A vi kao ne biste vozili Aventador da imate baš puno para?(Dobro, možda bi uzeli Bentley, Maybach, Ferrari...)
pa za njegov budzet je skroman i dalje. Ja vozim auto koje kosta vise mi od godisnje zarade, ako odbijemo da moram i placat racune i jest i pit i malo se obuc onda mi treba jedno 4 godine da zaradim taj auto.
A ako on zaradjuje 1.8m godisnje onda je skroman da ne moze bit skromniji. Takodje je potpisao novi ugovor a za to i klub uvjek casti makar milion. Decko je pravi dobrica![]()
A vi kao ne biste vozili Aventador da imate baš puno para?(Dobro, možda bi uzeli Bentley, Maybach, Ferrari...)
Što će mu ta muka? Jednom kad sam ga sreo u gradu(ja bio s dva druga), pitasmo se i to...pitam kako je u Italiju, bla,bla,bla. Ja rekoh da mi studiramo, ne radimo, šetkamo se po gradu, nema para da se putuje. Veli on: "A boli vas briga, uživate". MI smo pukli od smijeha. Ali je dobar momak. Makar je bio, Sad zaista ne znam.
Mada, kad ima para, pošteno i pravedno zarađenih, može činjet' što mu je volja. Nije se u školu pretrga, ne zavisi tuđi život od njegove ruke i znanja, a opet, kako neko napisa, ima više od onih koji odlučuju o tuđim životima. Malo glupo, ali tako je.
Srećno ga vozio i najbolje ribe povaljivao po haubi. -_-![]()
C R N A G O R A
cvx, dobro ili lose, pri 100 na sat ubijes nekoga u t boned Adam Corsi ko' iz *****.
TAKUMI
Bronx-PG je isao 100, a ovaj je pored njega proletio ko da stoji... mislim, to je Bronx-PG napisao, mene briga da je 300 vozio...
Njak Njak Njak
Znaci 200...
TAKUMI
eto ga kod hotela ljubovic trenutno ladi se
![]()
Već je stiga da mu stavi mat folije, naš čoek vidi se...
:distant:
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Znaci ne vjerujem sta citam.
Decko je uspio da zaradi pare, i castio sebe autom, i sad je odma neskroman, ljakse, i udarila mu slava u glavu.
A vi bi ste, da zaradite milione, vjerovatno prodali Golf 4, a kupili Golf 2, da se ne vidi da imate para.
Aham, keako ste?![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
hehehehehehe sto se iscudjavas moj kvarni znas kako je zavist odje normalna rabota
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A znam brate, ali me svaki put iznenadu, stvarno je Joveta seljak, kupio je auto![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
ljubomora sto ces.
Cekamo gorostasa da mu umetne zadnji branik od bertone-a, eventualno neki klip astra turbo stage 99 vs aventador, i da onda kaze opel powaa brzi na 402m od aventadora.
Bas normalan i fin momak Joveta, opusten skroz, popricamo svimo, slikasmo auto, bez obzira sto tezi par desetina miliona, ne vjerujem da je ona roba sinoc na njemu kostala nesto vise no one moje prnje, i daleko od toga da se mogla primjetit neka uobrazenost ili nesto, lagano sve.
ja sam upoznao momka prije nekih 2godine... i tada je djelovao totalno ok... nikakava slava mu nije udarila u glavu bilaa ja prvi da zaradim i pola njegovih para bih se castio sa jednom ferrari berlinettom
![]()
Bas je sinoc par ljudi, koji su uzivo vidjeli 458italia, rekli da je 458i bas bas preeesmijesna za aventadora sto se tice izgleda, i stvarno jes, ovo je ka' smrt ovako mat crni, uff.. guma 335/30 pa one diskovi carbon/ceramics, pa ona narandzasta klijesta, uf.. U sjedista je usiven njegov potpis, ali to je radio u danilovgrad kod onoga sto radi enterijer.
Realno jeste 458 Italia smijesna po izgledu za Aventadora,vidio sam masu puta 458 italia,u BD se vozi jedna a jedno vrijeme je i kroz Kotor neka strane table..ovo je premocno stevane,svaka cast
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
A nista dok se ne vidi uzivo. Svi smo vidjeli 10000 slika i klipova na yt, ali uzivo je druga prica.. bas da se useres![]()
niti ja ljude koji se loguju na forum da smaraju sa lexusom , i mean wtf lexus ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Na kraju ce pocet ispred kuce u dvoriste da mi naplacuju parking.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ima u ovom tekstu dosta istine. Zaisto bi haos nastao da je sve dzabe.. kao sto je i bio do prije neku godinu. Ovako je ljepse. Samo da ne pocnu naplacivat ispred stambenih zgrada i parkinga tih zgrada (mada je to zakonom zabranjeno tako da..).
Isto mudro zbori, da je nas mentalitet specifican, i "nismo naviknuti" na garaze.. Svi bi parking ispred vrata i da ne kosta nista. Jos kad bi se ukinuo pauk, svi bi srecni i zadovoljni bili.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks