A koliko ih ima uopste u PG? To ispada da je pranje 2 eura?
Jedina dobra je ona kod MP Auta...
Dodjes tamo, ubacis euro, ili euro i 20...ili euro i 30...i pritisnes dugne PRANJE, uzmes pistolj i operes auto. Onda ubacis jos 70-80 centi, pritisnes dugme ISPIRANJE i opet prskas komplet auto, onda uzmes magicnu i osusis komplet auto tu pored onih garaza i ides kuci.
Ako nemas sitno zamolis radnika tamo da ti usitni.
TAKUMI
A koliko ih ima uopste u PG? To ispada da je pranje 2 eura?
ako si dovoljno brz, mozes i za 1.5 kao ja![]()
Ima li ko broj nekog lakirera da mi nesto ofarba urkiplastom ali da me ne odere kao Musa jarca.
Sent from my ZTE-SKATE
Ima li neki majstor u PG ili DG koji rekonstruise/reparira enterijer automobila tj. mene zanimaju sjedista i plafon/nebo?
ako mislis na tapaciranje, coek iz Danilovgrada radi najbolje to u CG, broj ne znam, da ako se javi neko ko ima.
Stanka radi bolje.
TAKUMI
ne radi
Ne radi uopste?
TAKUMI
67 211 939
mijo djurkovic
dg
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
tihomirdjGdje se nalazi Mijo, ja sam iz DG pa mi odgovara?mijo djurkovic
dg
ako znam...kad s kruznog od dg krenes prema pg prodjes onu europetrol pumpu i s lijeve strane posle mozda 1 km...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vazi, u svakom slucaju hvala.
Ma ti si njoj antipatican![]()
TAKUMI
vidjeces autobuse neke non stop parkirane ispred
the World's leading dance event
Sensation
Znam da sam nedje prije citao dje ima da se uzmu u pg filteri , ali sad ne mogu da nadjem taj topic. Ima li kakvo predstavnistvo u pg za K&n filtere ? Dajte site , email , broj bilo sto i thank you
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Ima neka firma u PG sto narucuje filtere iz NS, ali su preskupi(slobodno nemoj da trazis). Najbolje ti je preko ebay-a da narucis. Pogledaj malo i one BMC filtere, takodje na ebay.
p.s zimus sam zvao ove u pg za k&n typhoon i kod njih je bio skoro 700e, a na ebay da mi dodje na vrata nesto oko 300e...
Last edited by nikolahn; 23-08-12 at 21:22.
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
za K&N ne znam, al BMC, koji su po meni malo jaci, ima dje da se naruci...ali isto mora da se saceka![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks