Mene zivo interesuje koga će proglasiti kao najbolju rukometasicu. Kaća je dala najvise golova, a Maja ima ubjedljivo najvise asistencija najbolje bi bilo da ove francuskinje proglase
Mene zivo interesuje koga će proglasiti kao najbolju rukometasicu. Kaća je dala najvise golova, a Maja ima ubjedljivo najvise asistencija najbolje bi bilo da ove francuskinje proglase
Pa Norvežanin je i Ovrebo... imaju tu tradiciju da ih ljudi preziru
... sramota ...
deuscroix
sto reci na kraju? mogli smo vise ali nam nijesu dali. a i mi smo grijesli dosta u napadu. a i norvezanke su odlicno igrale odbranu.
povlacim sve sto sma rekao za barjaktarovicku...izvini. nocas si bila najbolja.
u ponedjeljak cu da vas cekam i pozdravim kako i treba. zivjele i hvala vam.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Najprije veliko hvala Bojani, a i Maji naravno, na velikim karijerama i za sve što su uradile igrajući za Crnu Goru i Budućnost. Ovo je naravno veliki uspjeh za Crnu Goru ali smo mislim morali da iskoristimo odlično veče našeg golmana. Pored sudija koje su dijelom zaslužne za poraz u finalu mislim da je tome doprinio i sam trener Adžić jer kao prvo, po drugi put na ovom turniru mu se dogodilo u presudnim trenucima da vrši pogrešnu izmjenu zbog čega dobijamo dva minuta kazne a kao drugo previše je držao Anđelu Bulatović u napadu, jer jednostavno djevojka nema taj kvalitet i evidentno je da neumije da vodi loptu, ponaša se kao da ima dvije lijeve i ruke i noge i mlako šutira.
čini mi se da su pokrali ovako neku mušku ekipu našu ne bi mi bilo krivo ovako, ali KAD OVE ZLATNE ĐEVOJKE u pitanju, izluđeh noćas...
Ko ih jebe! Naše su cure pokazale da su najbolje rukometašice na svijetu i da su veliki ljudi! Bravo za njih! Srce mi je puno! :applause:
Ća je život vengo fantažija!
Mrtvu vam majku *****, ne dizale se sjutra odvratani francuski. Sve što u životu zaradile na ljekove trošile kobile ogavne. Grob vam se propao ! Mrš !
Što se naših tiče - jebeni ponos !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nema goreg osjecaja na svijet nego kad se izgubi na ovakav nacin...Da su Norvezanke bile stvarno bolje (kao Hrvati u vaterpolo), nema sto, treba im cestitat, a ovako... Svaka cast djevojkama na igri, ponasanju, ljubavi prema drzavi! Izgubiti finale na ovakav nacin treba da nam bude motiv i da nas sto vise bude na docek, jer ove djevojke stvarno to zasluzuju! PONOS!
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
A tu je bio i Radza predsjednik nase divne skupstine, stari baksuz polufinalnih i finalnih meceva nase reprezentacije.Kad se taj junak pojavi nasima se ne pise dobro.Iz prilozenog polufinale vaterpolista i finale veceras
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A kakve su norvezanke balvani, pa onda da mi ih je zao sto ih je Brejvik posremio, sve im ...! Na sami kraj, 10 sec do kraja, nase digle ruke i aplaudiraju, a ove NAPADAJU, alo!, napadaju i ona skace i puca na go, a dva gola razlike. Pa sto je to, brate? Kakav kuraс moras bit da si takav? Ao, pa ne umijem pisat kako sam nervozan.
I am so post-rock I shit sad birds.
A sta ste ocekivali od Francuza,tako nas i 18.zajebase...no neka
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Ljudi svi smo vidjeli to sudjenje nocas,nema veze nase djevojke su pokazale da su PRAVE CRNOGORSKE srcem igraju za svoju drzavu !!! Svaka im cast !!! Bojanu Popovic necu da komentarisem jer svaki komentar je suvisan.... IDEMO u ponedeljak da ih docekamo kako doliči !!! Presrecan sam kao da je zlato !!! Proslavilo se nocas ovo srebro kroz Podgoricu kao nikad !!! I samo cu reci neka svi nasi sportisti imaju muda kao sto su one imale na ovo prvenstvo i nece biti zime za nas !!! NEK JE VJECNA CRNA GORA !!!!
I NIDJE NEBO NIJE PLAVO KAO STO JE IZNAD CRNE GORE !!! <3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks