View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 569 of 942 FirstFirst ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... LastLast
Results 14,201 to 14,225 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    343
    Thanked in
    207 Posts

Vidim li ja neke sličnosti sa Subotićima samo što se kod nas pedala Vasu i ne razmatra...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U Francuskoj je od 2. do 9. septembra U19 Evropsko prvenstvo. Ako budemo medju 8 bice dobro.
    I to ce vam bit najbolji pokazatelj situacije sa mladima. Jer bi bas ti momci trebalo da budu u timu za naredne Igre ili predvodnici tima na OI 2020. A vrlo moguce da na tim Igrama ne bude NIJEDAN momak iz te generacije. Dakle, pricam o '93 i '94. godistu. Mada ni '95. (lishe Gaja) nije nista perspektivnije, naprotiv!
    Jedino sto je dobro je to da je od tog '93. godista pa nadalje Budva ravnopravna sa Primorcem i Jadranom (i vise od toga), pa se nadam da ce iz jedne baze vise nesto isplivat...

No, mnogo me vise zanima dal' je Savez u stanju klubovima predociti nova pravila igre. Ulaganje u mlade koji buducnost vide nedje drugo je neprihvatljivo! Naravno, mislim na igranje za reprezentaciju Srbije. Nikakvi dogovori sa VSS ili VK Partizan me ne zanimaju. Stvari moramo sredit sami sa sobom, opcija je vise, nijesu bezbolne, ali se ovome mora stati na put, jednom za vazda!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vala bilo bi sramota u top 8 da ne udjemo , nismo valjda toliko losi

A ovo sto kazes za savez bi se trebalo rijesiti sto prije , valjda i oni to znaju
    Last edited by maratonac88; 15-08-12 at 16:04.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

da znaju rijesili bi poslije prleinovica
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    6,287
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

da li je realno da svi igraci, lise gojkovica (i zlokovica ako mu se izjava bude obistinila), nastave u narednom ciklusu do Brazila? ili...da li bi neki trebali da se ispisu do tada?
    Last edited by avet; 15-08-12 at 21:11.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad je prvo iduce takmicenje?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Svjetsko prvenstvo je dogodine.
    A moglo bi se desit da svi izuzev Gojkovica igraju, bar se nadam da ce tako biti.
    Neki, poput Zlokovica, bi bili nenadoknadiv gubitak!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Svjetsko prvenstvo je dogodine.
    A moglo bi se desit da svi izuzev Gojkovica igraju, bar se nadam da ce tako biti.
    Neki, poput Zlokovica, bi bili nenadoknadiv gubitak!
    meni uopste nije jasna ona njegova izjava, tj prica kao da ima 35 god, a ne 29. barac i hinic igraju sa po 37, 38, perez sa 42...tako da zlokovic moze slobodno igrati jos 2 olimpijska ciklusa, i xxx takmicenja izmedju. druga stvar je ako je on nezainteresovan i ne igra mu se.

sto se tice gojkoviceve zamjene, tu sam vec rekao. on je specifican igrac, jedinstven i niko ga ne moze zamjeniti, ali moze odigrati njegovu ulogu. drasko je strasno napredovao i stvarno me odusevio.

trebalo bi vratit vukcevica u ekipu, jer ako zlokovic ima u planu da ode, moramo vukcevica dignut na veci nivo.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    6,287
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

kao obicni navijac, koji nikad nije igrao i prati nas vaterpolo iz daleka preko malog ekrana, primjetio sam par stvari...

radovic je bas dosta napredovao i ima veliki samopouzdanje.

mladjan mi je izgledao dosta slabiji. i fizicki, kao da je dosta mrsaviji nego sto je bio ranije. mozda se varam.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    meni uopste nije jasna ona njegova izjava, tj prica kao da ima 35 god, a ne 29. barac i hinic igraju sa po 37, 38, perez sa 42...tako da zlokovic moze slobodno igrati jos 2 olimpijska ciklusa, i xxx takmicenja izmedju. druga stvar je ako je on nezainteresovan i ne igra mu se.
    Najbolje o tome govori ona izjava da su svi ośećali poslije meca kao da nikad vise neće u bazen ući. Osim Gojkovića svi će ostati i ova fantasticna generacija nije rekla svoju zadnju rijec sto se tice rezultata. Onaj docek i vjerovanje u njih dalo im je samopouzdanje a znanje niko nije dovodio u pitanje. Na kraju to su ajkule a ne tamo neke...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mislim da je dovoljno da vide Hrvate - pojedini su se samo zbog uspjeha na OI pojavili na jos jednom takmicenju...i isplatilo se.
    Sto se Radovica tice - po meni je bio los na ovom turniru. U mecu za bronzu je imao sut 5/0. Nije se istakao ni na ostalim utakmicama. Na EP-u je bio mnogo bolji.

U sustini, Capro je svima osim kapitenu dao veliku slobodu i uglavnom su svi momci to i opravdali. Nisu napredovali, igraju oni godinama dobro u klubovima, samo im je ukazano povjerenje u reprezentaciji (i ta sloboda) prijalo. Sa druge strane je kapiten, od maltene prve napadacke opcije, morao da mijenja poziciju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Vukcevica pod hitno vratit i onoga Danilovica, bjese li on igra lijevom?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/kad-nece...a-clanak-87774

Zbilja jos nijesmo imali slucaj da SVI crnogorski klubovi imaju ovakvih finansijskih problema.
    Dok se igra regionalna liga zal za Evropom i nije veliki...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo sam procitao Vijest , to i nije neki tragican dogadjaj sada pored ovakve finansijske situacije..

Volio bih kada bi se klubovi konacno malo povratili iz dugova sledece sezone jer sam cuo da niko nece dovoditi sada neku 'extra' ekipu , pretezno ce to biti podmladak uz par iskusnijih igraca

A igranje u Jadranskoj ligi ce im sigurno pruziti dobre meceve , pa to je maltene Evroliga bez madjara i partizana

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Slucaj ''Sukno'', video:
    http://www.rtl.hr/vijesti/sport/4623...lom-incidentu/

Sto se dugova tice, ja odavno, vezano za Primorac, isticem kao najvazniju stvar isplatu dugovanja ONIM igracima. Kad isplatimo sve za 2010. i 2011. mozemo polako krenuti naprijed.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

-Leka pregovara sa Jugom, Pro recco i dalje ceka odgovor na ponudu za produzetak ugovora http://waterpoloweb.com/?pagina=nl_p...6375&anno=2012
    Zanimljivo, jos uvjek se ne zna ko ce od stranaca ostati u Recca, ali je vec nekoliko reprezentativaca Italije (Galo, Aicardi) potpisalo zanjih!

-Isti sajt pise da se Filipovic i Prlainovic vracaju u Srbiju i to u Zvezdu! http://waterpoloweb.com/?pagina=nl_p...6379&anno=2012

-Nakon mog texta na Mondocafeu (prije pola godine) Sekretar Saveza je za Radio Jadran izjavio kako je nepozivanje Crne Gore revansizam VSS-a zbog neigranja Partizana u Jadranskoj ligi. Bilo kako bilo, turnir je okupio najboje U15 ekipe na svijetu, izuzev nasih klinaca: http://www.waterpoloserbia.org/index...40b8928a454b75
    Domace patriote koje navijaju za stranu zemlju ce i ovo opravdat', naravno! Sramota za srpski Savez!

- Dusan Mandic ce (naravno) igrati na vec navedenom U19 EP-u za Srbiju, Subotic se ne pominje: http://www.waterpoloserbia.org/index...ba6450668244b5
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vam Podgoricani, Niksicani, Beranci i ostali sto placete za bazenima..

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/d...vaterpolu.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Predstavnici Galatasaraja u Beogradu, pregovaraju sa Udovičićem, Filipovićem, Prlainovićem... takođe žele Ivovića i Mlađana Janovića...

Novac njima svakako nije problem...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jug će dovest ivovića, ili burića ako uspije pronaći sponzora za plaću. bez dodatnog sponzora nema love za nove igrače. druga stvar bi bila sa sukno koje ga bi vezali neketninom (stan) i sa nešto malo u kešu (oko 2.000 eura mjesečno)

hinić ima ponudu turaka, enkea, a vanja je navodno jako blizu vojvodine

edit: je li rok za prijavu igrača u euroligu 15.9.?

edit2: "Igoru Hiniću su, na primjer, ovo bile 5. Olimpijske igre, a tek sada je dobio šansu da se bori za medalju. Zato i moram da kažem da su nijanse u pitanju, ne vidim zašto bismo mi bili predodređeni na uspjeh kad takvi igrači kao što je Hinić moraju po 20 godina da čekaju na olimpijsku medalju", kaže Ivović."

ovo je iz ivovićevog intervju, samo da ga ispravim, hinić ima srebro iz atlante.
    Last edited by dida122; 17-08-12 at 00:30.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Eto, Hinicu su ovo bile 5. Olimpijske igre, a nas centar sa 29 godina nagovjestava kraj reprezentativne karijere...vjerujem da je to bilo u afektu i da ce Zlokovic nastaviti da igra za Crnu Goru.
    Sto se Ivovica tice, ne vidim razlog da i on za neku dobru nekretninu ne dodje u Dubrovnik, a i blize kuci ne moze biti. U tom slucaju bi Jug stvarno imao nevjerovatnu ekipu...jos drugi centar i eto novog Recca.
    Ne iznenadjuju me Turci, zbilja masu ulazu u sport. A i vec rekoh da bih volio da svi momci koji se bave ovim neprofitabilnim sportom sto vise zaradjuju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prlainović i Filipović su imali usmeni dogovor sa Partizanom, ali su u međuvremenu uletjeli cigani sa boljom ponudom, evo sad i Galata u priči...

Zloković je imao ponudu Partizana, ali je odbio...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vidjeh taj text na Pres-u. http://www.pressonline.rs/sr/sport/o...e+delfine.html

Malo mi je to neozbiljno napisano...pominju se i neka imena koja nemaju veze sa vezom. Npr. Gojko Pijetlovic je vec potpisao ugovor u Madjarskoj (cini mi se Ferencvaros), a Mladjan je produzio ugovor sa Savonom.

Zlokovic, Ivovic, Sefik, Paskovic, Draskovic i Radic su nasi reprezentativci kojima se ne zna dje ce naredne sezone. Mada, ne zna se jos nista ni za Ticica i Darka Brguljana, mada je realno da ostanu u Bd.

Zanimljivo, Radic IGRA ovu ljetnu (drugu) ligu. Dakle, ne brani, vec igra.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorski vaterpolo reprezentativac Boris Zloković nema jasnu sliku o svojoj budućnosti. Napušta Pro Reko, a na pitanje ima li šta konkretnije o novoj sredini, odgovorio nam je:- Ima par opcija, od italijanskih klubova, preko Turske, do Beograda. Ali, sada mi je najpotrebniji odmor, psihički i fizički. Ne isključujem opciju i da jedan dio sezone odmaram, iscrpljen sam, a i u godinama sam kada mi nije tolika frka za traženjem novog kluba. Turska prva opcija Kojoj destinaciji bi, ako ne bude odmora, Boris bio najbliži?- Italije sam se malo zasitio, sedam – osim godina sam tamo. A i poslije Pro Reka teško je vratiti se u neki drugi italijanski klub koji je na mnogo lošijem nivou. Ne finansijski, već organizaciono. Nikad nijesam išao „sa konja na magarca”, pa neću ni ovog puta. Ukoliko bude inostranstvo, vjerovatno će biti Turska. Nikad nijesam bio ovako istrošen, ali imam sreću što se brzo vraćam u formu, pa neće biti problem ako pauziram.Pomenuo si i Beograd – u pitanju je…- Crvena zvezda. To je otvorena priča, a zavisi kakve će imati ambicije. U svakom slučaju, nije mi žurba – otkrio nam je Zloković. Šta se desilo? Nije teško pogoditi razlog pomenute istrošenosti.- Nemam sad motiva, ali ni želju da vidim bazen u narednih mjesec – dva. Dugo sam u klubovima koji jure trofeje, želim da igram neku lakšu ligu. Istrošilo me četvrto mjesto na ovim Olimpijskim igrama.Zvuči utučeno, nije mu lako palo, kao ni ostalim momcima, izgubljeni meč za bronzu u Londonu. A vodili su protiv Srbije 11:8 u posljednjoj četvrtini…- To je jedini razlog. Mislio sam da će London biti kruna generacije, a i dalje smatram da smo zaslužili medalju. Ispustili smo je u Pekingu, ali tada smo bili iscrpljeni poslije Evropskog prvenstva u Malagi, srećno smo i došli do četvrtog mjesta. Sjetimo se meča sa Australijom, mogli smo da ostanemo i bez četvrtfinala. Ovog ljeta apsolutni svi smo vjerovali da možemo do postolja, imali smo bronzu u rukama i zbog dvije sitnice je izgubili. Da je Srbija bila bolja, priznao bih i čestitao, ali nije – riječi su odličnog centra.Teško je objasniti šta se desilo.- Očigledno je došlo do pada koncentracije, a ti padovi su vezani za sistem, ali ne igrački. U čitavoj našoj priči, od osamostaljenja 2006. godine falio nam je pravi sistem. Vrijedi li… Hoće li reprezentacija moći da računa na Borisa Zlokovića u narednim akcijama?- Nijesam još pričao sa selektorom na tu temu, ne znam da li ću se vratiti vaterpolu ili prestati da igram. U svakom slučaju, u tom razgovoru ću tražiti odmor poslije 15 godina u reprezentaciji, po drugi put smo bili četvri na Olimpijskim igrama i to me istrošilo. Povukao se i Vlado Gojković, neće više to biti ista ekipa. Ne vidim sebe na Svjetskom prvenstvu naredne godine, a za dvije ko zna. Volio bih da se zaželim te tenzije.Kad pomene tenziju, korpulentni Novljanin obuhvata i klupski nivo.- Ona je uvijek prisutna kada igraš u klubovima koji imaju velike ciljeve. Plaćaju te i od tebe traže da to opravdaš u svakom trenutku. Ali, zapitaš se ponekad vrijedi li to svega toga – zaključio je Zloković. N. Kostić

Intervju iz Pobjede.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

juce rece Scepanovic u nekoj emisiji da se Gojkovic oprostio a sigurno ce ih biti jos.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 569 of 942 FirstFirst ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)