Engleza za ulazak u baraz nego zaradi trenutne forme i ucinka...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks