Pa i navijanje jes korektno..kako moze da bude...Ali dobro..Jaci su 2 puta minimum,ali da nemaju ovoga trenera,lagano bi ih mogli iznenadit
Kuku ovaj Dašić ka da je ispred zgrade na koš
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
sko u napadu 50 0 za srbiju, jel moguce da je ovolika razlika u skoku. nasi kao da su patuljci sve, ne zna ni jedan skociti. a jedno 6 puta nisu ni do obruca dobacili, dok Dasic kao p...
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sta ste ocekivali da posle one sramote na Cetinju i prethodnog priznavanja dela Srbije kao nezavisne drzave,da Vam se aplaudira? Da je srece i da niste to radili cela hala bi aplaudirala,ovako...to je sto je. Sreca pa se ne igra u Nisu,videli bi sta je zvizdanje,psovanje i prozivanje,ovako sem par pojedinaca ostale boli uvo za Cg,dosli su da gledaju Srbiju i uzivaju.
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Rekli su mu danas u srpskoj policiji da će ga uhapsiti ako dobači do koša:biggrin:
Rezultat odlična zasad. Da nije bilo očajne prve četvrtine i početka druge još bi imali i solidnu prednost.
sa ovim sto imamo ja sam vise nego zadovoljan igrom! a i rezultatom...
Odlican rezultat, al evo nekako neko kaze ko je strucnije jer ja ne pratim kosarku bas dosta bas se ne razumiijem toliko, radi cega forsiramo toliko igru za 3 poena . Masu napada nam je unisteno radi trojke i pucanja na pocetku napada. Ali sve u svemu ok igra ako se zna da nam ne igraju 2 najbolja igraca
E da nam je bar Vučević dostupan da pokupi lopte ispod našeg koša srbi su imali bar 10 ofanzivnih skokova no dobro je samo da podrže trojke i odbrana
sa Pekmenom, Vucevicem i ovim novim trenerom bi citavu grupu dobro opucili.
Last edited by avet; 18-08-12 at 20:35.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Cujes ovoga braca, hahahahahahahaah ja mislim to je nekad davno bilo. Dobra igra nasih u drugu cetvrtinu, samo jos skok da je bolji, dvojke da popravimo i ovo je nasa pobjeda, e viva montenegro
dobro igraju ...timski...samo sto je dasic par puta nepotrebno forsirao napad...nepotrebno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nisam gledao statistiku na kraj al ne iznerivaralo nekolika napada zaredom a mi trojkama pokusavamo jedino radi toga to pomeunh
Bucaj Suade!!
dasic strasno iritira s igrom nocas.
Aleksa bas dobar!
Odlicno se drzimo. Samo tako nastavite.
Sent from my GT-N7000
Moderatori brisite ove postove..Isprane odavno..Dobra igra nasih..Dobar trener namrtvo.Sve sto imamo iskoristi pametno..
Dasic spava.
Moramo li i u kosarkasku reprezentaciju jednoga Simona imat sve u racku da ide.
samo ne znam zasto ga drzi u igri.
jel onaj dasic normalan , nista pogodio nije. uzas kako je los.
i dragicevic me razocrao , nema ga nidje
Last edited by lepetanac; 18-08-12 at 21:17.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks