Jel moguće da na Barsu dođe 4+ za 15 min
Je li ikad izbačen dobitni tiket na ovaj forum, ima li rašta da vas slušam?
svi prenosi su na sk prime,jel moguce ovo jebote??
Jel moguće da na Barsu dođe 4+ za 15 min
Je li ikad izbačen dobitni tiket na ovaj forum, ima li rašta da vas slušam?
E,KARAMAZOV,ovde ima ljudi koji imaju znanje ,al ne vise non stop na forumu.
Cekah 2 na PSZ za 200e... Sto se desilo tamo zna li ko? Nisam dobio, je li?
Ja cekam MadDogKo da mi da dobitni tiketposto ne mogu svezat' 2-3 para, cekam njega, tako da - ukoliko prati ovaj topic, ocekujem sjutra neka 2 do 3 para.
A odavno odje ne svracu ni Black, kinetic, Orgullo ni ostala dobro poznata druzina.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
dobro velis
smije li se oples' ovaj man utd ?? kvota je 1,85
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
koliko pojma nemate...
dje ga je onaj kotoranin sto daje lazne dojave?![]()
nadam se da ce me mancester ispostovat nocas... vezah ga sa la corunom
edit: prije pocetka odigrah man utd na kornere al kako je krenulo vise ce ih imat everton no oni...
Last edited by Shadow'91; 20-08-12 at 20:34.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sheffield Wednesday - Birmingham, Tip 3+, Kvota 1.9
Sheff.Wed. koji je dosao iz lige 1, u 2012 ne zna za poraz na svom stadionu. U prvom mecu gubili su od Derby-a 2:0 ali su ofanzivnom igrom dosli do 2:2. Od novih igraca treba izdvojiti spanskog napadaca Rodri-a koji je igrao za Sevillu i Barcelonu B. Sa druge strane, Birmingham nije kroz promociju dosao do Premier lige i iz tog razloga je dosao novi trener Lee Clark (trenirao Huddersfield a nekad igrao za Newcastle, Fulham & Sunderland). Proslo kolo su u tek u 94 minutu golom Zigica izvukli remi protiv Charltona. Ove ekipe su sposobne da postignu gol ali nii jedna nece ici na remi,narocito ne domacini. Iz tog razloga vjerujem da ce biti golova u ovom mecu.
Najavljene postave
Sheffield Wednesday: Kirkland; Buxton, Llera, Gardner, R Johnson; Antonio, Semedo, McCabe, J Johnson, Rodri, O'Grady
Birmingham: Butland; Spector, Murphy, Caldwell, Davies; Burke, Mullins, Redmond, Ambrose; Zigic, King
Ne pretjerujte sa ulogom,jer je ipak drugo kolo.
Last edited by mikecg; 21-08-12 at 08:59.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Sto mislite da se ovo proba:
Bazel 1 1.70
Stutgart 1 1.70
Dinamo Z. 1 1.70
Tromso 1 2.30
Njukastl 2 2.20
Bordo 2 2.25
Inter 2 1.70
Kvota 83.90
Crvena Zvezda - Bordo...2
Russia!
wolves 1 (1,65)
watford 3+ (1,75)
Last edited by Shadow'91; 21-08-12 at 15:53.
Zvezda dobila novog tj starog trenera sa kojim je osvajala titule Aleksandar Jankovic koji veoma dobro poznaje francuski fudbal. Igraci uvijek imaju imperativ kad promjene trenera, plus 40.000 navijaca, plus Bordo koji ce i sa remijem u prvoj utakmici u Beogradu biti zadovoljan. Ko hoce neka igra na Bordo. Ja necu sigurno.
A ja sam izgleda poceo da spadam u neke trece...![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Probajte watford 2-1 mozda dodje pogledajte medjusobne duele http://www.rezultati.com/utakmica/pbyO9IZ2/#omjer;all
Da pokusam nesto ovako:
Ceska (kosarka) 2
Seltik 0-2
Rendzers 2
I don't get lucky. I make my own luck.
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks