90% nasih:
![]()
to je ta cijena 1kg tega=2eura, nije to jeftino ali je to ta cijena ako ces novo. probaj po oglasa da nadjes polovno.
Amino kiseline su pregrst amino kiselina (na etiketi ti pise koje sve idu, a izmedju ostalih ide i bcaa) Moja preporuka je BCAA (zaseban suplement), jer svaki suplement je bolji kao zaseban nego u kombinaciji sa ostalima
90% nasih:
![]()
rm -rf /
Kako rastu cijene wheya. Rece mi drug jedan, iso 100 2,2kg, 100e u Dominikansku Republiku.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Mozda je vec bilo... ako jeste prastajte al evo pitanje...
Najbolji forumi po vama iz svijeta BB-a?
F.C.F.
Cisto rekreativno...
![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
masni)))
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
hihihi
inace 99 al opet sam omasio, moram penjat na 115 da bi dobio sto zelim , sa 110 sam ovaj put isao na dolje, sprdnja
Pa kad ne treniraš kako trebuje i dolikuje :P
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
eeeeeeeeeee sinko treniram ja kako treba sve sam iscrtao al to mora bit na 100 ne na manje zato moram da penjem pripremnu kilazu na 115 umjesto 110
Đe se u pg može pazarit jeftino whey ako nije tajna?
Imas ovdje na prvom crnogorskom online shopu http://www.extremeshop.me/ shop je valjda u sklopu teretane SportsArt
Narucis preko interneta i oni ti dostave kuci za 1 dan,mislim da je preko 50 eura dostava besplatna.Ima dobrih stvari a dosta je jeftino,uproedjivao sam sa sopovima iz okruzenja i cak je jeftinije od ovih srpskih,hrvatskih sopova.
Ja sam uzimao 2 puta od njih i sve pohvale![]()
Spirit je dobar, i da vas upozorim nikad nemojte od ovih momaka kupovat te suplemente i hemije.Ima ih u pg kolko ocesA bog zna po koliko to stoji i dje to nabavljaju.Samo u ove shopove !
Last edited by Marko Filipovic; 15-08-12 at 19:47.
Nemoj trenirat onda uvece ako ti toliko preumoran.Ne valja prije spavanja trenirat ,a i za trening treba da si odmoran pa da pocnes polako na snazi da radis.Trci radi vratilo i razboj spavaj dovoljno jedi dovoljno i to je to,ne treba ti nista od suplemenata,snaga ce doci kad tad sama po sebi
Optimim Gold Standard 2.2kg 60e.
može li neko da mi kaže valja li ovo za početnika?
http://www.extremeshop.me/proizvod/i...otein-90-2350g
i dje se tacno nalazi ovaj shop? posa bi do njega...
Last edited by Laz; 20-08-12 at 16:29.
sigurno ocekuje velike rezultate... ka svi mi kad smo kretali u teretanu, a nije svjestan toga da ce s njim napravit-nista
Last edited by raso_pg///m3_power; 21-08-12 at 20:24.
Nije bas da ce napraviti nista, da je tako, niko ga ne bi kupovao.
ne ocekujem nista sad nesto posebnomalo da doceram
ocu malo jace da treniram nekih 5-6 mjeseci i da uzimam ovaj protein...trebale bi da se vide promjene?
U teretanu vjerovatno necu da idem,kuci imam gladijator i nabavicu jos koji teg,i trcanje i tako to![]()
Last edited by Laz; 21-08-12 at 21:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks