Ima li koja agencija da je već izbacila aranžmane za San Marino?
Bih iša.
ja dobih danas po 2 karte za kosarku i fudbal...
Ima li koja agencija da je već izbacila aranžmane za San Marino?
Bih iša.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ako bude koja NVOjavi.
ja cisto sumljam da ce bilo ko to organizovat osim kluba navijaca...jer za samu utakmicu nije neko interesovanje !!!
Imaju neke agencije da organizuju, vidjeh po fejsbuku...
ima par agencija, vidjoh prije neki dan na facebook evente za to, al sad ne mogu da ih nadjem sanse nema, a i u krv su bile te ponude, i to bez karte za koju bi sam morao da se snadjes
AJMO CRNA GORO !!!
Važi ulaznica bez.
Trebao bih da poznajem nekog Sanmarinca ili neku Sanmarinjanku da bih dobio kartu.
Bilo je trebovanje preko fscg, ne znam traje li još.
eo ga, do 20. avgusta:
http://fscg.co.me/201208032482/Vijes...an-marinu.html
kako je ovim agencijama bas oslacalo, vijdeli narod da ide na gostovanje i sad digli cijene ovliko, sto je stvarno bezobrazno. Ja se sjecam kad sam isao u Cesku kad je bio baraz sve je ukupno kostalo 195 eura a to e obuhwatalo dwa nocenja u prag, jedno nocenje u budimpestu, i msm da je kartu isto obuhvatalo. A jos San Marino je i bilizi i tu odmah kod Italije bruka kako su cijene digli
Zato me nece gledat, dok se ne bude moglo ic u svojoj reziji.
Ljudi mislimdavam nema nista lakse no se org do San Marina gnjiloga za utakmicu.
Najca je solucija auto 4 druga podijeli se goriwo i swe , spawanje tamo nije skupo nema sanse preko 100 eura da se potrosi. 787 kilometara od pdogorice do san marina u jednom pravcu i to je najaca opcija a ne da pustis da te deru ovi iz agencija
Nocenje sa doruckomimate za 22 evra i 50 centi u hostel privatna soba.Imate i dorms dje se moze desit da ste sa nekim u sobu za 20 evr ali ne treba sitnicarit te 2 i po evra dodat da si sam![]()
Jes to je crno namrtvo, kad sa njih 7-8 dijelis sobu i sve stvari svima su na izvolte, da se ne omakne slucajno nekom da zavuce ruku dje ne treba
U Rim u hostel u sobu do nas su se tako potrefili u istu sobu, kinezi, australijanke, kolumbijci i kolumbijke i neki njemci ja mislim, shou![]()
Ima li za navijace koji organizovan prevoz? Samo navijaci odes tamo navijas mrs nazad?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Treba treba para za sve..
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
http://www.atlasmne.com/?opcija=ponu...%20CRNA%20GORA
Ova agencija kao i uvijek daje najbolje ponude. Ova ponuda za Ukrajinu uopste nije skupa, imaju ponudu i za San Marino
Mozda sam slijep, ali ja odje ne vidim cijenu?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ops izvinjavam se jer su mene ponudu na mejl poslali , a jos tu stavili cijenu nisu .. Cijena je 235 eura
nikad cijene ne stavljaju, ja sam sa njima bio za svajcarsku i cesku i odlicni su
Koja firma vozi za njihznas li mozda?
provjericu, dobro si me podsjetio, kad smo isli za svajcarsu autobus je bio uzak da se narod raspao. Malo kad su u zagrinjali promijenio je za sledece putovanje
ja sam bio sa njima u cesku . i busewi su odlicni bili, a hoteli jos bolje , u budimpestu smo imali hotel sa bazenom .. Sve u svemu jedna od korektnijih agencija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks