kako gorak ukus ostaje...
no, kad sam cuo izjave djevojaka i onu pjesmu opet mi je srce puno!
hvala im do neba!
razmisljam: mi ovo zlato nismo mogli osvojiti, i to je kraj price. jednostavno nam ne bi dale to one dvije glibulje. pocetak drugog poluvremena i ono kriminalno sudjenje je imalo za cilj da ove krave norveske povedu sa 6-7 razlike i onda bi do kraja vjerovatno imali normalno sudjenje.
prvi bih cestitao da su nas zasluzeno dobile, ovako im zelim sve najgore...
sramota za jedno ovako takmicenje da dozvole ovakvo sudjenje.
djevojke su jos jednom pokazale koliko su velike i u porazu.
SVI NA DOCEK!
neka samo isključenja, no faulovi u napadu, pa onaj nokaut šamarom SUZANI, pa deset puta faul za isključenje njima.. bruka, bruka.......
Živim za dan da dođu u Podgoricu da sude ligu šampiona.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sanjaću noćas kako kamenujem one krave dvije! sad slušah popovićku kad je davala izjavu na engleskom, tužna je bila sve zbog onih krava! borbenije smo bile, bravo cure!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Nije bilo tako jer su Norvezanke vodile 9 razlike na poluvrijeme vec a i igrale su protiv takodje velesileLjudi, nema sad shta, pristrasnih sudjenja je vazda bilo i bice, a nekad ce biti i na nashoj strani. Ovo je ogromni uspjeh, treba ga proslaviti i raditi na tome da se poboljsa josh vishe.
Deserve's got nothing to do with it.
a poništen go? a nesvirani faulovi? Makse tamo....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nije ni sudijama lako bilo, iskljucuju nam 2 igraca da bi se ovi odlijepili, a mi ih stizemo, zajebano je to...
Da su izgubile na fer nacin, tacno bih slavio i to srebro. Ovako ne mogu nikako, ovo sto su ove dvije nesrece francuske napravile veceras je nadmasilo taj osjecaj zadovoljstva zbog osvajanja prve nase medalje na OI. To su svi vidjeli, ali koja vajda od toga kad ce se to koliko sjutra zaboravit a pamtice se da su Norvezanke zlatne. Nasim djevojkama svaka cast, dale su sve od sebe i pokazale koliko im je stalo do dresa koji nose. Svako postovanje za njih.
Pa ove su ocekivale da ce vec na pocetku poluvremena da se napravi razlika od 5-6 golova kad norvezanke nisu pored sve pomoci to uspjele onda su pocele da izmisljaju svakve situacije.Meni nije jasno kako neko dozvoljava da ti finale sude sudije iz zemlje koju si prije toga izbacio iz borbe za medalje a koja je bila izraziti favorit
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
TO I MAJA SAVIĆ SAD REČE - SAMO MI MOŽEMO NAĆERAT SUDIJE DA KRADU SVIH 60 MINUTA!!!!!!!!!!!!!!!
ali SUZANA sa izrekama - LEGENDA..............![]()
Jedini razlog maltretiranja sporta na ovakvim takmičenjima mogu da budu navijači,tj,Norvežana je bilo više i samim tim organizator je zbog prihoda odlučio da ih ponese do zlata ali opet to nema veze sa sportom jer valjda svi imaju podjednake šanse ... sledeći put nam je nauk da platimo medalju i onda ne moramo gledat utakmicu nego samo napravimo doček![]()
deuscroix
E wala ne vjerujem da cu docekat da ikad sudije fer sude kad mi igramo, znaci ne da navlace za nas, no da sude kako treba.
Ja sam presrecan kad samo navlace protiv nas, ovo je vec smjesno bilo
Kakve su curke ove Norvezanke vidjelo se kad su dale onaj zadnji gol. Nase tapsu a one napaljeno igraju akciju. PIIIIIII
Nisam zelio da pominjem ali danas je u sportskom zurnalu bio osvanuo sraman clanak o ovom mecu dje su pricali o norveskoj reprezenataciji i o nama kao nekim indijancima koji su dosli do finala na srecu uz pomoc kragujevcanke, nislijke itd.Sjutra imam strasan motiv da im oduzmemo tu bronzu i samo nek mi je Srbija zdravo a do sad nije bilo tako, da igra protiv reprezentacije Hitlera ja cu za Hitlere navijati
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
za sudije:
kako li je djevojkama bilo nocas tamo mogu da zamislim. dodjes u situaciju da postignes nesto za sto vecina sportista zivi (ogromna vecina nikad ni ne dodje u tu situaciju) i neku te basramno pokrade...
koliko god djelovalo pristrasno, al su djevojke stvarno pokazale da su najbolje i zasluzuju nezaboravan docek ovdje...
Mislim da ce docek biti fenomenalan, kao nikad do sad. Jos kad bi vaterpolisti uzeli bronzu uhhhh
pa najbolja reakcija je bio onaj Bojanin nemoćni smijeh kad je ona krava norveška pokupila, ka kombajn ulećela u nju, a sestre ćute!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks