ima li sto danas
ima li sto danas
Sto ne odigra na Buducnost & Sutjesku? Vjeruj mi da su bili sigurniji nego ovi iz LS. Za Chelsea ne znam. Mozda uzivo jer ne znam da li ce ostaviti neke igrace za mec Chelsea-Newcastle za vikend. Blackpool-Hull ne bi trebalo biti puno golova jer su u prvom kolu igrali veoma defanzivno. Ako ponove takvu igru, onda je 0-2. Naravno pritisak je na domacina.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
E ovo je gre'ota, u 3 dana, na 2 tiketa, za po jednu... 300e
![]()
Panatinaikos 2
Braga 1
Jedan dubl za veceras.
I don't get lucky. I make my own luck.
Evo i moj prepotentni tiket. :mrgreen:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
moze li ova malaga ucinjet sto god nocas ? kvota je 1,60
edit: uzivo tores 1+ (1,80) i celzi pp1 (1,60) pa sto bude bude
Last edited by Shadow'91; 22-08-12 at 20:07.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ooo jbt taman se ponadah
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Za sjutra..Anzhi - Az 1
Vaslui - Inter 2,3+
Last edited by desert de Lleó; 22-08-12 at 22:19.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne pitaj,poludjeh.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Motherwell vs Levante 2
Slab tim
Madervel nije ni slutio da ce igrati kvalifikacije za ligu sampiona. Oni su prodali skoro ceo tim ovog leta a nisu nikog doveli. Kasnije kada je Rangers izbacen receno im je da ce dobiti mesto u kvalifikacijama za ligu sampiona. Lako su izbaceni od strane Panathinaikosa sa 0-2 i 3-0 u prosloj rundi. U prvenstvu Skotske imaju 1-2-0. Igrali su protiv Ros Kauntija, St.Johnstona i Kilmarnoka. Oni su zaista prosecna ekipa.
Sestoplasirani tim Primere
Levante je imao sezonu iz snova prosle sezone. Zavrsili su na kraju kao 6 ti iako su dugo konkurisali i za mesto u kvalifikacijama za ligu sampiona. Po mom misljenju Levante je bolja tim od Panathinaikosa. Gekas je dosao u Levante ove sezone koji moze da da gol bilo kome. Dosao je takodje i Christian Lell vezni fudbaler. Jaci su nego prosle sezone. U prvom kolu primere za vikend su na svom terenu igrali 1-1 za Atletiko Madridom sto je odlican rezultat.
Levante je jednostavno bolji tim
Pre svega ne moze da se poredi kvalitet skotskog i spanskog fudbalskog prvenstva. Mislim da ce gosti u mec uci od starta odlucno u zelji da vec ovde u Skotskoj zavrse posao. Levante je predstavnik Spanije i za klasu je bolji tim od predstavnika Skotske. Gosti pobedjuju. Srecno svima !
KVOTA 2,20
SIGURNOST 8/10
Lokeren vs Plzen
Bez iskustva u Evropi
Lokeren nema iskustva igranja u Evropi, ali su se u dosadasnjem delu sezone pokazali kao organizovana i opasna ekipa. Na stredini terena imaju iskusnog playmakera Ivana Leka koji kreira sanse za napadace Harbaouia i de Ceulaera. Ove sezone igraju prilicno ofanzivno, na prvom mecu su u super kupu Belgije porazeni 3:2 od anderlechta dok u prvenstvu imaju skor 2-1-1 nakon 4 odigrana meca. U prtvom kolu su pobedili Beerchot rezultatom 4:2, nakon toga su igrali 2:2 protiv Monsa, od Genka su izgubili 1:0 da bi prethodnog vikenda protiv Mechelena slavili pobedu 2:1.
Ozbiljni u Evropi
Plzen je takmicenje u Ligi Evrope poceo jos u drugoj kvalifikacionoj rundi kada su pobedili Metalurg Rustavi. U trecoj rundi su naisli na poljski Ruch i jednostavno su ih razbili, bilo je 7:0 u CEskoj i 2:0 u Poljskoj. To govori da oni internacionalne meceve shvataju veoma ozbiljno. U domacem prvenstvu imaju skor 2-1-1. Trenutno imaju 3 povredjena igraca, Kolar, Ciskovsy i Edgar Malakyan. Kolar je bio u vrlo dobroj formi, pa ce njegov nedostatak biti veliki gubitak za ekipu. Plzen igra ofanzivan fudbal i u tom slucaju bi umesto Kolara trebalo da igra Hanousek.
Cesi postizu bolje rezultate
Lokeren nece igrati ovaj mec na svom stadionu vec na Heyselu u Briselu sto znaci da se ocekuje jedva 5000 gledalaca. Msilm da cee to biti gubitak za domace. Tesko je kladiti se protiv ekipe iz Belgije, ali postoji i druga opcija. Lokeren je dobro organizovan i ima odlicne napadace. Plzen takodje igra napadacki fudbal, uz to oni su bolji nego sto rezultati govore sto je dovoljno da se ocekuje efikasan mec.
TIP 3+
KVOTA 1,70
Atromitos-Newcastle 2
Sheriff-Marseille 2
Kvitova-Safarova 1
Sent from my HTC HD2
Mislim da ce veceras Tito vratiti Murinjo za ovo uz bar 2 postignuta gola. Ako Ronaldo bude igrao lose kao protiv Valensije za vikend, Barsa dobija lagano jer je kompletna a Realu nedostaje Pepe.
Najavljene postave
Barcelona (4-3-3): Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Messi, Pedro
Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso; Di Maria, Ozil, Ronaldo; Benzema
Sto se tice Lige Evrope, svaka cast Zeti na uspjehu, ali izvuci i bod protiv PSV-a,bilo bi ravno cudu. Takodje,nikakve sanse ne dajem slovenackoj Muri protiv italijanskog Lazia. U pitanju je ogromna razlika u kvalitetu.
stavih 1000 e na zetu :lolblue:
ispostovah amfija za levante i dodadoh barca v real gg
Prosu me Partizan X2, a imali u drugo poluvrijeme dva puta sansu, kad su izlazili 1 na 1 sa golmanom, i ne mogu ga dat...pi
Mene izbaci Apoel mrtvi a stavio sam bio sve ovo sto sam naveo gore I umjesto tenisa apoel I barca gg. A sa drugovog naliga sam stavio 50e on line da mesi dava gol. Nznm koja je kvota nije mi rekao on. Pa ako ko zna neka mi kaze
Sent from my HTC HD2
na bet 1,53..
sherif vs marseille = smece od utakmice
a ja medjed se zaletio da igram na vise kornera eee!
edit: sou u 53 min 3 kornera i ja igram na vise i od tad jedan jedeni mrceni korner nije bio
Last edited by Shadow'91; 23-08-12 at 19:52.
kakva 2 na intera danas, 1.7 sigurno fiks dana. Amfi svaka cast za levante i lokeren
Posle duze pauze odigram tiket, i ODAVNO se ne ispogadjem ka' sinoc(9 timova sto sam mislio da ce doc, dosli su) i ja odigram tiket sa 5 timova i promasim mrzni Bordo kome se nije ni napadalo no su ladili muda nesto, mrsili na sredini ne znam ni sto su cinjeli.
![]()
Para vrti dje burgija neće.
There are currently 121 users browsing this thread. (0 members and 121 guests)
Bookmarks