branka je jedno tele!
jos ne mogu da povjerujem da su paca dali ovako jeftino!
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Ne znam iz kojih razloga, ali je Pacini bio škartiran od uprave Intera. Nije bio pozivan za utakmice, nije bio uključen u listu za Ligu Evrope, bukvalno skrajnut sa strane. Tako da su Moratiju sigurno tih 7.5 miliona € pale bukvalno kao poklon torta (a Kasano trešnjica na vrhu).
Ali i dalje ništa od velikih ulaganja, sve što imamo je low cost kampanja. Imam osjećaj da dok ne maknu JC, Maikona, Kambjasa i Stankovića, nećemo ih ni gledat nego će sve priča da ide u smjeru "mjere štednje". Džabe pare od kineza i sve ostalo, ja bih kao navijač jedino volio da je ovo štekanje uvod u izgradnju stadiona.
branka je jedno tele!
jos ne mogu da povjerujem da su paca dali ovako jeftino!
Dali jeftino Paca.... E shta se sve odje nedje prochitat'...
Slazem se.
Od ove sezone bice 12 igraca na klupi umjesto 7, novo pravilo FS Italije.
čuš, čuš. jesu li klubovi trazili ili..?
Evo GarganaMi koji smo iole malo pratili Napoli znamo o kakvom se igracu radi i prezadovoljan sam sa njim. Gazilica mala, 3 dana moze da sprinta, kontrola i pas perfektni. Dobro je samo da nije dosao De Jong.
Da oce vise Alvaro potpisat da prebrinemo sa transferima.
Taj Napoli nikog zvucnijeg nije doveo osim 'Svajcarca' Behramija. Uveli su ono dijete Insinjea u prvi tim, a prodali dva prvotimca Gargana i Lavecija. Ako ne pojacaju sredinu opet ce da izduse pred kraj sezone. A da onaj Macari ne forsira formaciju sa 3 odbrambena, mogli bi i jednog stopera ili beka krstenog da uzmu, a ne igraju im Kampanjaro i Aronika od po 35 godina.
Ima li ko od vrhunskih fudbalera da je prešao u Calcio ovog ljeta?
Onaj Bredli sto je dosao u Romu. :mrgreen:
I don't get lucky. I make my own luck.
Valter Gargano, a ne no Ćiro Raičević.
Odlaskom Gargana otvara se mjesto za Dzemailija.. Ali slazem se da nisu neki , jedino ako ih izvuce onaj "vanserijski talenat" iz Juzne Amerike, Edu Vargas.
Jedva cekam da pocne prvenstvo. Jedno znam, Juventus nece biti sampion, ili Inter ili Roma osvajaju skudeto.
Unaprijed da odgovorim onima koji se ne slazu. Ovaj Inter je nesto sasvim drugo od onog iz prosle sezone. Masu novih, kvalitetnih igraca je doslo i mislim da smo prvi/drugi konkurenti za osvajanje, a za Romu imam osjecaj da ce bit iznenadjenje prvenstva.
Roma i skudeto. Hhahahahhahah. :lolblue:
Ako budu 7. da budu srecni.
A sto se tice Intera, vjerujem da mogu doci do toga 3. mjesta. Juventus je prejak ove godine, tesko ce biti protiv njih.
I don't get lucky. I make my own luck.
Meni je samo žao kad vidim ovo zanošenje da Inter ima neku dobru ekipu. Ključni dio tima, odbrana, je TROP. Spora, stara, puna kiksera.. jednom rječju potpno nesigurna, bez jednog štopera za kojeg bi se moglo reć da je igračina.
Sredina je opet bez kreativca - Gargano, Mudingaj, Kambjaso, Zaneti, Stanković, Guarin, Obi. Trkači ili ex-trkači, niđe nekog finog tehničara koji umije sa loptom prefinjeno. Samo Snajder, ali je to premalo. Bar da imaju tih šegača pozadi, ali liše Guarina ja ne vidim tu nekog igrača koji odskače kvalitetom. Obi je neiskusan, Mudingaj i Gargano su pristojni igrači ali koji uopšte ne mogu doprinijeti nekoj ljepoti u igri, ostatak zajedno ima 300 godina i bliži im se penzija. Jedino je napad dobar, Palasio je odlično pojačanje, Milito povratio samopouzdanje i buca golove kao u najbolje dane, Koutinjo isto tako napredovao mnogo, dok je Kasano klasa sa fizičlim karakteristikama koje su sad bliže rekreativcu nego profi fudbaleru. Al opet imaju neke dobre fantayiste u navali, možda se nadoknadi nekako nekreativnost sredine.
Biće muke i ove godine, prije svega sa odbranom. Prosto svaka ekipa može da im zavuče gol, ja ne znam jeste li zaboravili prošlu sezonu i skoro 60 primljenih golova? Živi bili pa viđeli, meni je onih 0-2 od Hajduka dovoljan pokazatelj kakvih kiksera ima u odbrani. Čak je i Samuel ostarao, nema više snage, brzine...
Po meni je Juventus neprikosnoveno apsolutni favorit za prvo mjesto.
Kao iznenadjenje prvenstva tipovao bih Romu, kojoj predvidjam drugu poziciju.
Trece mjesto Inter a Milanu bih ovom prilikom predvidio ostajanje bez evrope.
Fiorentini sa ili bez Jovetica predvidjam minimum sestu poziciju.
Sto se mene tice, Napoliju sada mozete reci dovidjenja.
Gargano je za poziciju na kojoj on igra odlican za Serie a. Covjek igra zadnjeg veznog, kvari igru protivnika, dobar je u duelima i moze da trci kao konj, pravi urugvajski Gatuzo.
Vidim mnogi osporavaju tog Gargana.
Ja nasuprot mislim da jos nije pokazao sta sve zna i moze.
Jedino sto ja mogu 'predvidjet' sto se tiche Intera je gg3+ svaku utakmicu.
Roma uzima titulu, u najgorem slucaju drugo mjesto.
Idi na istu ovu temu od prosle godine, pa da vidis dje su smjestali Lazio - 7. mjesto i nize...tako da se slatko nasmijem kad vidim sto se pise odjeLazio se evo dvije godine bori za za to 3. mjesto, i uz malo srece moglo je doc i do toga, ali dobro, opet se igra LE ove sezone...
![]()
ovi sto se cude odkud nam ideja da bi mogli ici na titulu. jednostavno, jedini konkurent nam je juventus. ovo ostalo je sve zelena boranija.
u slucaju da ne pojacamo odbranu do kraja prelaznog, igrat ce mo na gol vise sa svakim pa ko sta ponese! ;-)
Inter sad ima prosječne igrale naprijed, ali zato u odbrani sve botovi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks