Posto svi znamo kako pod DUletom igramo velika je vjeratnoca da je autogol u pitanju![]()
za to ćemo morat sačekat da izbače na sajt fscg![]()
Posto svi znamo kako pod DUletom igramo velika je vjeratnoca da je autogol u pitanju![]()
1-1 poluvrijeme
2-1 za nas
Last edited by drasko10; 14-08-12 at 17:50.
Strijelci su bili Marko Vukcevic (botun) i Alic
Zaista moram istaći da je teren u veoma lošem stanju. Iskreno se nadam da će ga popraviti do duela sa Poljskom. Nije samo problem u tome što lopta odskače, nego bi mogli i teže da se povrijedimo - kaže Jovetić.
jel moguce da je teren bas toliko los, a jos treba zeta daigra protiv psv
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Greote od ove generacije, kako ce je Dule strucnjak unistit', kako samo on i zna. Po mom misljenju ovo je do sada najtalentovanija generacija, ali nece nam to mnogo pomoc' ako on ostane za selektora. I prosla generacija je pocela odlicno, remiji protiv cini mi se Francuske i Spanije, pa su kad su se uigrali primali su 4 komada od Jermenije i slicno... No to je vec prezvakana tema, al' ajd' sad...
na prvu utakmicu kad budu tu igrali da mu iskazemo svu nasu "ljubav" koju akumuliramo prema njemu svo ovo vrijeme...
Upravo tako. Ne smijemo se uspavati, već čim budemo imali prvu priliku treba da se organizujemo. To (da ne kažem što) mora otići.
Inače bih se složio sa Socratesom da je u pitanju naša najtalentovanija generacija dosad.
http://fscg.co.me/201208142514/Vijes...elorusije.html
Bjelorusija - Crna Gora 1:2
Kijev - Stadion: "Banikov".
Gledalaca: 100.
Sudija: Vnuk (Slovačka).
Strijelci
0:1 - Alić 22'
1:1 - Jahno 37'
1:2 - Vukčević 51'
Žuti kartoni
Beunov, Drihajlov - Bjelorusija
Bakrač, Vučinić - Crna Gora
Bjelorusija: Sakovič, Behunov, Vasilevski, Slapotski, Sokal, Sikavka (Packo), Volovik (Drihajlov), Glebko (Pušnijakov), Jahno (Jadeška), Valacko (Novik), Mikitin (Rasadkin).
Crna Gora: Petković, Bakrač, Janković (Radunović), Kalezić (Vukčević), Đorđević (Tatar), Alić, Gojačanin, Stijepović, Boljević (Mugoša), Zorić (Metović), Vučinić.
Dick Laurent is dead!
Sjutra ce bit izmjena u sastavu.... Samo je ovaj mali Bakrac mnogo dobar stoper,i red je bio da ga pozove ovaj put.
Dobar sastav za sutra.
Aj dajte mi Didijev broj na PM jer mi je pao telefon u vodu pa sam osta bez brojeva![]()
Na godišnji je do 9. septembra, kupi kartu pa će refundirat Klub kad budu kvalifikacije počele.
Samo sačuvaj kartu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Evo mladi gube od Slovacke 0-1.
Edit: Izgubili 7-6 na penale.
Last edited by filip__pg; 15-08-12 at 17:05.
dali ima ko jedan dobar stream da posalje je slika ne prekida
http://www.stopstream.tv/43/70/437037.html ovaj radi odlicno meni..
odlicna igra, rutinska pobjeda letonci ni da priprjete. 67% naspram 33% posjed lopte. volkov dobar, kasalica se lijepo krecao i dao gol. to o novajlijama, ostali su bas lijepo stajali na teren, posebno savic i basa pozadi.
Je li Letonija ovako losa ili smo mi ovako dobri?!![]()
Odgledao sam utakmicu i ja sam odusevljen. Odlicno smo igrali, odbrana, vezni red i napad, sve je super bilo. Jedina dva problema koja sam primjetio je izvodjenje prekida - Drincic i Simon ne umiju da podignu loptu i losa realizacija, mogli smo da dobijemo 6-0.
Po meni su Zverotic i Jovetic najbolji bili. Savo isto super, kao i Jovanovic. Mirko je malo igrao, ali nista posebno. Volkov dobar, i Kasalica, bice dobar igrac.
davno nisam ovako zadovoljan došao sa stadiona - od kazahstana ne pamtim da smo ovako lako utakmicu dobili. ovi jesu loši, ali su naši danas odlično stajali na terenu, ovi nisu nikakvu šansu cijelu ztakmicu napravili. volkov odličan,pogotovo dok je bio na krilu, kasalica može bit dobar da ulazi s klupe po lijevoj, sigurno neće gori od božovića bit.
vjerovatno će ovo bit i tim da počne protiv poljaka, sa naravno mirkom umjesto delibašića. ne izgleda loše, samo bih radije nekog umjesto simona probao, pa da ulazi u 2.pol, vidi se da je potpuno van forme.
stevan doktor, svakim dodirom pravi razliku.
Baš su fino momci odigrali.Mislim da nije gore reprezentacije dolazilo Pod Goricu od ove Letonije.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
dolazilo je i gorih, ali nasa igra je bila dobra tj kakva treba da bude protiv takvih reprezentacija. sa dosta drzanja lopte u nogama ,
Akcija sa drugim golom za udzbenikeMozda Zverotić previse nerezonski sutirao, ali Simon i njegova forma ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks