Dinamo Z. je sa svom onom brukom zaradio 10 miliona eura od LS.
Misliš, ili oni ili :
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf
Strana 9.
640.000 za učešće u grupnoj fazi, za svaki meč 60.000, za svaku pobjedu 140.000.
Čak i da igraju i dobiju sve (a neće), mogli bi da dobiju najviše nešto preko milion i po (ovako iz glave).
Naravno, ne računam po tih 90.000 za kvalifikacioni meč jer je beznačajno.
Malo bolje informisani korisnici (ili stariji od 9 godina) će znat' da 10 miliona eura ne dobijaju ni učesnici LŠ od Uefe.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dinamo Z. je sa svom onom brukom zaradio 10 miliona eura od LS.
7 za kvalifikacije, možda milion i po za mečeve. Opet bliže 10 nego ovih Interovih 2-3.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Each of the 48 clubs that feature in the group stage can expect to receive a group stage fee of €1.3m
http://www.uefa.com/uefa/management/...d=1845777.html
Pa idu dalje pogodnosti za svaku pobjedu i svaki remi:
There will also be performance bonuses of €200,000 for every win and €100,000 for every draw in the group stage
zna li ko kad pocinje prodaja ulaznica za utakmicu ZETA - PSV a kako se krecu cijene..??
Tako je pisalo u novine, da bi mogli platit troškove puta, organizacije itd.
Šalim se ja mada mi se čini da nema Deja tamo imali bi oni pune ruke posla da se naplate i tu ne mislim na UEFU nego na lokalne patriote... po strani to što nas je lišio usluga Kranjčara ali imam utisak da dobro vodi ovaj savez iako bi rezultati trebali bit bolji a to pokazuje reprezentacija ... znači nije problem dat pare nego je problem što savez takodje treba da pruža pomoć u stručnom smislu ALI DA TO DAJE REZULTATE a ne ka do sad da strecamo od nekih indijanaca
![]()
deuscroix
Indijanaca će bit sve dok se klubovi ne privatizuju. Tad će se znat ko je spreman da uloži pare a ne ovako da ih sponzoriše i savez i ne znam ko sve ne.
Kolko ce bit karte za zetu?
cudi me da nema nidje da se vidi za karte ZETA - PSV a utakmice je presjutra......
Pretpostavljam da MadGod sad nedje slavi ovaj ulazak u LS.Stvarno ne vidim kako mogu doma izgubit 0:3.
I don't get lucky. I make my own luck.
Za sjutrašnji meč vlada veliko interesovanje, a iz kluba je saopšteno da su ulaznice juče puštene u prodaju. Kao i za utakmicu sa Sarajevom, svi zainteresovani mogu ih nabaviti ispred hotela „Crna Gora“ u Podgorici, kao i „Sport kafeu Zeta“ u Golubovcima.Cijene karata za sektore C i D na „zapadu“ su pet eura, a za ostale na ovoj tribini četiri. Za „istok“ će biti tri eura, dok će za „sjever“ koštati samo dva. Južna tribina biće rezervisana za gostujuće navijaće, kojih će, prema najavama, biti oko 200.
http://www.pobjeda.me/2012/08/22/pet-pitanja-za-fudbalere-zete-za-ovo-se-zivi/
Za mene ogromno iznenadjenje, poraz Borusije od 1-3.
Sta ima tu da te iznenadjuje, tipican predstavnik Bundeslige sa 4te pozicije, nisu nesto kvalitetni, prodali su najboljeg stopera i Rojsa, uzeli 2 igracha ali nije to to, nisu ni ovu Ukrajinci pali s krushke.
Svi ti njemacki klubovi mimo Bajerna i evo Borusije i Salkea, bljesnu na po godinu, dvije i onda padaju, tu oko 10tog mjesta se motaju.
Kako Dinamo pregazi Mgladbah, slazem se sa kolegom Vlado da je Bundesliga jedan veliki cirkus u kojem postoje samo Bajern, Dortmund, Salke i Verder. Ostalo... DNO!
Kakvi crni Verder ispreskaka ih Minster iz 16 te lige u kup 4:2, sve je to boranija gusta mimo ove 3 ekipe.
Ovo sto su cinjeli Werder, Hamburg, Leverkuzen, Stutgart, Wolfsburg to je sve bilo po sezonu , eventualno ako je neko izdrza dvije, eto taj Leverkuzen se uvijek mota oko tog 3ceg i 4tog mjesta ali i oni su prskalice.
Kapiram ja tebe, ali moze i Verder da ide u kos sa Salkeom.
Nisam ocekivao ovako male cijene karata za PSV, mislio sam da nece proci zapad ispod 10 eura![]()
Nemojte da ste naivni, ne igra se fudbal samo u 3,4 zemlje.. Rusi i Ukrainci masu ulazu u fudbal , nije ni cudo sto je Dinamo Kiev dobio Menhegladbaha jer imaju jaka imena. Koliko para toliko muzike.
Evo npr. sad Stutgard siluje Dinamo iz Moskve, Ibisevic strijelac. Prognozirao sam mu 20+ golova ove sezone.
ps: 2:0 opet Ibisevic![]()
Last edited by Tripleta; 22-08-12 at 20:44.
malaga me odusevila sinoc prvo poluvrijeme.bukvalno su udavili PAO.ona akcija kod drugog gola genijalna.steta sto im je kazorla poshao...
1993-2020
Za Stutgart sam znao da ce unistiti D. Moskvu i pratite ih, trebalo bi da budu najprijatnije iznenadjenje Bundeslige.
Velike nade sam, kazem, polagao i u Borusiju ali su me neprijatno iznenadili. Mada nisu imali ni srece, jedan gol poslije devijacije, jedan autogol. Nisu oni toliko losi koliko se vama ovdje cini. Doduse, moram priznati da nisam podrobnije bio upucen u sastav Dinama, vise sam se bazirao na Mehengladbahov, tako da kad sam to cekirao ovaj rezultat mi je postao shvatljiviji iako i dalje tvrdim da je previsok
Kakav je ovaj raspali Udineze, ponovo nece uci u LS kakvi su...
Sve je to nista no kad Rajo noćas istrci i razdere se "ovo je Holandija" ima da zbuni tako protivnike da će im petardu spucati![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks