Ima li ko knjigu shto je shtampala Pobjeda,autora Radojice Rasha Pavicevica,zove se WERK?
O Austrougarskim tvrdjavama u Crnoj Gori? Trebala bi mi samo na pola sata,da je iskopiram, da ne dajem 40e za nju...
Trebalo bi da je shtampala Pobjeda,na reklami pishe "Pobjeda-izdavachka djelatnost"...I,koliko sam shvatio,ne mozhe da se kupi sem kod njih...
Da nije neko slucajno procitao neku knjigu na temu rastavljeno prijateljstvo gdje se na kraju oni sastanu i sve bude kako treba ,potrebno je kao poklon pa bih vas zamolio da mi predloge saljete ako je moguce na pm.
Zna li neko đe mogu naći knjigu od Moma Kapora - Sanja?
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
kupio bih Crni obelisk od Remarka ako ima ko ili zna gdje ima kupiti. Tražih po knjižarama, al nemaju.
Imam je u pdf i epub verzijama, al nije to to
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Imam ga ja, ali ga ne bih prodala. Ne znam gdje bi mogao da ga kupis.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
doći ćeš ti u Demetru...
sigurno...
...pa će te boca koštat 30e umjesto desetak
hahahahaah ne bi valjda...:hopelessness:
nećeš mi vjerovat, šetam sinoć Hercegovačkom, gledam knjige što prodaju ona đeca, i nađem Crni obelisk u izdanju Matice srpske, 1967. štampana, u perfektnom stanju :surprise:
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
je li moguće da nema više sajtova za skidanje free .pdf knjiga na našem jeziku? Zar su i na knjigu udarilida nema ko kakvu dobru zbirku?...svijet propada!
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ne znam za sajtove ali KIKA @4shared je imala odličnu kolekciju knjiga u .pdf/doc/txt...
Nažalost, izbrisan nalog. Možda je zaboravila da se loguje ili ga je sama izbrisala ili je to uradio 4shared.
Naš'o sam njenu poruku na jednom sajtu tako da ću pokušat da je kontaktiram nekako.
kako vam je nerak citati knjigu na kompu? -.-
nothing comes from violence and nothing ever could
hvala dadicu i betovene! A što se tiče čitanja, ja ih štampam i banja...jbg ne mogu se naći u prodaji pa je i to dobro
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
rapidserbia.com
knjiga koliko hoćeš pod Biblioteka...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Bila je i balkanknjiga.com aktivna nakon što su zatvorili baneprevoz, mada vidim sad da je i taj sajt nedostupan.Doduše, knjiga nije knjiga dok je ne uzmeš u ruke, dok ne osjetiš miris korica, stranica. Nisam ljubitelj pdf varijanti.
Tako se pricalo i za novine, pa sad su svakako internet portali mnogo prakticniji i bolji, vremena se mijenjaju. Mada je i meni bas tezina citati knjige na kompu.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
A dobro, druga je stvar čitati novine, jer obično čitaš ciljano-bilo hroniku, bilo politiku, sport; rijetko ko čita novine od A do Š, pa je samim tim praktičnije otići na sajt, portal i čitati ono što te interesuje. A kad čitaš knjigu, onda obično gledaš da ti je što udobnije, pa se zavališ u fotelju, krevet i onda polako đelješ... Stranice, naravno... :mrgreen: Mogu misliti kolika je dusa čitati neku knjigu od 1000 strana s monitora. Ni neprijatelju ne bih poželio to. :mrgreen:
Uređaji poput iPad ili Kindle su naravno pokrenuli revoluciju koja više ne priznaje pitanja poput "kako možete čitat knjige na kompjuteru?" i sasvim su prikladni za korišćenje, ko želi i može da ih plati.
E sad, da li nekome odgovara da mu kuća nije pretrpana knjigama, ili više voli da zapravo opipa ono za šta daje pare...
A ne cita niko sa kompjutera.Postoje ebook readeri,*****u.Jes da je klasicna knjiga ljepsa i sve to,ali su readeri prakticniji.Masu naslova na jedno mjesto,lakse se dolazi do njih,a i jeftinije je.Neki solidan reader kosta kao otprilike 10 knjiga.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Eo me preduhitri kinetic.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks